Evet önemli olan İHLAS'ta ne olduğu. Aynı fikirdeyim. Bilançosu daha iyi olabilir. Ama bakalım TRİ'daki sert düşüş piyasa açısından da olumlu algılanacak mı? Bn bu düşüşü İHGZT'de bekliyordum ama orda yapmadılar!
Printable View
Sayın arkadaşlar İHEVA'nın TRİ düşüşü zaten 2016 nın önceki dönemlerinde olmuş. 9 aylığa baktım. Dolayısıyla bu açıdan ilave olumlu bir beklenti oluşmuyor. Burdaki azalma bence başlı başına önemli. Belki de İHEVA'daki hareketliliğin bir sebebi de buydu.
Burda hata yapmışım. Sayın RızkOfRisk'e teşekkürler. Mevzuyu daha önce detaylıca açıklamış.
Dediğim gibi detaylı inceleme yapmak gerekiyor.
TRİ nedir?
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kar ettiğinde çok mu olumluydu sanki :). Giden kağıt kara zarara bakmaz.
Yarın ola hayrola
30m kar açıkladıkları günleri de gördük...
ihlasa bakıyorlar
ihlas 2 kademe gitse 0,45 olur hemen
:)
Hepsinin a.q nerden bulastik bunlara serf..sizlerr
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseyi taşımaya hazırmıyız arkadaşlar!!!
SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta var mı?
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=Opet57;128331]Hisseyi taşımaya hazırmıyız arkadaşlar!!!
selam muhalefet olduğumu düşünme ama nasıl taşıyacağız önümüzde oylama var bu eksik etekler onu kullanacaktır oylamadan sonra ertesigün %300 yapsa kim kazanacak parsının yeri olan herkes oylamadan önce çıkmış olacak.
ha oylamadan önce şunu yaparsa kalırım tutar senedi 83 lere taşır o zaman iş değişir. oylamadan sonrada silkeler 1 lere taşır oradan da bedelli bölünür amenna
[QUOTE=emurat10;129481]Aleyküm slm kardeşim.hazırmıyız derken kinaye yaptım zaten.bizi buraya kilitlediler manasında.bilançoydu referandumdu hiçbişey etkilemez bu sahtekarları.
Başkalarının hisseleri 2-3kat fırlar,biz 3kademede satsak mı satmasak mı diye nefsimizle mücadele ediyoruz(kendi adıma söylüyorum bunu).
ne olacakhalimiz değil mi arkadaşlar..?
Halimiz harap gibi arkadaşım!
itibar puanlarınızı esirgemeyin
http://i.hizliresim.com/1LvP8D.png
takasi yorumlayabilecek varmi
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bi 39- 40, bi 40- 41 oluyor. 41 de 1-2 lot alış yapıyor. sonra yine 39 -40 iniyor. ihlas ihyy hareket etmiyor bu da yataya sarıyor.y.t.d.
http://fs5.directupload.net/images/170316/m4gxymib.jpg
son bir ayda alanlar
allah onları bildiği gibi yapsın
milleti böyle süründürüyorlar
İçimden bir his,yakında 60 krş olcak diyor.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neden olsun ki ?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Dimi? İhlas kağıtlarına gelince "neden olsun ki" ama başka kağıtlara gelince 2haftada 2-3 katına çıksın kimsenin(spk) sesi çıkmasın.ama 2× kuruşlara döncek desek olur deriz!!!
Maalesef bugüne kadar böyle oldu. Bir gün değişir mi, orası muamma...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
60 krş dedim 60 tl demedim.sizce bu firmanın değeri bu günkü piyasa değerimidir.iheva bizim sahip olduğumuz,yani en iyi yerli markalarımızdan birtanesi değilmidir.sektoründe birçok yeniliğin sahibi değilmidir.ürünleriyle dünyada söz sahibi olabilecek konumda değilmidir.herşeyden önce herşeyiyle bizim gururumuz değilmidir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
grafiği bozuyorsun toparlan :rtfm:
örenlerin amiral gemisindeyiz.boş ver.su akar yatağını bulur demişler.
Amiral gemi bu mu? O zaman düşmanlarımız(ky yi hiçe sayanlar) ilk önce bunu batırmaya çalışırlar!!!
Galip buraya gelse ancaaa cikariz
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keşke dediğin gibi olsa ama herseferinde bu çakalların cebinin dolduğunu görünce kahroluyrm.şu 37-38e dokundurup sonrasında 40-43 aralığına çıkıyor ya orada bunlar parayı götürüyor az da olsa çok ta olsa! Peki biz napıyoruz öyle bekliyoruz.dişe dokuncak bi haber de yok.söylenti bile yok.
her zaman ki döngüsüne döndü
doğanın kanunudur güçlü güçsüzü yer.
Bu 6 yılı da beraber bekleriz kardeşim.mrk etme.hakkımızda hayırlısı olur inşaallah.referandumdan bi evet(ben hayır vercem ama) çıksın da.ona göre yol alırız.
haydi gene döndük yukarı , hayırlısı , bu sefer yukarı yolculuk uzun ve kesintisiz olur inşallah...
0,46 çizmek için hoş bir sayı...
pasta var mı?