:)
yaşasın akparti
puahahaha
Printable View
Amacın nedir? 100 kişi bu yazıyı okuyup alsa ve batsa napmayı düşünüyorsun?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yav bende biliyorum. 6 aylık ortalama usd kuru 4.08. Şu an 4.70. Kaça kadar indirebilecek. Onu diyorum. Zaten giren girmiş.
1. Çeyrek kur 3.950
2. Çeyrek kur 4.8 olsa
Ohannes müthiş ekonomi yönetimi , büyük ekonomi dehası ( faiz nedendir enflasyon sonuç , faiz inmeli
☺ï¸â˜ºï¸ )
3 ayda dolar Ne olmuş di mi
Borsa neyi fiyatlıyor diyen gerizekalılar
Faiz ne olmuş kur Ne olmuş
10 yıllık tahvil 20
Durmak Yok devammmm
Çok kötü gelebilecek bilançolar aldatmasın yani. Üçüncü çeyrek usd düşük olursa birden iyileşir. Ortalam kur bu yüzden önemli. GSYH hesabında kapanış değil ort. Kur kullanılıyor bu yüzden.
114600e kadar dalacak gıbı ...kırarsa nanaeyı yer
Hani buranin adi VIOP (MILLET KIRAATHANESI) olacakti. :wu:
Kekleri kim dağıtıyor??
CHP kitlesini neden yüzüstü bıraktı
"Baştan söyleyelim, seçim gecesi, seçim kurulu önüne yürüyeceğini söyleyen kararlı, iddialı, coşkun, direnişçi aday İnce neden sessizleşti? Türkiye boşlukta kalmış bu karanlık an'la yatıp kalkıyor. Ne oldu, dedikoduların bini bir para, birden ne değişti? İnce seçim sonuçlarına itiraz neden etmedi, kitlesini sahipsiz, yüzüstü, cevapsız sokakta niçin bıraktı?
Ne olduğunu söyleyelim, tam o saatte HDP'nin barajı geçtiği anlaşıldı. HDP barajı geçince sular duruldu aman HDP'nin barajı geçtiği seçime bir şaibe bulaşmasın havası, baskılarla telkinlerle hakim oldu.
Yani HDP barajı geçmemiş olsaydı İnce seçim kurulunun önüne inecekti.
Aynı saatte hayatında devlete hiç inanmamış isyancı, devrimci Kaftancıoğlu da kendisinden hiç beklenmeyen bir uzlaşı açıklaması yaptı “CHP'deki sonuçlar seçim kurulu sonuçlarıyla uyuşuyor” dedi.
Kaftancıoğlu'ndan hiç beklenmeyen bu yumuşak inişli sakinleştirme uyarısı da HDP'nin o saatte barajı geçmiş olmasıydı.
O gece ne mi oldu, HDP barajı geçmemiş olsaydı İnce ve Kaftancıoğlu işte o zaman seçim kurulu önüne yürüyecek kitleleri ayağa kaldıracaktı."
https://odatv.com/chp-kitlesini-nede...-26061835.html
2017 yılında en çok ihracat yaptığımız ülkeler, olası bir ticaret savaşında bu ülkelerde çıkacak ekonomik daralma demek bizde de ciddi sıkıntı oluşturması demektir, onun için pazarımızı şimdiden çeşitlendirmeliyiz.
https://i.hizliresim.com/j61EMn.png
Bir an önce ekonomide her kes (iç ve dış yatırımcılar-kurumlar) 'güven' oluşumunun sağlanmasını istiyor.
bunlar güvenilir kabine üyeleri- müdahale edilmeyen para politikası- akıldışı olmayan ekonomik söylemler YAPILIR MI ? zamanla göreceğiz
GRAFİĞİN YERİ DEĞİLMİŞ BENDE kaldırıyorum
ya bu kuş beyinliler ne saçmalıyor? şaka mı bu ya? 10 milyon oy farkının neyine itiraz edeceksin ya? halkı sokaklara mı çağırmasını bekliyordu birileri? o zaman seçimin sandığın ne anlamı var? çıksın herkes meydana kafa kol kessin kazanan iktidar olsun bu mudur? adam söyledi bu yazıyı yazan şebek dinlememiş mi İNCE yi? eğer az bir fark olsaydı o zaman halkı sokaklara davet edecektim usulsüzlük var diyecektim ama 10 milyon farkın nesini iptal ettireceksin nesine itiraz edeceksin?ısrarla herkes neden çıkmadı gece konuşmadı var bu işte bişey diyor...ne olacak ya? herşey meydanda 10 milyon fark yemişsin o gece konuşsan ne olur ertesi sabah konuşsan ne olur? valla İNCE ye verdim oyumu hiçte beklentim olmadı hiçte kızmıyorum neden gece çıkıp konuşmadı diye...
asıl sorulması gereken şu...rte ısrarla inceyi kendisine rakip olarak gösterdi...meydanlarda asla AKŞENER'in adını anmadı en başlarda birkaç kez sözde iyi parti dedi onuda birkaç miting sonrası tamamen bıraktı...tuzak burası işte...AKŞENER toplumun her kesiminden oy alabilirdi millyetçisinden, muhafazakarından, ATATÜRKÇÜ den herkesten...akp den mhp den kaçan oylar rahatlıkla burada toplanabilirdi...işte bunun için ERDOĞAN AKŞENERİ rakip olarak göstermedi millete...ne meydanlarda, ne TV lerde, ne gazetelerde göremedik...hani sık kullandıkları bir laf var bunların "bizim için yok hükmündedir" işte tam da bu taktiği uyguladılar...halka AKŞENERİ unutturup karşı tarafa İNCE yi koydular...bu sefer kızgın küskün akp mhp seçmeni bile karşısında hdp ile adı anılan bir partiyi tek seçenek olarak gördü ve oylar dağılmadı...akp-mhp arasında oy geçişleri oldu ama kuş kafesten kaçmadı...olayın özü bu...bence PLAN tuttu...millet zokayı yuttu...bende dahilim buna...en başta AKŞENER'e verecektim ama baktım kadın kayboldu kaybedildi o zaman döndüm İNCE ye verdim ama 2.tura olurda kalsaydı AKŞENER gözümü kırpmadan basardım oyu...
dediğim gibi bence rte nin PLANI hatta bence dış mihrakların PLANI tam olarak tuttu...
bundan sonrasını acı tatlı hep birlikte yaşayacağız...
Ya arkadaşlar ben şimdiye kadar varantlardan hep uzak durun bulaşmayın diyen biriyim. Yalnız bazen o kadar net bellidir ki işte o fırsatları degerlendirince ancak kazanabilirsiniz. Şimdi dediğim varan temmuz 5, 50 dayanak fiyatı. Ttkom temmuz 25 te 5, 5 olsa bu varant yine bu fiyatı bulur. Yani korkacak bir şey yok. Emin olun sağlam olmasa asla onermezdim. Hem kötü niyetli olsam sadece bin liralık alın demezdim.
tvler tamamen algı yapıor...demekkı seker fabrıkalrının satılmasını halk ıstıyormus bakınsana oylara hahahhaha ah bu tvler var ya kımın saksakcısı
Kekler dağıtılmaya başlandı ..
* * MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, OHAL'in bir süre daha devam etmesi gerektiğinin görüldüğünü söyledi.
* * CNN Türk'te katıldığı programda açıklamalarda bulunan kalaycıFETÖ tehdidinin sürdüğünü ve Kandil'e yönelik operasyonun devam ettiğini belirtti. Kalaycı, "OHAL'in biraz daha devam etmesi gerekir* gibi görünüyor" dedi.
* * Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
* * http://www.foreks.com
* * http://twitter.com/ForeksTurkey*
Akp oy verenlerrin ya hepsi memur ki polis 4800 tl maasi var yada markete pazara gitmeden yasiyorlar yada huktmetemtn destek aliyorlar maas vs yoksa inanilmaz yasam sartlari zorlasti 3 tl aldigin urum 5 tl olmus
Herkes hakettiği şekilde yasar
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi bireysel kazanç ve yaşam kalitenizi arttırmaya çalışın (mesleğiniz varsa en iyisi olmaya çalışın, kültürünüzü arttırın, ailenize önem ve zaman verin). Gerisi boş...
Aynen katılıyorum. Çok gzl tespitler. Birebir aynı düşünüp aynı şeyleri yapmışız. Demekki herkes aynı düşünmüş. Halbuki yapacakları en güzel şey ortak bir aday göstermeleri olacaktı. Soldan gelen bir adayın kim olursa olsun ülkemizde kazanma şansı yok bu net belli oldu. Ben aslında chp den Mansur yavaş ismini beklerdim. Neyse olan oldu artık bize biat etmek düşer . Hakkettigimiz gibi yönetileceğiz.
Tuhaf bir şey: Borsa yükselse bile Ağustos vadenin burnunu yerden kaldırmıyorlar.
Çoğu CHP'li Dersimli Kemali G.başkan olarak beceriksiz bir siyasetçi görür.
N.Genç ve benim gibiler ise tam tersine Dersimli Kemal ve takımını CHP'yi ele geçirmiş becerikli hin oğlu hin Hdp'li köstebekler olarak görür..
Olayların değerlendirilmesi de bakış açılarına göre farklı oluyor tabii ki..
AKŞENER kısmına katılırım..
Kac ay sonra erken secime gideriz