halkyatırım kullanıyorum benimde maliyetimden düşmüyor hep nakit hesaba yatıyor
ama hala enkanın temettüsü yatmadı... muhtemelen saat 5 de
Printable View
ha bu arada temettüyü alan hafiften tüymeye başladı.ben hala hissedeyim.acele yok 6.20'ye kadar yolu var çabuk toparlar....
Temettuler biraz once hesaplara yansitildi (Ata yatirim)
SPK, Enka İnşaat'ın pay ihracını onayladı
Sermaye Piyasası Kurulu(SPK), Enka İnşaat'ın pay ihracını onayladı.
SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Şirket 400 milyon TL
kar payından karşılanmak üzere bedelsiz sermaye artıracak.
Şirketin 4,2 milyar TL olan mevcut sermayesi artırım sonrası 4,6
milyar TL'ye çıkacak.
http://www.spk.gov.tr/apps/haftalikb...enuheader=null
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(24/04/2017 - 06:30:26)
Ziraat Enkai teknik öneri: 6.30-6.39 satış seviyeleri
http://imgserveri.com/54165B4951BD4D...i_24042017.pdf
***ENKAI*** ENKA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
***ENKAI*** ENKA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Sermaye Piyasası Kurulu Başvuru Sonucu ve Hak Kullanım Başlangıç Tarihi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 31.03.2017
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 6.000.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 4.200.000.000
Ulaşılacak Sermaye (TL) 4.600.000.000
Bedelsiz Sermaye Artırımı
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kıymet Nevi
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREENKA00029 11,67 1,111 9,52013 B Grubu B Grubu, ENKAI, TREENKA00011 Nâma
B Grubu, ENKAI, TREENKA00011 4.199.999.988,33 399.999.998,889 9,52380 B Grubu B Grubu, ENKAI, TREENKA00011 Nâma
Mevcut Sermaye (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
TOPLAM 4.200.000.000 400.000.000,000 9,52380
Bedelsiz Pay Alma Hakkı Kullanım Başlangıç Tarihi 27.04.2017
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
SPK Başvuru Tarihi 04.04.2017
SPK Başvuru Sonucu Onay
SPK Onay Tarihi 24.04.2017
Artırılan Sermayeyi Temsil Eden Payların Niteliği Kaydi Pay
Ödeme Tarihi 02.05.2017 * Sermaye artırımı varsa yeni payların, payları Borsa‘da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına girececeği, sermaye azaltımı varsa hesaplarından çıkacağı tarih.
Kayıt Tarihi 28.04.2017 * Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
Ek Açıklamalar
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/602617
BIST
(25/04/2017 - 16:31:33)
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/602617
Bedelsiz artırım 28 Nisanda yapılıyor, bedelsizden gelecek paylar 2 Mayısta hesaplara giriyor.
Hayırlı olsun...
Bugün birisi 1275000 lot aldı, tek seferde kimdi o? Hanginizdi?Çabuk söyleyin 😁
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o kadar büyük alıcı görülmedi pastada meril alıp vermiş gibi duruyor.
Selamlar,
Bu kagitta yeni sayilirim yaklasik 2aydir benle bEraber fakat cok hantal oldugunu goruyorum hep mi boyledir :) ogrenmek icin soruyorum sonucta her kagidin. BIr kimyasi vardir. Tabiki ucsun kacsin istemiyorum fakat maliyetimin hala cok az uzerinde geziniyoruz 2017 sonuna kadar elde tutmayi planliyorum, ve ogrendigim kadariyla cok defansif bir kagit ole hizlica yukarilara gidip geri gelmeleri yok :)
Neyse cok yer isgal etmeyeyim,
Herkese saygilar.
Bedelsiz artırımı hisseyi kaça düşürür hesaplayıp almak daha iyi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hisse göçtü bugün resmen 😁
5,94 den bende heveslendim bakalım hevesimiz kursağımızda kalmaz inşallah.
bedelsiz tarihi belli oldumu ?
Enkayı 5,94 den almıştım arkadaşlar seans kapandı bankadaki hesabıma baktım son fiyat 6,06 yı gösteriyor bilginize bu konuda bilginiz var mı sanırım toplamışlar kağıdı..
28 Nisa'n
Biliyorum ben
Yok abi o kadar uçmaz,kaç kademe var arada 😁
Son iki günlük hareketi anlamış değilim %9,5 beleş hisse verecek ama bu aşa aşa gidiyor banka gibi şirket bilanço kötü olan şirketleri mi alalım, kaç tane hisse baktım beğenmedim mali tablo ve bedelsiz var diye bunu aldım pişmanlık uyandırdı.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de aldım /9'5 aşağımı gelecek yanı lot dağıtıp
Hesabıma ekstra 571 lot yatırılmış ? Anlam veremedim ? Neden böyle ? Fiyat assagidan mi acacak şimdi ? İlik kez yaşıyorum böyle birşey
Benim de öyle 190 lot 552 maliyet bedelsiz arttırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şimdi hissenin yükselmesini bekleyeceğiz verilen bedelsiz lotlar bize kar kalacak. bazen temettüden sonra veya bedelsizden sonra hisseyi alttan almak daha mantıklı oluyor nasılsa çıkar diye.
alış seviyesine gelmesi çok sürmez tahminen 10-15 güne toparlar. kara geçeriz. hedefim 6.20. sabırlı olmak lazım.
y.t.d.
İnsallah
İş bankasında durum farklımı bize henüz aktarılan bedelsiz hisse yok
Iki hafta sonra bilanco da gelecek, iyi. BIr bilancoyla cok daha iyi yerlere gelecektir diye umuyorum :)
Tabiki benim dusuncelerimdir. Ytd.
Sn. Avci nin gonderdigi link e bakiniz, 5,44 uzerindeki her durumda kardayiz.
Ben boyle anliyorum yanlisim varsa duzeltiniz lutfen.
Saygilar.
552 maliyetle bekliycem bende Altan alamadım sabah yakalarsam alıcam maliyetle bekliycem
ENKAI_Enka İnşaat 5,46 üzerinde 5,56-5,60 hedef olarak izlenebilir.
Hissede dün yaşanan alımlarla ortalamaların yukarı kırılması pozitif. 20 günlük ortalamaya denk gelen 5,46’nın üzerinde kısa vadeli alçalan kanalın üst bandına denk gelen 5,56-5,60 hedef olarak izlenebilir. 5,60 kısa vadeli kanalda önemli direnç. Bu seviyenin üzerine yerleşmesi durumunda ise alımların hızlanması mümkün. Ancak bunun için 5,60 üzerine yerleşme görmeliyiz. Mevcut ve yeni açılacak pozisyonlar 5,40 seviyesini stop-loss olarak takip edebilirler.
Kapanış : 5,49
Destekler : 5,48-5,46-5,40
Dirençler : 5,52-5,55-5,60
http://www.borsagundem.com/foto-habe...yesi/1189432/3
Bugün mal veriyorlar da dün vermiyorlar mı Aslında pazartesi tatil, salı günü bedelsizler geliyor mantıklı düşünürsek salı günü büyük ihtimalle düşer o nedenle bugün 5,49 gibi çıkabilirsem, salı günü bedelsizle birlikte biraz daha alttan alabilirim diye düşünüyorum. kesinlikle ytd. bu benim düşüncem sizlerin düşüncesi varsa alabilirim arkadaşlar....
Hissede hareket çarşamba gününden itibaren yani bedelsiz bölünme tamamlandıktan sonra başlar.bugün pek birşey beklemeyin. pazartesi 1 mayıs tatil zaten.hareket yukarıya doğru görünüyor.
Y:T:D
Abi ben anladığım kadarıyla kağıt salıyı bekliyor bedelsizler gelince millet satmasın diye yükseltmediler sanırım salı günü bir miktar özellikle 5,40 lara kadar düşecektir ama ondan sonra hızlı bir çıkış olabilir diye düşünüyorum o yüzden şuan da 5,46 dan çıktım inşallah pişman olmam...ytd. iyi tatilller...
şu anda zaten bedelsiz olarak verilen paylar hesaba yattı. ancak salı günü işlem tamamlanacak. nasıl ki temettü ödemesinde 3 günlük bir süre veriliyor bunda da aynı 3 gün. Enka henüz kar açıklamadı bence çok erken çıkmışsın hisseden.keşke 1 hafta gibi bekleseydin en azından sen bilirsin yine de.sağlam firmadır enka.özellikle borsa dip yaptığı günlerde ne kadar güvenilir olduğunu kanıtlamıştır.Ben temettü ödemesini aldığımdan beri çıkmadım hisseden. normalde mayıs sonu gibi bekliyordum bedelsizi erken olması iyi oldu.
Biraz hantaldır sadece o kadar :)
Y:T:D