Tinerci spek denilince kızılıyor bana,bu spek tinerci değilse nedir bana birisi izah etsin
Printable View
Tinerci spek denilince kızılıyor bana,bu spek tinerci değilse nedir bana birisi izah etsin
Tiner ceken ancak boyle yapar ,..,,
Arkadaşlar yillardir spor kağıdi alirim bu kağitlari götüren 2 grup vardir biri yatirim finans diğeride gedik.. diğerleri hikaye bugunku yatirim finanstaki 2 milyon lot guzeldi eksik olan gedik destek atmadi.. yakinda o da gelir cumbus başlar.. bide su ağzinizda emzik gibi bi spek lafi var bırakin ne speği ..
Spekülatif değil o kedi dir kedi
Bu kağıtta akıl karıştırmak için speğin extra aksiyon yapmasına gerek yok bence burada yazılanları okuyan küçük yatırımcı zaten beyin spazmı geçirir bu kadar birbirine zıt yorumları başka yerde göremezsiniz.
Spek efendi iki lafta sana söyliycem içimden öyle küfürler geçiyorki ama buraya yazamıyorum ulan çapsız aç köpek senin ................
daha ne kadar kasıcan burayı neyin peşindesin oğlum kim sana bu fiyattan mal verecek düşse alacak adamda çok ne yapmaya çalışıyorsun ya paran yok yada cidden orman çocuğusun sen
Ne kağıtlar % 100 % 200 hatta daha fazlası prim yaptı o kağıtlardada sahipler var spekler var orman çocukları var küçük yatırımcı var ulan bizdeki nedir arkadaş kimsin oğlum sen milletin anasını ağlattın cidden sana nasıl bir yakıştırma yapmak lazım herşey hafif kalıyor sana.Ulan bizde var 50 bin 100 bin lot e sen speksen milyon lotlar vardır bu fiyat 2 yıldır 4 lerde nasıl para kazanıyorsun nasıl bir manyaksın sen kiminle ne hesabın var ne dönüyor lan burda Allah belanızı versin si....gidin lan burdan.
Ahmet Ürkmezgil: "Manchester City, Cenk Tosun'u izlemeye geldi. Birkaç takım daha vardı. Ancak şunu söyleyebilirim hocamız Cenk Tosun'u bırakmaz. Başkanımız da bırakmaz."
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Radyospor'un Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulundu.
"Beşiktaş'ı izlerken rüyada mıyım acaba dedim…"
Galip gelebilirsin, tur atlarsın, kale direklerinden döner, ezilirsin, zorlanırsın ve sonunda bir gol bulursun. Hem maç biter hem sen bitersin. Ancak Beşiktaş öyle değil artık. Bir 90 dakika daha olsaydı da biraz daha Beşiktaş'ı izleseydik diye herkese söyleten bir takım vardı sahada. O kadar muhteşemdi Beşiktaş. İkinci yarının ilk 20 dakikasını izlerken rüyada mıyım acaba dedim. Kendimde futbol oynadım yıllarca, uzun zamandır bu kadar keyif aldığım bir futbol izlememiştim. Takımımıza ve taraftarımıza çok teşekkür ediyorum.
"Porto yöneticisi taraftara, futbola hayran kalmışâ€¦"
Porto Yöneticilerinden bir tanesinin maçtan sonra gelip bana söylediklerini her Türkün duymasını isterdim. Şu anda durumu belli olmayan bir takım, galip gelselerdi belki işi bitirme noktasına getirceklerdi. O yönetici arkadaşımızın inanın bana mutluluktan gözlerinin için gülüyordu. Çünkü taraftara, futbola her şeye hayran kalmış. Aynı zamanda 2.lik şanslarının da devam ediyor olmasından dolayı mutluydu.
"Her şeyiyle muhteşem bir geceydi…"
Her şeyiyle muhteşem bir geceydi. Futbolda dün yoktur. İnşallah bundan sonrasında da bu şekilde gerçekleşecek. Beşiktaş ve Türk futbolu bunu hak ediyor. İnşallah bir dahaki turlarda da bu şekilde olacaktır.
"Real Madrid çıksa da Beşiktaş elinden geleni yapar…"
Şenol Hocanın konuşmasına bayıldım. Bir gerçek var… Bir dahaki turlarda Manchester City gibi Bayern Münih gibi çok önemli takımlar olacak. Bunun bilincinde olmak lazım. Atıp tutmamak lazım. Çok üst düzey birkaç takımın dışında diğer takımlarda güçlü ama o birkaç takımla eşleşmemiz durumunda şansımız daha yüksek olacak. Tabii ki Real Madrid gibi takımlar çıkarsa da Beşiktaş elinden gelenin en iyisini sahada yapacaktır.
"Tarih tekerrür ediyor olabilir ama…"
Çok eskilere dayanan, yanlış hatırlamıyorsam 60'lı yıllarda Real Madrid'le bir maçımız var. O zamanlar şerefiyle, hakkıyla oynamıştı Beşiktaş. Ancak elenmişti. Şimdi tarih tekerrür ediyor olabilir ama tabii daha düşük çaplı takımların gelmesi iyi olur bizim için.
"Cenk Tosun'u Mario Gomez'e benzettim…"
Cenk Tosun'u bizim Mario Gomez'e falan da benzettim. Topu alıyor, saklıyor, çalım atabiliyor. Onun dışında kanada geçip depar atabiliyor. Güçlendi de… Cenk bu sezon özellikle o güzel olan meziyetlerini çok üst düzeye taşıdı. Bu yaz çok iyi çalıştığını ve bu şekilde kendini gösterdiğini düşünüyorum. Aynı şekilde Tolgay, Pepe, Atiba, Babel… Hangi birini sayayım, Allah bu takımı nazarlardan korusun.
"Manchester City, Cenk Tosun'u izlemeye geldi..."
Manchester City, Cenk Tosun'u izlemeye geldi. Birkaç takım daha vardı galiba. Kafam çok dağınık, net hatırlayamıyorum şu anda. Hala etkisindeyim (Gülüyor). Ancak şunu söyleyebilirim hocamız Cenk Tosun'u bırakmaz. Başkanımız da bırakmaz. Sezon sonunda şartlar uygun olursa olabilir ama. Bunları yapmak zorundayız artık zaten günümüz futbolunda. Alıp, yetiştirip, satmalıyız. Bu döngüyü sağlamayız. Tolgay'ın da aynı şekilde talipleri bulunuyor. Tolgay'ı, Oğuzhan'ı, Cenk'i, Babel'i kim istemez ki.
hepsi hikaye .... fiyatlar tiner kokusundan baygın ......
Beşiktaş'ın Avrupa'da Attığı Goller
https://www.youtube.com/watch?v=SLKMcGLoigY
cenk tosunu bırakmazlarmışmış. kardeşim her topçunun ederi var turşusunu mu kuracaksınız? yani iyi para veren olursa gider. türk takımları bu kadar ağalık yapacak pozisyonda değil. borç içinde hepsi. nasıl ki birçok takım satıyor gidiyor yenisini buluyor onları da parlatıp satıyor. bu havaları bırakmaları lazım acilen. her futbolcunun yeri dolar akıllı transfer ve altyapı ile. bugün gelecek 20-25 mil euro mesela az para mı? 90-120 milyon tl eder.
Ulennn şemsiyeyi açma niyetinde pezo
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
paraya doymadılar mk o kadar haber çıktı yok şampiyonluk gelirleri yok forma satışı yok stad gelirleri la biraz da yatırımcıya kazandırın ne insanlarsınız ya
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bi ortamda desek şu kadar bjk lotum var eskiden havalı geliyordu bjk gibi karizmatik takımın hissesi ne halde bu kadar ezilmez bir hiss e şimdi desen bjk da şu kadare lotum var tiye alırlar seni
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçenlerde yazdığım yazıyı kanıtlar nitelikte bir davranış yapıyor gene .dün günün endüşüğü 4,20 idi bugünde bir üst kademesine değdirdi.bakalım gün sonunu nasıl bitirecek 4,21 in altına düşerse gün içersinde , yaptığı model grafiği bozmuş olacak.ama bu yapmış olduğu davranış hiç iç açıcı değil bunu belli bir müddet sürdürüp hafif hafif yukarı çekip birden aşağı patlata bilir.hayırlısı artık.
şunuda ekliyeyim aşağıyı besliyorki yukarı çıktığında istediği malı satıp geri kalanıyla aşağıya tekrar çekebilsin böylece gitgel oluyor kağıtta önemli olan aşağı beslemeden direk yukarı aldığında kağıt hız kazanır ve çıkışa geçer yoksa gitgel konya yapıyoruz.ayrıca 28 in üstü çerez gibi dün yazmıştım merdiveni kurdu 28 geçildiğinde merdiveni nereye kadar kullanır görelim.herzaman yazdığım gibi 4,45 ten beri izliyorum benim düşünceme göre 4,45 e kadar merdivenli bir düzen var ama kullanırmı ? .Y.t.d.
Borsadan soğuttu mk hissesi
İşin aslı halat kullansa da olur şaka maka :thumbdown: Neyse Bu hisse şanslarından birini cuma akşamı harcadı maç galibiyet ile bitse idi şuanda daha değişik senaryolar konuşuluyo idi neyse gelecek maçlara bakıcaz artık da gerçekten bunalttı xD
Kaç ay oldu Oğuz moğuz konuşurdu geçen yıl da o arkadaş 5 küsür maliyetli idi okadar laf dedik hisse 6 yı da geçti belliki gene satmamış yersen :cool: Burada ben ve benim gibi çok güzel kardan deli zarar yazanlar vardır açgözlü olmamak lazım -.- Olabiliyor böle şeyler yapcak bişi yok şahsen maliyeti 4,30 lara kadar çektim ama çek çek nereye kadar meblağ büyüyünce bi kademe bile adama koyuyor tabi ^^ Y.T.D
Hisse gider gider de 1.liğe dokunsa ligde ozaman koşmaya başlar işte .. Teknik grafik pek anlamlı değil kanalı belli şuanda zaten ..
sana katılıyorum eve maç galibiyetle bitseydi ve akhisarı geçseydik hem liğde ortak olup hemde şampiyonlar liğinde bir üsttür hisseyi götürürdü ama tekrar döndürürlerdi heralde bu şekil.kağıtta ki tahta yapıcı buranın hakimi benim diyor o istediğinde olacak ne olacaksa bizler sadece seyirci olarak izleyeceğiz.bu zaman zarfında ben kendimi grafikle ve yapmış olduğu hareketleri çözmeye çalismakla diri tutuyorum bu canımın sıkılmamasını sağlıyor sizlere tafsiyem sizlerde bence tabiki,birşeylerle meşgul olmanız .ne bileyim grafik çizin analize bakin indekatörleri ne alemde onlarla meşgul olun böyle can sıkıntınız geçer ve kafanız dağılır.y.t.d.
Sıkıntı yok kendi adıma diğer kağıtlarla haşır neşir oluyoruz anlık zaten de insan kendine şöyle kızıyor değer mi bu kaybedilen zamana.. Neyse kusura bakmayın kafa ağrıttık ama Beşiktaşlıyız sonuna kadar o su götürmez zamansal olarak bu hisse de kimse zarar etmez ama gerçekten BJKAS çile odasıdır İMKB de sabrın öğrenilmesi için önerilmesi gereken hisselerden biri Y.T.D
bedelliyi 2 sene unutun yapmazlar borçları yapılandırmaya gitti boşuna kredi alıp faiz niye ödesin yapacak olsa.sizce bu dönem niye yapmadı da yapılandırmaya gitti .bunun nedeni bence dünyaya tanıtılan bir takımın buncama uğraşmalara yurtdışında kurulan iltibatlara göre şirket imajınında düzelmesi için yapısınında değişmesi gerekiyordu borçları bitirmeli hatta kar yapan ve temettü dağıtan bir şirket şekline sokulmalı politikasıda güdülüyor olabilir bunu zaman ve başarı gösterecek.cumhurbaşkanı yanında boşuna yabancı konuklar getirmiyor maçlara bunun meyvesini de ilerde görür türkiye.
Ben de kredi çektiklerinde umutlanmıştım. Dedim hazır kağıt çok ucuz burdan yavastan toplayıp gruptan çıkarken elden çıkarıp bedelli yerine kullanırlar fln diye ama yok... satışa devam... hergün 2 aydır tv de beşiktaş kasayı doldurdu haberi duymaktan gına geldi. habire hesap yapıyorlar yok şurdan şu burdan bu... 40 mil euro vs.. şeklinde. bir kişi de gelir bu şirket bu süreçte 5 liradan 4 liraya geriledi diye haber yapmıyor. Asıl gazetecilik bu. Gerisi saadet zincirine reklam kampanyasından farksız...
Herifler kendilerine Müslüman, cepleri hariç yatirimciyi düşünen yok
deli eder bu inekler adamı. satsam diye elim gidip gidip geliyor. sabrım taşmaya başladı. zararına mal vermem pek nadirdir ama dursun bakalım.
21 e vermicem görüntüsü çiziyor.bakalım napacak dünki enson değdiği kademeye değecekmi .bu gün ve yarın oluşturmuş oldugu grafik için test edilme zamanı.
ve grafiğini bozdu
Adamların işi gücü üçkagit, teknik meknik hak getire
Paso takım ve oyuncular kazanıyor. Kasa para dolu olsa kime Ne faydası var mk
Ah dostum ah geç de olsa şunu anlaman güzel, hatırlarsan özelden kaç defa yazıştık 4,80-5,00 arası düşünce bu iş bitti demiştim geçen sene lig sonunda. Neyse hayırlısı olsun kardeşim, ben 3 görmeden yükseliş gelmeyecek diyordum sen kızıyordun hala iddia ediyorum eğer bir yükseliş başlatacaksa ki onlarca fırsatı tepti yükseltmedi sanırım benim dediğimi yapacak, inşallah her şey gönlünce olur, insanlar artık bu tip hisselerin tamamen spekülatif olduğunu ekonomik girdi çıktıların hiçbir şey ifade etmediğini anlarlar. Gerçi girip çıkanlar anlıyordur ama borsaya yeni başlayan herkes sportif hisselere uğrayıp zararını yapıp kenara çekiliyor, hiç değişmiyor bu döngü...
Madem öyle , işte böyle .....
BOYKOT .............
Tüm BJK maçlarını ve lisanslı ürünlerini almayı REDDEDİYORUM......
Bu tüm sosyal medyada yayılacak ve bildiri olarak ÇARŞI da dağıtılacaktır .......
Hissedarlarına bu kadar zulmedip , zarar vermesine neden olan kimler ise ......
bizde BOYKOT kararı alacağız ......
yazıklar olsun sizlere , kumarbaz , karapara ile birikimleri karıştırdığınız için .....
bizi beter yapanlar beter OLSUN .....
BOYKOT .......başlayacak ve devam edecek .....
bu böyle biline
anlayan , okuyan anlar ve uygulama için etrafını teşfik eder .....
Burada kim nedir necidir kimdendir amaci nedir...Bilmeyen bilmez. Ben de bilmiyorum. 2 senedir kimler geldi kimler gecti. Onceleri etkileniyordum kabul edeyim. Mesela gecen sene laruhlano vardi. Bu hissenin krizsel dibi 4.65 diyordu :) ondan onceki sene badememmi vardi. Aklima gelenler. Kimseyi suclamiyorum. Suclu benim. Tek silahim sabir. Allah sonumuzu hayir etsin. Hedef fiyatimi vereyim: parami kurtarayim arkama donup bakmam. Hakkimizda hayirlisi
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen gün 4.24 lerden aldığım hisseleri malum kişinin Abramoviç güzellemesinden sonra 4.33 den satıp çıkmıştım, şimdi bu malum şahıs isyan moduna geçtiğine göre kendi adıma sanırım yavaş yavaş hisseye tekrar girmeye başlamalı. ytd :)
Geos kardeşime katılıyorum....öyle köfteyi tek başına yemek yok...yediysen para akıyorsa zekatını vereceksin...herbirimiz etrafımıza desek kimse ürün mürün almaz...madem bize zırnık yok..ozaman sizede yok...boykota varım..bir olalım birlik olalım...buralarda zaten birdünya tetikçileri var hisse düşer aman tutun diye vs...illaki haber ederler...bu korkuda onlara yeter...geos başlattı ben de katıldım..varmı gelen..
Sahada Kartal dedik girdik.Borsada Kaplumbağa olduğunu göremedik...Bön bön bakıyoruz...Peki kurada zor bir takım olup elenirse 3 lerimi göreceğiz...
Boykota varım arkadaşlar