Biri dayanamadı elindeki malı verdi piyasaya. Müsait olupta almak kısmet olmadı.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Zaten çokta anlamam bu işlerden!
Printable View
Biri dayanamadı elindeki malı verdi piyasaya. Müsait olupta almak kısmet olmadı.
Zavallı sarkuysanım ne alan var ne satan seni bide ihracaat da başlara oynuyorsun...:wave:
Patron toplamaya devam ediyor mu hisseyi ?
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoş bu hissede patron yada spek varmı oda meçhul gibi...:cool:
Spek olsa hacim böyle mi olur? Bir gün geri dönüp baktığımızda vay be 3'lerden 4'lerden millet yüzüne bakmazdı bu hissenin diyeceğiz inşallah. O günler geldiğinde hissenin spekliğine soyunmak isteyen çok olur ama o zamanda şirketin borusu öter zaten.
Bu hissenin ana speki Hayrettin Hayretettim.Ancak,Fabrika çevresinden hem fabrikanın,hem bakırın bugünü ve de geleceğini çok iyi kavramış, paralı ve akıllı birkaç kişi de zaman zaman alım yapıyorlar.Hayrettin'in bu günlerde acelesi yok.Faizlerin çok yüksek olması buraya para yatırmayı engelliyor.Taşıma maliyeti yüksek.Bu yüzden senedi 3,20 lere sabitlediler.Veren versin,vermeyen ölsün hesabı içindeler.Buradan alıp yatırım yapan ky de yok.Bu yıl senedin temettü getirisi de iyi değildi.Kısacası senedi cazip olmaktan uzak gösterme gayreti de var. Portföyümde var ve daima tutacağım.
Arkadaşlar bu hisseyi senelerdir çaycı ve etrafı alır,çünkü çaycının şirket’den kazancı çok fazla.aldığını senede yatırır seçimli genel kurulda yerini sağlamlaştırır.temettüyü kredi çekip verir enflasyona göre reel bir getirisi olmaz.çaycı 80 yaşında.adam ölürse şirket patates çuvalı gibi çöker benden söylemesi.fabrika eski arazisinin bir önemi yok gidin kardemir alın daha iyi.
kuruluşlarından demsaş iyi bilanço acıklamış bizimkindede aynısını bekliyorum...
cirodaki artış süper.., kardaki artış iyi.
hissedeki yatırımcı arkadaşlara hayırlı kazançlar dilerim :)
Bu hissenin benim göremediğim bir eksiğimi var. Ne güzel kar payı dağıtan bir şirket. Çünkü şirketin gerçek sahibi ortakları. Diğer şirketler kar göstermemek için 10 takla atıyor.
***SARKY*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi
***SARKY*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi )
Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
İlgili Şirketler SARKY
Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Hayrettin Çaycı adına vekaleten Suat Vardar tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/705822
BIST
(31/08/2018 - 17:39:15)
***EUKYO* *DMSAS* *SARKY*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Kamuyu Aydınlatma Platformu Duyurusu
***EUKYO******DMSAS******SARKY*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Kamuyu Aydınlatma Platformu Duyurusu )
İlgili Şirketler [DMSAS, EUKYO, SARKY]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Kamuyu Aydınlatma Platformu Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince yapılan açıklama ekte yer almaktadır.
Bu açıklamanın MKK tarafından yapılmış olması ilgili kişilerin, (a) bendi de dahil olmak üzere, Tebliğ'in 12. Maddesi kapsamındaki açıklama yükümlülüklerini ve sorumluluklarını ortadan kaldırmamaktadır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/707915
BIST
(14/09/2018 - 09:20:02)
Her gün net alıcı var ama fiyat kopmuyor
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SARKUYSAN Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çaycı'nın Bulgaristan yatırımı ile ilgili açıklamaları...Gelecek adına umut verici :)
''Sarkuysan, bir şirketler topluluğudur. Makine yedek parça imalatı ve elektromekanik-trafo sanayiine bakır boru ve izole iletken tedariği yapan ve çevre koruma teknolojileri alanında faaliyet gösteren Sarmakina, otomotiv ve makine imalatı sektörüne pik ve sfero döküm üretimi yapan Demisaş, pazarlama ve satış şirketi Sarda ile Bektaş AŞ grup içinde yer alan kardeş kuruluşlar. Sarkuysan’ın yoğun ihracatı çerçevesinde ürünlerini doğrudan pazarlamak üzere bu alanda çok önemli iki ülke olan İtalya’da bir şubesi ve ABD’de Sark USA adıyla pazarlama şirketimiz ve Sark Wire adıyla iki adet elektrolitik bakır tel üretim tesisimiz var. 2018 yılının son çeyreğinde ise Bulgaristan’daki fabrikamız Sark Bulgaria üretime başlayacak. Elektrolitik bakır tel üretecek olan SARK BULGARIA firmamızın yapacağı tahmini ihracat 2019 yılında 40 milyon dolar, 2023 yılında ise 317 milyon dolar olacak. Bunların dışında küçük çaplı talepleri karşılamak üzere İstanbul’da Perpa Ticaret Merkezi’nde satış mağazası ile Ege Serbest Bölgesi’nde ihracat amaçlı katma değeri yüksek ürünler üreten tesislerimiz olduğunu da hatırlatayım.''
***SARKY*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi
***SARKY*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi )
Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
İlgili Şirketler SARKY
Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Orhan Veli Çaycı tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/713291
BIST
(11/10/2018 - 09:19:14)
Hayrettin Çaycı hisseleri torunlarına bırakmayı düşünüyor sanırım. Ümitle beklemeye devam. Güzel günler göreceğiz inşallah
https://www.youtube.com/watch?v=1_-5...UxHIWg&index=2
Unutmayalım, Avrupa'da üretilen otomobillerin yarısında Sarkuysan teli kullanılıyor.Ufak ufak alımlara devam.
102 milyon kar geldi.Hayırlı olsun...
muthişsin muthiş
seni seviyorum hem de çok
80 yıllardan beri sana aşığım..
ama hep ben seni üzdüm
ara ara terkettim onları hep kaybettim
öyle iken beni sen hiç üzmedin
ciro=piyasa değerinde buluşacağız..
ytd dir..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
piyasa nasıl fiyatlar yarın göreceğiz, ama şirket çok iyi bilanço göndermiş, yatırımcısına hayırlı olsun. ciro ve net karda artışlar çok iyi :)
https://i.hizliresim.com/9a8ZRr.jpg
Birisi yavaş yavaş porfoyü boşaltıyor sanırım.
Portföyünde bist30 hissesi olanlar sarky satıp yerine koyma derdin gibi geldi bana nasil olsa sarkynincl biryere gittiği ve gideceği yok patronlar da uzun süredir hisse almaz oldu. Ytd
Şu konjonktürde yüklü malda beklemeye gerek yok. En iyi şirketler bile çok saçma fiyatlardan işlem görüyor. Sarkuysanın en büyük problemlerinden biri yabancının ilgisini çekememiş olması bence. Alan satmıyor trade yapacak bir hisse değil zaten hacimsiz speksiz kendi halinde takılıyor. Arada çaycıların alımları hisseyi belirli bir fiyatta tutuyor işte. Onlarında maliyetleri çoktan temettü bedelsizlerle kuruşlarda olduğu için para oldukça alıyorlar fiyata bakmadan.
Hissede spek yok kisaca sahipsiz gibi soyle bilancolar acikladi hala geri vitesde ...
Hayrettin reyiz 100 bin lot yapıştırmış. Hay maşallah.
Kapanışta fatality yaptı adam
Hayrolsun inşallah haber falanda yok. Sabah sabah nereden çıktı bu hareket?
borsanın en akıl almaz şirketi. yıllık karı 150 milyon olan şirket.. 750 milyon p/d ile işlem görüyor. 10 lira altı hep ucuz ama, sürekli yükselen trendinde bile 4 lirayı göremiyor.. gerçi temettü bedelsiz filan varda.. yine de iyi şirket...