Satmadığım sürece ne kardayım ne de zararda.bu yüzden hiç üzülmem düştü diye.çıkınca da sevinmem.uzuncu olduğumu çok önceden yazmıştım.yani düşüşten önce.temettümü alırım sadece.ortağım ya olsun o kadar ;)
Printable View
Satmadığım sürece ne kardayım ne de zararda.bu yüzden hiç üzülmem düştü diye.çıkınca da sevinmem.uzuncu olduğumu çok önceden yazmıştım.yani düşüşten önce.temettümü alırım sadece.ortağım ya olsun o kadar ;)
Öyle de 98 den almak var 74 den almak var . Biz ilk şıkkı yaptık . Neyse hayırlısı .
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
http://www.hisse.net/topluluk/showth...73#post2148773
Haftalık Hisse Yarışmamıza
kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım.
Citi ve doce o.c ihaleden once takasta oyun yaptiklarini portfoyumun 4/3 unu sattigimi ve 4/1 kaldigini yazdim ve ihaleyi otokar alamadi o yazimi okumak isteyenler eski sayfalarda buyursun okusun zarardamiyim derseniz zarardayim hem yil bazinda hemde suanki fiyat konusunda istesem ortalama dusurebilirim ama koca guvenmiyorum hala ses seda yok 150 gittiginde neden ihaleyi alip asagi basti madem bu kadar saygin ve duzgun firma haberi neden yatirimcisindan once piyasadaki o.c verip milleti mallandirdi hadi bunlari gecip sakalli denilen soysuz tam bir kan emici otokarda onun sakalsizi ikiside ayni b.o.k farkindamisiniz tupras kocun arcelik kagitlari borsa dususe gecti ve dipte hepsi neden? Kisacasi artik otokardaki lotlarimi unuttum otokar benim icin bitmistir....
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağlamak istiyorum. %2 artıda
75.50 yi geçirtmedi
Makine icat oldu
Mertlik bozuldu
Daha ne diyeyim.. Kendi çizim anlayışıma göre takip ediyorum..
Bu hissede patron ne istiyorsa o oluyor.
http://imageturko.com/?di=YSQ4
vay emenuke..
bu kapanış doğrumu..
yukarıdaki grafiğin son kısmı,kapanışı yanlış gösteriyor..
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır ziyaret etmiyordum. Eskilerden hala bir kaç arkadaş duruyor. Sadece üzüntünüzü paylaşmak için uğradım.Bu hissenin tek çıkışı 25 haziranda olabilir ya da sonsuza kadar buralarda kalır. Hepinize bol kazançlar dilerim, ayrıca Ramazan ayı da hepimiz için mübarek olsun. Hoşluklarla kalın.
tank bi yerimize girdi nasıl çıkaracağız bakalım
Buradan tepki vermeli artık ,hacim iyice düştü güzel bir haber ile bir % 5-10 arası patlama bekliyorum.ytd
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Otokarda hic ky kalmamis gibi.Ses yok.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
galiba 6 aylıkda fıssssss
Ky kaldı da ses çıkaracak hali kalmadı ky nin en azından iyiki kerevitaşı satmışım . Bu ona nazaran daha dirençli bari . Avunduğum şeye bak . Ameka
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne oldu bu sirkete 140 lardan buraya geldi
hayaldi gerçek oldu
böyleydi
http://imageturko.com/?di=IH2Q
bu hale gelmiş..küçük yükselen kırılınca dibe yaklaşmış..
kırılmamalı derken bu durumlar düşünülerek deniyor..
olacak demek değil ama oluyor işde.
son hali aşşağıdaki gibi..
http://imageturko.com/?di=Z2RL
saatlik gibi kısa vadeli grafikde bile düşen trende kadar tepki veremiyor..
o kadar güçsüz..
her düşüş fırsatını kullanarak düşmeye devam ediyor..
şu an bir dikdörtgen çalışması var..
alt nokta kırılırda altta kaparsa önce dikdörtgen genişliği kadar bir aşşağa sarkma
sonrada alt çizginin 2 tl kadar daha altına bir gidiş gündeme gelebilir..
tabi bun lar yt deği,kişisel ve amatör çalışmaların paylaşılmasıdır..
Otokar BIST 30 dan çıkarılmış.
***SOKM******NETAS******OTKAR******DGATE*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Endeks Şirketlerinde Değişiklik )
İlgili Şirketler [DGATE, NETAS, OTKAR, SOKM]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Endeks Şirketlerinde Değişiklik
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şok Marketler Ticaret payları 18.05.2018 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacağından, BIST Pay Endeksleri Temel Kuralları'nın 7.5 ve 7.6 maddelerine istinaden BIST Pay Endekslerinin kapsamlarında aşağıdaki tabloda yer alan değişiklikler yapılacak olup, endekslerin hesaplanmasında şirketin paylarının sayısı 611.928.571, fiili dolaşımdaki pay oranı ise %36 olarak dikkate alınacaktır.
Pay Adı Kapsamına Dahil Edildiği Endeks Kapsamından Çıkarıldığı Endeks Geçerlilik Tarihi
SOK MARKETLER TICARET XUTUM 18/05/2018
SOK MARKETLER TICARET XTUMY 18/05/2018
SOK MARKETLER TICARET XYLDZ 18/05/2018
SOK MARKETLER TICARET XUHIZ 18/05/2018
SOK MARKETLER TICARET XTCRT 18/05/2018
SOK MARKETLER TICARET XHARZ 18/05/2018
SOK MARKETLER TICARET XU100 24/05/2018
SOK MARKETLER TICARET XU050 24/05/2018
SOK MARKETLER TICARET XU030 24/05/2018
SOK MARKETLER TICARET X100S 24/05/2018
SOK MARKETLER TICARET X030S 24/05/2018
DATAGATE BILGISAYAR XTUMY 24/05/2018
OTOKAR XYUZO 24/05/2018
SOK MARKETLER TICARET XTUMY 24/05/2018
DATAGATE BILGISAYAR XU100 24/05/2018
DATAGATE BILGISAYAR X100S 24/05/2018
DATAGATE BILGISAYAR XYUZO 24/05/2018
NETAS TELEKOM XU050 24/05/2018
OTOKAR XU030 24/05/2018
OTOKAR X030S 24/05/2018
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/684332
Koç Holding'in Otkar için mutlaka planları vardır.
Bugünlerde elbet gelir geçer..
Otokar da küçük yatırımcı varda konuşacak bişey bulamıyoruz. Morallerde çok ii değil. Hissenin hiç çıkmaya da niyeti yok gibi. Ben param oldukça az az almaya devam ediyorum.
Artık düşmüş çıkmış bakmıyorum. Yaklaşık 3-4 yıl önceki fiyatında. Burdaki paraya ihtiyaç duymadığım sürece 50 liraya hatta daha altına bile gelse satmayı düşünmüyorum. Nasipte ne varsa o düşer payımıza. Bu düşüş sadece bu hissede yok. Aselsan 47 lirayı görüp düştü. Ttrak 82-83 lerden düştü. Petkim 8,5 dan düştü. Daha hisse çok. Koçlara sövmeye gerek yok froto şimdilik ii direndi. Sonuçta pek çok hisse ii düşüş yaşadı
Nasıl ki hisseyi aldığımızda 2 katına çıkar ihtimalini düşündüysek yarı fiyatına da düşme ihtimalini düşünmeliydik. Şirketin Karı karlılığı artsın yeterki fiyat benim için biraz daha ikinci planda şimdilik. Yıllardır 60-90 milyon arasında kar ediyo artık artmalı bu kar herseyden önce. . Bedelsizlede lot sayısı artarsa biraz derinlik kazanması ii olur. Canınızı da çok sıkmayın arkadaşlar Bae ile imzalanan 660 milyon usd lik rabdan işi açıklandığında 2 tavan çeker diye kredi çekip 140 dan alana şahit oldum. Nasip hersey bakarsınız yakında düzelir hersey bir iki sipariş alır kar eder vs
OTOKAR
TABAN OLUŞUMU İZLENMELİ
75.50 seviyesini kıramayınca satışlarla karşılaştı. Satış baskısının sürmesi halinde 67.00 seviyesinde tutunmayı deneyebilir. 73.2 seviyesinin üzerindeki kapanışlarda ilk direnç 80.00 seviyesinde bulunuyor. 20 günlük ortalamasının altında.
Alım aralığı : 67.00-59.50
Satım aralığı: 80.00-98.00
Yabancı Payı (%) : 15.11 Haftalık Değişim:
Yabancı payı geçen haftaya göre 0.03 puan azaldı.
BİR EKONOMİ DERGİSİNİN ANALİZİ..
halimiz perişan yani ekonomi dergisine göre
Hangi ekonomi dergisi ? Ne demisler
73.20 ve üstü kapanış gerekiyorsa🤨 kötü 73.15 kapatarak beni alın desteğe yakın kapattım mesajı. Sonuç olarak her ne halt edecekse de izlemeyi bırakmak en iyisi taaki hükümet değişene kadar yani beş yılcuk sorra
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Otokar Genel Müdürü Görgüç: "Özgün Türk tasarımı olan, Türk mühendisliğinin ve Türk işçisinin emeği ile üretilen araçlarımızın uluslararası arenada her geçen gün daha fazla tercih edilmesinden, kazandığı başarılardan gurur duyuyoruz" dedi
Otokar, Kazakistan'ın başkenti Astana'da düzenlenen Kazakistan Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı KADEX 2018'e üç aracı ile katılacak.
Otokar'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin milli katılım gösterdiği fuarda Otokar, yüksek koruma seviyesi, geniş iç hacmi ve üstün hareket kabiliyeti ile dikkat çeken COBRA II, yüksek taktik ve teknik özelliklere sahip çok tekerlekli modüler zırhlı aracı ARMA 8x8 ve URAL Yük Taşıyıcı Zırhlı aracını tanıtacak.
Açıklamada konuya ilişkin görüşleri yer alan Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, KADEX'te bir kez daha yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:
"Günümüz ve gelecek tehditlerine yönelik geliştirdiğimiz ve ürettiğimiz 30 binden fazla askeri aracımız Kazakistan ordusu da dahil 5 kıtada 50'den fazla kullanıcının envanterinde aktif olarak görev alıyor. Özgün Türk tasarımı olan, Türk mühendisliğinin ve Türk işçisinin emeği ile üretilen araçlarımızın uluslararası arenada her geçen gün daha fazla tercih edilmesinden, kazandığı başarılardan gurur duyuyoruz. KADEX ile Kazakistan'la olan kuvvetli işbirliğimizi daha da geliştirmeyi hedefliyoruz. Öte yandan, fuar boyunca farklı işbirliği fırsatlarını da değerlendireceğiz."
Görgüç, son 10 yılda cirosunun yüzde 4'ünü Ar-Ge çalışmalarına ayıran Otokar'ın ihtiyaçlara uygun olarak geliştirdiği araçlarıyla ürün gamını sürekli yenilediğini ve genişlettiğini kaydederek, şirketin, teknoloji üstünlüğü, mühendislik gücü, tasarım kabiliyeti ve askeri araçlar alanında 30 yılı aşan tecrübesi ile dünya savunma sanayisi sektöründeki konumunu güçlendirmeye devam ettiğini bildirdi.
Savunma sanayisinde kara sistemleri alanında her türlü ihtiyaca cevap verebilecek geniş ürün yelpazesi ile modern ordulara farklı konfigürasyonlarda platformlar sunabildiklerini aktaran Görgüç, ayrıca Türkiye savunma sanayisi için tek kalemde alınan en büyük ihracat anlaşmasını gerçekleştirdiklerini kaydetti.
Görgüç, "Sektördeki konumunu teknoloji ve know-how ihracatı ile farklı bir boyuta taşıyan Otokar, savunma sanayisinde artık sadece ürün değil; global ölçekteki bilgi birikimi, mühendislik, Ar-Ge ve teknoloji transferi kabiliyetleri ile de ön plana çıkıyor. Kazakistan gibi dost ve müttefik ülkelerde ortak üretim, teknoloji transferi gibi işbirliklerine her zaman hazırız." ifadelerini kullandı.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
Aselsan Otokar'ı alır mı? gönül neler istiyor.
genel müdürde her fuarda her röpörtajda aynı şeyleri söylüyor..
aynı metinlerimi okuyor bilemedim..