endekst te bir sorun olmayacağını düşündüğüm için, okkalısından GIDA ve XFINK hisseleri öneriyorum. kambersiz düğün olmazmış bankalarda var ama onlar kodaman kağıtları ayrıca banka denince akla büyük bankalar gelmesin başka bankalarda var çünkü...
Printable View
endekst te bir sorun olmayacağını düşündüğüm için, okkalısından GIDA ve XFINK hisseleri öneriyorum. kambersiz düğün olmazmış bankalarda var ama onlar kodaman kağıtları ayrıca banka denince akla büyük bankalar gelmesin başka bankalarda var çünkü...
siz bakmayın böyle kıvırtmalarına daha xu030 hisseleride devreye girecek. ne haber yaparlarsa yapsınlar. isterse dünya batacak desinler. valla sıkışınca derlerm, derler:)
ee.. xu030 da yürüdü... fırsatlarda bulutlar gibi geçer gider...
çocukken gazoz kapaklarını, kayısı çekirdeklerini, mahalle arasında dolaşan hurdacılara satarak dondurma parası, bilye parası bir çıkartırdık:) eğer böyle bir piyasayı göre göre hala satış üzerine giden olduysa valla bu kafayla onda ne gazoz kapağı, nede kayısı çekirdeği kalmıştır:) eskiden mantar tabancası vardı kaldıysa sıkmak için ancak o kalmıştır:) paramı? yokbe ne gezer onda rengini bile unutmuştur:) bu füzeyi boşboğazlara gönderiyorum. yanlış anlaşılması ulan bu güne kadar bi halt edememişsin daha ne vır vır ediyosun. otur oturduğun yerde başkasına bari zarar verme...
bir tarafta mb başkan değişimi, bir tarafta abd başkan değişimi, millet sarhoş gibi ne tarafa gideceğini, nerden geçileceğini, düşünürken bende öngörümü söyleyim istedim. cuma gün xu030 uyuz, uyuz, yatarken devreye girer diye düşünmüştüm ve oda bende bu yükselişe varım der gibi devreye girdi. şimdi sıra bankalarda onlarda devreye girecekler. ne zaman? belki p.tesi parçalı bulutlu bir piyasa olabilir bu normal ama ben salı gün bankaların devreye gireceğini öngörüyorum. sonuç olarak: ufak tefek kıvırtmalara rağmen nihai olarak piyasanın daha gidecek yolu var diye öngörüyorum...
hisse piyasasında ise ben bu hafta gıda hisselerinin ön plana çıkacağını düşünüyorum. gerçi bunun haberini cuma gün sabah vermiştim ama onu saymıyorum bahşiş olsun:) türk, övün, çalış, güven... avantacı olmaya alışma banada hisse sorma, herkeside patates çuvalı gibi üst üste koyma. turp başka şalgam başkadır...
piyasada herşeyi bilen, bildiğini sanan, prof u amatör ü o kadar çok angut varki uzak durulmasını tavsiye ederim. ne olursa olsun herşeyi bilmek mümkün değil çünkü.. bu onun dangalaklığını gösterir. az bil sorun değil yatırım danışmanı olacak değilsin ama bildiğinide iyi bileceksin. bu size yeterde artar bile...
aceba bir yerde yanılıyormuyum diye tekrar, tekrar, gözden geçiriyorum yoo.. aynı şeyleri görüyorum. hemen kıçının ağzında olmayabilir biraz bunaltabilirler ama, bakıyorum xbank al vermiş, xu030 al vermiş, ayrıca holding hisseleride al vermiş. bana göre böylesine somut bir göstergeye rağmen eğerki yanıltılacaksam demekki bendede bir numara yok.. baya bir somun yemem lazım:)
sizi kırana kadar kolumu kırarım...
https://www.youtube.com/watch?v=_KycRJcCp6M
neymiş? fırsatlarda bulutlar gibi geçer gidermiş...
yok amerika karışacakmışta, yok avrupa barışacakmışta, iyi karıştı amerika... her seferde bu numaraları yiyosunuz.. adam amerikayı görmemiş oda aynı şeyi söylüyordu. herkesin kafasına bunu iyice kazıdılar. ondan sonra şaka yaptııık... oldu:) teknik, teknik, teknik, ama pazarda üç tanesi on liraya satılan çin malı olmayacak:)
endeks dirençlerini tepeleyerek geçiyor ama bunun düzeltmeside olabilir, olmayabilirde.. artık geliyordu gidiyordu hikayesini bırakmak lazım. her şeyin bir yeri zamanı olur. nerden bilebiliriz adam iki bin puan basıp üç bin puan almayacağını. veya üçbin puan alıp iki bin puan satarak korku salmayacağını. sonuç olarak insanın kendi kararını kendi verme dönemine girdik diyebiliriz...
piyasanın maaşallahı var.. tü tü tü demekten başka yapacak bir şey yok. 100 endeksi tepeyi geçerseymişte falan hikaye o işler. bu bolu dağını bile beşle aşar.. durum bu... ama iyi kıvrışacaksınız:) çalım yemeyeceksin. çocukken mahalle arasında top oynarken çalım atmaya kıvrışma derdik ona göre:)
xu100_ akşam yotuber lerin konuşmalarına, böyyük üstad ların mesajlarına dikkat edin 1245 tepe geçilirse falan diye aynı ağız konuşacaklar yazacaklar. onu ebemde biliyor yemişim 1245 ni borsa aldı götürüyor. kağıdınıza sahip çıkın. tabi doğru kağıtta iseniz... buda çizgiden carttan curttan anlamayan bir alaylı öngörüsü.. hadi bol şanslar
laf yarım kalmasın:) bugünkü yükselişin üzerine sabah gaplı bir artı açılış yakışır diyorum... hadi ufak bir numara çeksinler diyelim o zamanda ilerleyen saatlerde doldururlar. neden artı gap? çünkü bugün sabah silkelemeyi zaten yapıp yukarı döndüler. hergün hergün silkeleme olmaz. tabi böyle sert yükselişlerin önümüzdeki günlerde sert düzeltmeleri olabilir bunada hazırlıklı olmak lazım. fakat böyle bir durumla karşılaşmak için henüz erken. hemen beklemekte olmaz... neyse söyleyen gitti boş verin beni. ağzı olan konuşuyor işte:)
ayın 3 nden itibaren endeks 1150 iken üzerine basa, basa, balık bilmezse halik bilir diye yazılacak yer olduğunu düşündüğüm için yazdım. ama artık susmak gerektiğini düşündüğüm için mecburen susacağım. kendimi kastığımı falan düşünmeyin bu saatten sonra herkes direksiyonuna kendi hakim olmalı... bol şanslar
tam piyasa yazma zamanı diye düşünüp kolları çemremiştim ama yoo çok fazla ayağa düşürüyosun kendini diye vazgeçtim. valla gerçek söylüyorum elim gitmedi ne yapayım. nedenmi? neden olsun... bir kişide teşekkür eder (sn mebes ayrı tutuyorum tabii). yani illaki işinize gelincemi teşekkür edeceksiniz. kaçırmayaydınız fırsatı elinimizi tuttum. bağıra, bağıra gitti işte geçmiş olsun...
Piyasa tamamen . Bankaların hareketine bakar gibi oldu . Genelde tabiiki hisse hareketleri olacaktır. Bunlarda beklentisi olan hisseler olacaktır. Tabiiki sizlerin düşüncelerinizi almak istiyoruz . Teşekkürler...