39.960 mışı geçerse sıkıntı yok teknikte ama haber falan olursa ne söylesek boş y.td
Sent from my Discovery using hisse.net mobile app
Printable View
39.960 mışı geçerse sıkıntı yok teknikte ama haber falan olursa ne söylesek boş y.td
Sent from my Discovery using hisse.net mobile app
birinci dalga buydu bakalım peşindeki dalga ne etki edecek :)
ICO kardeş bu kaçıncı eleveriş oldu sence 39348. mi? :wave:
Bu arada speek nakış gibi işliyor kademeleri. Boşluk bırakmadan.Yani tren den inen insin giden koltuğundan kalkmasın diyor.Çay var ama şu anlık sallama çay var diyor.Yola çıkınca demlenecek çayı tadacaklar kup a larını yanında getirsin,malum çay yetmiyebilir,misafir çok.SAYGILAR SEVGİLER
ICQ senelerdir bu tahtada yazı yazar, belki elinde mal vardır. Sadece KY yi korumak için yazıyordur. Hem 10 gün sonra önümüzdeki pazartesi bilanço gelecek. Bence bekleyin ICQ için erken konuşmayın. Bu tahta MRSHL tahtası.
Bu seferki alıcı iconun tanıdığı değil o yuzden şaşkınlığını mazur görelim
Şaka bir yana aof si 39,41 kapanış 39.40-39.44.Bu kapanış gayet şık oldu.40 geçip oralar da kapaması için ,BİLANÇONUN kötünün iyisi 3-4 trilyon kar açıklaması lazım.Ha süpriz yaparsa ne ala ama kısa sürede geri döner,aksi taktirde ömrü kısa olur KELEBEK gibi.SAYGILAR SEVGİLER
Adam gibi yukarı git işte.
40 ve üstü satış 34-35 alış derdim bu tahta için.
40 üstünden bu sefer atmadım.
Bakalım yine eldemi kalacak.
2011 den beri yazıyorum çok şükür hiç yanılmadım bu tahtada...Ama ısrarla anlamayanlar yada anlamak istemeyenler veyahut duymak istemediklerini duyanlar pek bi hırçınlaşıyor burda...
Ben asla 35 olmaz 40 a gitmez 45 i görmez vsvs demedim...Ama şunu gönül rahatlığıyla söyledim ve söyleyeceğim o gittiği yerde durmaz Marshall tahtası...Ne yapıp eder yuvası olan 35-36 aralığına geri çekilir...
Bu makus tarihi kırması için temeli düzeltmesi şart 3-5 milyon karla olmayacağı 5 senedir aşikar...Ha teknik önden gider temel arkasından gelir derseniz buda bi görüştür saygı duyarım ama bence bu bilançodanda süpriz çıkmaz...
Açıklasın yıllık 10-15 milyon helal olsun sonra nereye giderse gitsin...En güzeli bekleyip görmek umarım ben yanılırımda yeni dibi 38 -39 aralığı olur...
YTD
Turşusunu kuracak değildi garanti.
Pastayı yapıştıracak birileri varsa sevinirim.
Garanti 3000 lot satmış. Garanti bankasından işlem gerçekleştiren küçûk yatırımcıdır muhtemelen.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I337 using hisse.net mobile app
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e4b229afc2.jpg
Garan dökmeye başlamış
Kardeşlerim pasta bu kadar. Ben de komşudan aldım. [emoji12]
Arkadaşlar garanti,iş,ak hepsinde lotlar azalıyor artıyor fakat bu takas lideri hsbc deki lotlar neden hiç değişmiyor 2 kusur milyon lot?
Pazarlama ve finasman giderlerini yarı yarıya azaltsa 25-30 milyon kâr hayal değil. yatırım tavsiyesi değildir...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d0ba483d85.jpg
50523 adet alışın elbette bir anlamı vardır
Kurum değiştirmişler.
Bu kağıtta tek tuşta 50000 lota nasıl izin verilmiş.
Her kağıdın tek kalemde işlem sınırı var.
Akşam birileri alan satan kurumları kopyalarsa öğreniriz.
Garanti epey mal toplamıştı acaba başka kurumamı gönderdi?
garan 50 bin satmış , ak 48 bin almış.
Bu kadar lot tek tuşta imkansız.
Arkadaşım özel emir verilmiş olabilir dedi.
Garanti nin topladığı malların kendisine ait olmadığını yazmıştım...öğlen 38 deki 50 bin lot garantinin malıydı ve ak yatırımla karşılıklı mal takası yapmışlar...37 nin altında sıkıntı büyür...
http://imageturko.com/?di=9QEJ
Peki bu 50 bin lotun anlamı nedir? Yorumu olan?
Bir sebep değil onlarca sebep olabilir?
Kredi problemi yaşamış olabilirler, garantideki krediyi ak yatırıma geçirmiş olabilir.
Garanti yatırımdan onlarca hesaptan malı 1 ayda toparlayıp akyatırımda tek hesaba geçirmiş olabilirler.
Aylık veya birkaç aylık takas karşılaştırması yapanlar için kafa karıştırma işleri. (Sığ ve çok uzun süre işlem olmayan tahtalarda çok fazla anlık izleme olmuyor)
Vs...
ICQ demişti burada çok sevinmeyin diye. Bak adam haklı çıktı gene. Nerde o yanılıyorsun diyenler. Gaz vermeyin insanlara.
Bugünde bi 50 binlik devir gelir mi?
Saat 12:00 itibarıyla 8109 lot işlem görmüş.
6720 lot mal çıkmışlar.
8109 lotta 6720 lot çok büyük oran. Alış yazılana aktiften mal verilmiş.
buna tam olarak mal çıkma -çakma diyemeyiz...Kademelerde belli bir marj aralığında veriyor bu malı ya kendi malını alıp satıyor yada birine peşkeş çekiyor...
Mal çıkma diyebilmemiz satışların karşılanamayacak kadar yüklü olması gerekir ki kademeleri aşağı indirsin...Dün böyle bir durum yoktu zaten takaslarda artı olarak çıktı şu ana kadarda böyledir diyemem kademeler dengeli şu anda
Marshall ı çözen hayatı çözer
Bu linke gerekli şikayetleri yapmayan Marshallın küçük ortakları varsa lütfen göreve
https://beb.spk.gov.tr/?submenuheader=-1
Yıllardır açıklanan fahiş yönetim ve pazarlama giderleri araştırılsın... Usulsüzlük durumunda haklar küçük yatırımcıya iade edilsin. En son bilançoda 75 milyonluk satış yap yönetim ve pazarlama giderlerine 65 milyon yaz...
https://beb.spk.gov.tr/?submenuheader=-1