Kent gidince birileri tahtayı yaptığını sanıyor borsa nasıl bir hobi ya adamlar anca kendi egolarını tatmin ediyorlar.Neymiş zararda olan kalmamışmış:)
Printable View
Kent gidince birileri tahtayı yaptığını sanıyor borsa nasıl bir hobi ya adamlar anca kendi egolarını tatmin ediyorlar.Neymiş zararda olan kalmamışmış:)
Panda ayhandan mı bahsediyorsun çapı yetmedi herhalde bu hisseye[emoji1]
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayır erken bile sayılır :)
Geçen sene - 10 gün şeklinde işlemesi gerekiyordu.
18 nisanda başlayıp 20 nisanda 200 görmüş geçen sene.
8 nisan-10 nisan olmalıydı bu senede. paylaştığım grafik de işaretliydi aslında :)
birileri sabırsızca yükleniyor erkenden ayıp ediyor.
O kadar işlem hacmine 170 yakışırdı
165 i takip edicez bugün.orayı gecerse yukarı devam eder ytd
165 te zorlanır gibi şimdilik
160 ve altındaki fiyatlardan tekrar alım yaparım...ytd
Regaib kandiliniz mübarek olsun!Bir ara eski kent topiğinde mübarek günlerde gider haberleri yapılırdı hey gidi günler hey!
dualarda buluşmak dileğiyle;regaip kandiliniz mübarek olsun.y.t.d.
https://m.youtube.com/watch?v=w7_rVbkyt_I
Geçmişe serende:)
Ülker'den ne eksiğin var o yüzde 4 yukarıda
geçenlerde de yazmıştım,gene yazayım: bir filmde görmüştüm.bayan olayı anlatırken karşısındakine jest amaçlı demişti ki: anasını sen s.....n.kağıdın durumu nasıl olur acaba? yorum yapacak var mı? y.t.d.
hem kent in işsizlikle mücadelede sayın cumhurbaşkanımızın başlattığı işe alım projesine katkısı; bütün çalışanlarının % 10 kadar alıma dair taahhütüdür. bu da ülkemizde istikrara ve işsizlikle mücadeleye ne kadar katkı sağlamaya çalıştığının göstergesidir.y.t.d.
http://fs5.directupload.net/images/170401/u3afgrni.jpg
son bir ayda alanlar
tuta tuta kaç gün daha tutacaksın bakalım bu seviyede...
Patlat şöyle bir bedelsiz de ortalık şenlensin..
Alış girmeye başlıyorum tekrar...gel bakalım
Uzun durulmaz ver kaç..
haydi canım beim kop ta gel,şekerim benim,canım benim,kop ta gel,çabuk gel,gellllllllll,gelllllllll . y.t.d.