bu hisse sabır gerektirir. 2020 vadeli düşünmek gerektirir. bol kazançlar
Printable View
Ara ara bu hacimli lotlar oluyor.İşi bilen birilerinin olduğu bence belli.Çünki 10 lotla bile baya yükselirken 30.000 lot ile anca %2 yapıyor o kadar satıcı ne ara gelir ne ara alınır.Yatırım tavsiyesi değildir şahsi düşüncemdir.
BUGÜN SATIŞTA SADECE 7.45 DE 3 LOT KALMIŞTI.ONDAN BAŞKADA SATIŞ YOKTU.TOPLAM ALIŞTADA 18.196 LOT VARDI.ytd.
Sattim ve ciktim. Bu kagidin ederi cok daha yuksek ama islem yok. Garanti ve marbas alici olmasaydi o kadar hisseyi satamazdim. Gerci 2-3 yil bekleyebilseydim belki 3-4 katina cikardi param. Neyse... Kalanlara bol ve hayirli kazanclar.
TA-1004 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sagolun. 4.97den alip 710 (temettu dahil) sattim. Allah bereket versin. Ama derinlik olsa bu fiyatlardan kesinlikle satmazdim.
TA-1004 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayirlisi olsun
Yalniz derinlik yok dediginiz hisse, heralde 4-5 ayda size yuzde 40 kar birakmis ve bunu piyasanin en kotu zamaninda yapmis ve kucumsenmeyecek lotlarla (50 bin lot civari?) alim satim yaparak realize etmenize de imkan tanimis. Likidite yok demeyelim :)
Tekrar uretimimiz baslamis 1 ay kadar kaybettik. Ama bakim sonrasi sanirim bir ust kalite urun grubuna gecis olacak, arada parca degisimleri yapilmis diye ogrendim.
Bu arada bu faizler ile sirket hicbirsey yapmasa elindeki nakitten yillik 5-6 milyon kazanacak gibi.
OSB Panel piyasasında uzun süreden sonra Temmuz ayında hissedilen daralmaya rağmen, Sumaş daralmadan en az etkilenen şirket olurken zirvedeki yerini de korumuş. (Kaynak: Ahşap Global)
SİP in istikrarlısı.
Şirketi biraz inceledim temel verileri gayet iyi semayesi düşük kârı yüksek borcu yok borsada şirketlerde aranan kriterlerin hepsi mevcut sadece sip gibi bir gurupta işlem görmesi handikapı.
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Korkum inşaatların yavaşlaması ile satışların düşmesi.Birde sanırım ithal etmiyor kendi üretiyor doğrumudur.
Sektörde satışların ve fiyatların yılın ikinci yarısından itibaren düştüğü doğrudur, ancak şimdilik keskin bir düşüş söz konusu değil. Sumaş ürünleri kendisi ürettiği için hem fiyat avantajı var hemde sektörde oldukça tercih edilen bir marka. Bunu da sanırım sektörde ilk yerli üretime başlamasına, (1981) kaliteye ve iyi bir yönetime borçlular.
http://www.sumas.com.tr/v2/?sy=kullanimalani
Yukarıda verdiğim linkten kullanım alanlarıyla ilgili bilgi edinebilir siniz.
Herkese bol kazançlar.
Teşekkürlwr.
Bu arada satış için kote olan hisse hiç olmadı.Sanırım olmayacakta.Yön.kur.başkanı aynı zamanda gen.müd.Hilmi bey ortala 4.5 tlden %1.63 Füsun Barlas eşi yönetim kurulu üyesi olabilir Oktay Barlas.Bu hanfendide aynı fiyatlardan %1.5 gibi hisseyi Ali beyden almışlar.
Şimdi bu tahtaya dışardan satış olmuyor alan kim peki.
Sektörle ve Sumaş la ilgili son haberleri aşağıdaki linkten bulabilir siniz.
www.ahsapglobal.com/sen-de-mi-osb-panel/457/
İşlem görmeye başladığından itibaren MKK ya kaydettiren olmadığı doğru, ancak işlem görmeden önce 942.337 adeti ortaklar tarafından zaten kaydettirilmişti.
www.kap.org.tr/tr/Bildirim/658462
Şuan için %17 yani 1milyon lot piyasada bu daha artmaz sanırım.
Bu konu çok uzar gider.Keşke 9 aylık bilançoda açıklasa idi .İyi tepki veriyor bilançolara.
şu an takas 1.207.537 lot. ara ara farklı kurumların takasına değişik lotlarda hisse geldi ancak KAP'a bir açıklama yapılmadı. zaten genel kurul hazirun cetveline bakarsanız bayağı uzun bir ortak listesi var. :)
73 lot Eşleşme 8.10. satışta bekleyen 867 lot.
8,10 satış da bekleyen 1.911 lot.
8,10 eşleşme 391 lot. Satış ta 1745 lot.
8.00 tl.1000 lot satış. Eşleşme 15 lot.
2547 lot işlem. Yatırım finansman net satıcı. 8.00 tl 742 lot alıcılı.. kapattı.