ilişkili taraflarından olan alacaklarına mahsup edilecektir.
mahsuplaşma???
Printable View
nasil etki eder sizce?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermayesi 252 000 tl olan faaliyette olmayan boya firmasını firmanın gayrimenkulü var diye 91 000 000 tl ye tektuya almışlar ???? Bir cepten diğer cebe kendi malını kendi fırmasına dolgun ücretle satmış.art niyet varmı hisseye nasıl yansır bilemedim
91 milyon neler alındı onu bilmemiz lazım birde tektu yapmıyor bu hareketi çoğu firma yapıyor sonuçta tekart turizmin varlıklarına girdi kurtköy arazisi tektunun değildi aktifler değerlenecektir gayrimenkul zengini olacaz ama bir yararını göremedik:)
Hisse devir bedeli 30.03.2018 tarihinde SPK tarafından onaylanan izahnamede de belirtildiği üzere şirketimizin ilişkili taraflarından olan alacaklarına mahsup edilecektir.
İlişkili Taraflardan Diğer Alacaklar
Not:11,37
114.259.719
ilişkili taraflardan 114 milyon alacak varmış 2018 1 çeyrek bilançoya göre
(https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/680022)
tahsil edemediğin alacaklar yerine gayrimenkulleri olan (gayrimenkuller hakkında bilgim yok) bi şirketi devralmışlar.
yani ben bedelli paralarını vermişler gibi bişi anlamadım bunu nasıl çıkardınız ? anlayamadım.
bunu neden olumsuz algılamalıyız onuda anlayamadım. :)
velhasılı ben bişi anlamadım :)
üstadlar bilir
piyasa yapıcı bilir
algyo sermayesi 10 milyon
özsermayesi 928 milyon
piyasa değeri 473 milyon
bu şirketin sermayesi ile elindeki malın kıymetini değerini nasıl anladık ???
Tek Art Makine Hafriyat A.Ş. % 28,02 - Mehmet Ali Yılmaz % 52,92 - Soner Yılmaz % 18,51 - Türkay Yılmaz % 0,14 - Fatma Yılmaz % 0,14 - Serpil Yılmaz Güney % 0,14 - Zeynep Yılmaz Demirci % 0,14*
91 milyon kasadan çıkmıyor. Yukarıdakilerden olan alacaklara karşılık gayrimenkulü olan firmayı satın alıyor. Parayı alsa çok daha iyiydi..
ne kadar iyi niyetlisiniz, ya bu serref yoksunu dumbuflarin 3 kagitci oldugunu bilmeyen mi var, bu şirket borclu olduğu için bedelli yapmadimi ne alacagi ALLAH aşkına, resmen al gülüm ver gülüm işte ötesi berisi yok
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi niyet başka okudugunu yorumlamak başka
bunlar iyi demiyorum
kasadan para cikti bedelli parasi buraya gitti kismina aciklik getirmeye çalıştim
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=JEHDhttp://imageturko.com/?di=3CH9
ilk 5 kurum bazında
http://imageturko.com/?di=PMQP
Televizyonda Resort Zigana hotel villa evlerinin satış reklamları veriliyor. Satış işi ciddi fox tv 2 kere gördüm bugun
Muhtemel kısa sürede villalar gider
Tekart turizmde haber furyası devam ediyor. Bundan sonraki dönemde şirket açısından olumlu muhtemel haber başlıkları şunlar olabilir:
1. Alaçatı villalari kiler gyonun sapphire taşınmazlarıni sattığı gibi belli bir iskontoyla toptan bir yatırımcıya satılır.
2. Kemer'deki otel ile ilgili olarak devletle sözleşme imzalanır. Kira süresi 50 yıla cikartilir. Benim tercihim sözleşme sonrası şirkete yabanci ortak alinmasi yahut otelin üst hakki ile birlikte satılması. Büyük ihtimalle sirket kaynaklari ile otelin yıkılıp alacatidaki model benzeri yeniden yapim gündeme gelecek. Yani tahsis suresince satilabilir villa insa edilecek otel kompleksinin bir parçası olarak. Yönetmeliğin getirdiği en onemli yeniligin bu olduğunu soyluyordu gecende bir turizm yatirimcisi bloombergde.
3. Kucukcekmecede projeye başlanır. Benim tercihim iştahlı bir gruba arsanin satışı olur. Fakat hakim ortak insaat şirketine pas çıkarmak isteyecektir.
4. Kurtköydeki arsa üzerinde proje başlatma karari alinir. Su an icin burada bir hareket olacagini zannetmiyorum. Yalniz yine iştahlı bir yatırımcıya arsalar okutulursa gayet olumlu olur.
5. Sirket GYO olur. Böylelikle vergisel ayrıcalıklar elde eder.
6. Halka acik olmayan insaat şirketine pas çıkarmak gibi ucuz işlere tevessül etmezler, firsat buldukça nakde gecerlerse önümüzdeki dönem cok değerli varlik alımları yapabilirler.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarin guzel bir gun olur insallah haberler ufaktan basladi..
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tektu kasasından 91 milyon tl ,hokus pokusla dombililerin cebine girdi tekrardan :) adamlar işi biliyor;kira gelirlerini tektuya verecekler, hissedarlar da bayram yapsın diye % 4.57 lik iskonto ( 4.3 milyon tl) yapmışlar. bedelli niye yapılmıştı? herkes reklamlara ağzı açık bakarken 91 buharlaştı. villalar satılınca emin olun parası tektu kasasında kalır.
Zaten elinde bir sürü gayrimenkul varken nakit olarak alması gereken parayı gayrimenkul olarak almanın hiç bir espirisi yok !
Televizyon reklamlarında kamuflaj değildir inşaalah!
Birkaç gün önce Alaçatı'da bir havaalanı yapılacağı (Ekrem Pakdemirli Havaalanı) açıklanmıştı.
Bu haberin paylaşıldığını görmedim/atlamış olabilirim. Bir bilgi olarak paylaşmak istedim.
Otelin değerine ve iş hacmine önemli katkı sağlayabilir.
http://fs5.directupload.net/images/180530/bhlkttmp.jpg
cümleten selamlar ve hayırlı sabahlar.
dünya borsaları iç açıcı değil.
Haberin değeri 91 milyondan çok fazla,
şişko durumu resmî hale getirmiş gayet olumlu bir haber. Kurtköydeki arsaların fiyatını bilen değerlendirmeyi yapabilecek içinizde aslan var mı ?
Eğer doğru bir proje yapılırsa en az 400 milyon olarak geri gelir .
" Hisse devir bedeli 30.03.2018 tarihinde SPK tarafından onaylanan izahnamede de belirtildiği üzere şirketimizin ilişkili taraflarından olan alacaklarına mahsup edilecektir." açıklama bu
şirkettten gelen açıklamaya göre ilişkili taraflardan alacağına mahsuben alınmış. Bu açıklamaya göre kasadan nakit çıkışı olmayacak
Ortaklar günaydın. Biraz sessiz kalsak da durumu izlesek derim.Adamın yapacağı biz nedersek diyelim belli. Ama okadar heyecan yapıyoz ki, adamın ivme değiştirmesine sabep oluyoruz belki. Az sabır derim. bol kazançlar ...
kademeleri goren varmi bilgi paylasirmisiniz
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.82-0.83 üzeri tutunma bizi hızlı bir şekilde 0.86-0.89 arasına atar ve buradaki bir çanak formasyonuyla 1.05 seviyesinden bahsedebiliriz hadi hayırlısı
benim çıkardıgım sonuç..? gelen haber,e göre
tektu,yu yıllarca süründüren may şimdi dagınık olan ve pay ettigi şirketleri tektu altında toplama yaplıyor ve içi dolduruluyor..
pay fiat 3.60 olan may boya ne kadar degerli miş...95 milyon %4.75 iskontolu..
tektu ne kadar iskontolu ..may boyaya göre 4,5 kat .......:kahkah:
ayrıca yatırımcılarada güven vermeye..?
kaybedilen güven hemen çuk diye gelmiyor may efendi..
bak may boya bile pay fiatı 3.60 tl
amiral gemim dedigin tektu veya içini doldurmaya çalıştıgın tektu pay fiatı 0.80 tl ...:bravo:
katma deger şaban ...?
şimdiden hesap edip hisseye nasıl yansıyacagını düşünerekten 2 yıl önce hisseye dalmak olur..
şuan hisseye yansıyacak tek varlık villa,ların şatış haberi :digerleri sonraki deger olur bence bu konuda may çok geç kalmış durumda gyo şirketleri çok zor durumda çogu iflasın eşiginde ..emlak balonunun şiştigi bir zamanda..?
seçim yatırımı olarak faizlerin 0.98 çekilip bunuda görev zararı diyip halka yükleyecek olan hükümet üçbeş yandaşın elindekileri sattırmak için faiz %17 oldugu bir zamanda fazla dayanamıyacaktır..
seçim sonuncuna göre degerlendirmek lazım..
Maharaj bey yorum yapsada vilların durumunu öğrensek, kendisi malum alaçatıdan,villa satışlarından haberi vardır.
Arazinin yerini biliyorum ama çok fazla büyük değil gibi kendisinin açıklama yapması gerekmiyormu hissedarlara adam kafasına göre at koşturuyor
Gunaydin dostlar alıcı kim anlik pasta verebilecek olan varmi
finansal yatrımcılara .9* lardan hisseleri verdiler..sonra çöküş..
şimdi bakıyoruz doğru bir kararla hisselerine sahip çıkıyorlar.aslında hisselerinden ziya geçmişlerine sahip çıkıyorlar..geçte olsa..
sonra doğru bir karar daha zigana satışları..
yalnızçok önemli starejik hata içindeler..o milyon dolarları verecek olanlar finansal yatırımla ilgili kişilerdir.o şirketin halka açıksa halka açıklık perfonmansı güveninirliği**villa satışları için çok önemli referansdır..
yapmaları gereken hisseyi nominal üstüne atmaktı öncelikle..sonra volatideden uzak kademeli artışlardır.kurumsal kimlik bunu gerektirir..geç kalmış sayılmazlar gerçi ...villayı alacak olanlar finansal yatırımcıdır...unutmamalılar ...
Resimleri nsl paylasiyorsunuz?
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arsa nın ada paftasını bilen varsa net bilgi veririm.ama arazi milpa nın arazisine yakın olmasın:evil:
https://resmim.net/ üye olun yükleyebilirsiniz.sonrayüklediğiniz sayfa kopyalıy buraya yapıştırdıınızda işlem tamam.ORTAKLARA BOL KAZANÇLARRRR
Tskler jurnal kardesim