Yazıklarınıza yorum yapma ihtiyacı hissetmiyorum. Zaman herşeyi gösterecek...
Printable View
Yazıklarınıza yorum yapma ihtiyacı hissetmiyorum. Zaman herşeyi gösterecek...
arkadaşlar aracı kurum dağılımı atabilecek durumda olan varsa paylaşabilirmi teşekkürler
SON DAKİKA HABERİ: Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü "Şirket ortaklık sözleşmesi hazırlanmasında, şirket avukatları ilave bir süreye ihtiyaç olduğunu ifade ettiler. Bu ihtiyaç sebebiyle sözleşme imzalanması ve CEO açıklanmasını erteliyoruz" dedi.
Son dakika haberi!
Yerli otomobil projesinde şirket sözleşmesi ve CEO açıklaması ertelendi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü "Şirket ortaklık sözleşmesi hazırlanmasında, şirket avukatları ilave bir süreye ihtiyaç olduğunu ifade ettiler. Bu ihtiyaç sebebiyle sözleşme imzalanması ve CEO açıklanmasını erteliyoruz" dedi. Açıklamanın yarın yapılması bekleniyordu.
Bu gelişmeyi bilenler bile al sat yaparak zenginliklerine zenginlik eklediler.menfaat sağladılar.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adaletin olmadığı yerde.. insanlık olmaz özgürlük olmaz ,düzen olmaz, saygı olmaz, bunlar gibi para kazanmak için her yol mübah anlayışlı yaratıklar çıkar kan emer... 100 bin altında iken endex 9.80 göster şimdi 101 bin üstünde sal aşağı
Kağıt bugün resmen tecavüze uğradı. Adiler
günaydın vestelin çilekeş ortakları,yahu niye kavga ediyorsunuz anlamadım.sen bildin ben bildim muabbetleriyle bi yere varılmaz...eskiden bu sayfada hiç kavga olmazdı.
arada bir sebastian denen tahtanın spekine laf geydirip deşarj olurdu millet...hey gidi günler heyy
https://resmim.net/f/1X1FAU.jpg
Dün 9.80 hareketini mal boşaltmak için mi yaptılar.. bu günkü hacim diplerde
Bugün cuma birde londra daki toplantı sonucu bekleniyor
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Aracı kurumların şu sıralar sürekli önerdiği kağıtlar ortalamanın çok üzerinde hacimlerle işlem yapıyorlar. Ama muhtemelen dediğin gibi dün 9,80 den malı boşaltan büyükler almak için daha düşük seviyeleri bekliyor. Küçük yatırımcı da aracı kurumların oyuncağı olmuş oradan buraya sürükleniyor.
Daha nereye kadar gideceksin acaba
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun vadede önünün açık olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 1 yıldır VESTL ile içli dışlıyım öğrendiğim en temel bilgi peruklu kısada kimseye para kaptırmak niyetinde değil. Seçim ortamı olmasa yıl ortasında 14, yıl sonunda 16 gibi bir hedefim vardı. Seçimlerden sonra tablo tekrar çizilebilir ama kısa vadede gidişatını pek beğenmiyorum. Kasıtlı olarak eski bir grafik paylaşıyorum riskler hakkında az çok bir fikir vermesi açısından.
Benim şahsi görüşümdür. Lütfen gereksiz insanlar mesajımı alıntılayıp hayallerinizden yola çıkarak saçma sapan yorumlar yapmayınız.
https://resmim.net/f/ODrC7D.png görüntü çok hoş durmuyor 9.20 üstü kapanışlar görmek lazım günlükte.
Ulan vestel sasada da teşvik var sende de adam bilanço katacam dedi kağıt yürüdü yine sen yapamıyormusun anlamıyorum gerçekten
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir sure sürünmeye niyeti var sanki
Bu endexe bile tepkisiz kalıyor ya.. çok tedirgin oldum açıkçası
Endex kar satışı yiyor şimdi bizim kide çok yükselmiş ya oda iniyor..
Ceo açıklamadıda yalan oldu her halde
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
karikatürü mü beğenen arkadaşlara teşekkür ederim, diğerlerine zinnik yok :he:
Bu gün yine teknik değil iç ve dış gündem geminin dümenine geçecek gibi
Seçimler ve liderlerin açıklamaları
İsrail Filintin gerginliği ile alakalı CB açıklamaları
ABD silah ambargosu
ABD İRan yaptırımı ve özel sektör cezaları
Yerli oto ceo su yalan mı oldu yoksa
En küçük yükseliş tepkisini de satış fırsatı olarak görüyorlar isteyeni mallıyorlar
bizde sikinti yok,piyasanin hamaliyiz zaten,yeni mallananlar düşünsün :)
Bu kadar teşvik bu kadar beklenti sonuç yerle yeksan anlam veremiyorum
giris yaptık bugun
Surekli bu sekilde, once %5 yapiyor sonra assagi saliyor. Boyle giderse eksi kapatacak
Cozdukde sadece seyrediyoruz,. Trade edebilsek ongoru ise yarayacakda ben satsam kesin ucar gider. Trade edemiyorum korkudan :)
Vestl aldigimda sasa ile hemen hemen ayni fiyattaydi, sasa bolundu, yine ayni fiyat.
Yerli otoda şirket kurulma haberi çıksada biraz hissete güven gelse
Takipteyiz
hayırlı ramazanlar