kagidi ekside tutup, yine klasik hareketini yapacak. terk ettigi yok. takip ediyor. yon veriyor yine (vermeye calisiyor kendi capinda). 1 lot alis giriyorum, eksiye ceviriyor cakal.
Printable View
kagidi ekside tutup, yine klasik hareketini yapacak. terk ettigi yok. takip ediyor. yon veriyor yine (vermeye calisiyor kendi capinda). 1 lot alis giriyorum, eksiye ceviriyor cakal.
Seans hareketlerini takip etmedim, takaslara bakıp çıkıyorlar diyorum.
sabit biri var kagida yon veren. kontrol eden. takaslar da ona ait. farkli farkli yatirim kuruluslarindan yapiyor islem. belki 1-2 kisi var gunlukcu. onlar da surekli degil tabi. gunlukcunun biri Gedik Yatirim'dan yapiyor islem. ama sıkı takip ediyor spek kagidini.
Cefaks in attigi goruntulerde daha bariz belli bu.
Seker Yatırım'dan 31 lot alış emirleri gonderen kim bu arada, aramizda mi su an..?? o kisiyi merak etmiyo degilim. 😀😀
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...adb943468f.png
Su mum cubuklarina inanilmaz guluyorum ya. Dun AL dedi, bugun yanildim diyo, kirmizi carpiyi yapistirdi yine. [emoji3][emoji3][emoji3]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
200 bin lirası olan kağıdı dansöz eder :)
200 bin ile olmaz o is. kar satislarini vs karsilayamaz. 1-1.5 mio ile rahat olur.
yarin ve yarindan sonra hareket yapmasi lazim. 2 gun. kagidi az cok tanidiysam. yapacak. 😀
elemanın biri iyi kustu 1,93 e kadar
140 bin tl hacim oldu toplam. geliyor. hazir olun.
dogru diyosun. bi de biz kuzsaydik uzerine, tabana gidermis kagit. 😏 yapsin bakalim hareketini. veriler gecikmeli oldugundan, ilk 15 ile son 15 arasinda yapiyor genelde. yoksa kar satisi yiyor. onu karsilayacak parasi yok.
1.93 ile acti 2. seansi. baska satacak varsa satsin diyor.
bugun ilginc, siradisi isler oluyor..🤔
valla helal olsun spek sabrına hayranım
gecmise bakildiginda halka arzdan bugune kadar 3 defa sert hareket yapmis. stabil tutarak para kazanamayacagini bildigi halde, hala daha dipte tutuyor. para kazanmak istiyorsa s... s... bu kagidi yukari cekmesi lazim. yoksa elinde patliycak.
Adana irtibat burosu kapanmis.
15.11.2015 tarihinde faaliyete geçmiş olan Adana irtibat büromuzun, geçen süre içerisinde beklenen performansı bölgesel olarak yakalayamamış olması ve 2017 sene başından bugüne kadar gösterilen performansın da geleceğe yönelik olumlu işaretler vermemesi sebebiyle 30.05.2017 itibariyle faaliyetine son verilmesine; bu tarihten itibaren Antalya'da faaliyet gösteren satış temsilcisinin bu bölgeyi de kapsayacak şekilde faaliyet alanını genişletmesine karar verilmiştir.
Bulent Cobanoglu'nun telefonu olan var mi, bi sorun bakalim firma merkezini ne zaman kapatacakmis.
Bu kagidin spegi A1 Capital'de calisan personel degilse, ben de ne olayim..!!
1.95 den 300 lot aldi, 1.98 den verdi. zaten 3-5 dakika surmuyo hareket. nasil yakaladin o asansoru..?? ve her hareket oldugunda da piyasa yapiciligi kapsaminda alis-satis haberi dusuyor KAP'a. ne tesaduf..?? ne pis is bu aq..!! s... yapacaginiz isi de, sizi de..!!
helal spek aldın malları turşusunu kurarsın artık...
1 lot bile kaptirmadim spege. sukur iyi gidiyoruz simdilik. 😀 1.87-1.88 civari ortalama maliyetim.
Haziran ayı içerisinde yapılacak şirket genel kurulları :
https://i.hizliresim.com/LnojGV.png
https://i.hizliresim.com/aGB7ng.png
https://i.hizliresim.com/OLdjvn.png
https://i.hizliresim.com/OLdjy4.png
spekin son cirpinislari..!! seve seve seve seve seve........!!
herkes terk etti, sanirim bi ben kaldim 🙄 herkes tahliye ettiyse gemiyi, ben de cikayim o zaman 😂😂😂
bu kadar koseye sıkısmıs bi kagit da, insana 2-3 yilda 1 belki denk gelir. sonunu da gorucez insallah hayirlisiyla. 🤔
basbasayiz seninle spek efendi..!!
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
top tufek atlilar suvariler...ordu hazir bende coktan...[emoji23] bi borsaci abim diyoki, yakinda spek seni arar, elindeki hisseleri bana sat der diyo. vermem dedim.[emoji23] az kaldi az. gunluk hareketi de yapmiyo artik farkindaysaniz. 1-2 ay surmez diyorum. mecbur ucacak. alisildigin disinda su an. cok belli.
1.90 in asagisina dustugunde hemen yukari ceken adam, simdi tutmuyor, dususe izin veriyor. bunlar bana normal gelmiyor hic.
Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/8dbqOn.jpg
Gitmesi lazım
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saman Alevi gibi namassuz haysiyetsiz hisse
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"kopruden onceki son çıkış" tayiz bence.. az kaldi.. 30-40 gun en fazla.. (ytd) [emoji848]
Gerçekten bu hisseyi ne zaman ne tür bir nedenle gotureceklerini hep merak etmisimdir. O yüzden ara sıra formu ziyaret ediyorum. En son kamu ihale yasağı kalkacağı zaman takibimdeydi ama hiç adına tezat hiç güven vermediginden almadım. Şimdi ise bu hissenin kalp atışlarını iyi bilen sayın espeye güvenerek zamanının yaklaştığını düşünüyorum. 1-2 hafta sonra bir yere gitmezse ben aranıza katılmayı düşünüyorum. Şimdilik görüşmek üzere hoşçakalın.ytd
ihale yasagi herkesin bekledigi bir tarih idi. al satcilara, gunlukculere pay vermediler. kim ne derse desin, biz kalenin (menfaatin) karsi tarafindayiz. ben spek olsaydim, 2.30 larda 2-3 hafta daha tutup, 3-3.5 seviyelerine cikarirdim. tabi bunu is bittikten sonra konusuyoruz. neyse. bu kagidin nasil gidecegi belli. guclu bir ihale, proje ile gidecek. bizim bilmedigimiz bunun sadece ne zaman olacagi, hangi kurumla olacagi ve isin buyuklugu. her zaman dedigim uzere rakamlar uzerinden bakildiginda, snkrn hissesi 1 adet bile alinmaz su durumda. bu isin bir de tarihsel kriminolojisi var. halka arzdan bugune kadar tek tek rakamlarin yanina olaylari da ekleyerek oturup yazin. cepte kaldi 150.000 tl. borsadaki hemen hemen tum hisselerde operasyon (1-2 yilda yapilan olumlu islerle, bedelli bedelsiz sermaye artirimlariyla ya da spekulatif seylerle yapilan katlama olayi) yapiliyor. bu hissede spekulatif islem su sartlarda yapilamaz. cunku 1.5 yil ihale yasagi almis zamaninda, yani mimli. bunu sirketin sahipleri de, kagidi kontrol edenler de cok cok iyi biliyor. halka arzdan bu yana da hic olumlu isi olmayan sirket, koseye sıkıstı. su an yana yana ihale, proje ariyorlar, eminim. bana guvendigin icin tesekkur ederim speksavar06 ustadim. benim bu tabloda tek guvendigim sey, degerin dipte oldugu, yani ticaret olarak "mal alirken kazanilir" prensibini benimsemis olmam. kagit kar aciklar, mali verileri olumlu olur, kagit degeri de zaten coktan 10 tl lere cikmis olacak. o vakitten sonra kagidin 15 tl ye gidecegini bilsem girmem ben, ornek ASELSAN. patronun gecen yil yaptigi hisse aliminin ortalama maliyetine baktiniz mi..?? az mi aldi, evet az. 30-40 bin alim yapmis. patronun bile maliyeti 1.63 !! biraz cerceveye genis bakalim, su an BMEKS te hemen hemen benzer durumda. ben risk aliyorum. bmeks mi snkrn mu derseniz, snkrn derim. cunku bmeks in tarihi, snkrn a gore daha uzun borsada. yani D grubuna (gozalti pazarina) dusme ihtimali daha yuksek. ve bmks te operasyon yapildi, snkrn daha cicegi burnunda taze gelin. 😊 uzun lafin kisasi, 1.87-1.88 maliyetim. 8-9 aydir da bekliyorum. ev sahibi ekmek yiyecekse burada, ben de yiyecegim. sonuna kadar da bekleyecegim. herkesin kazanci bol olsun, ben 1 kazaniyorsam, insallah siz 5 kazanirsiniz. hic birimiz Sabanci nin cocugu degiliz, hic birimize loto ikramiyesi de vurmaz ama "sabirli" olursak, eminim kazanacagiz. sadece "sabir". tekkeyi bekleyelim, corbayi da hep beraber icelim ins.
bu arada herkesin yatirim stratejisi farklidir. kimisi saglamcidir. A grubu hisse alir, %10-20 yi gorunce satar, cikar. kar ettim der. ben %10-20 ci degilim. 6 ay bekleyip, %20 almaktansa, aylik ortalama 2-3 bin kazanmaktansa, 24 ay bekleyip, aylik ortalama min 8-10 bin gibi kazanmayi tercih ediyorum. ben bu yolu tercih ettim. kimisi de gunlukcudur, bi al sat ile 50-100 tl yi kar bilir kendine. herkesin stratejisine saygi duyuyorum. yanlis anlasilma olmasin ltfn. 😊