Cefaks hoca gün sonu pastası mümkün mü...
Printable View
Cefaks hoca gün sonu pastası mümkün mü...
Ağlama duvarına çeviren tüm forumdaşlar sattırdıklarınız lotlar ile kacırttığınız yatırımcılardan dolayı vicdanlarınız ile başbaşa kalma zamanı
Baticim yatırımcılarına herzaman kazandırıyor :)
Alıma devam edicem
Sevgilerimle
Çok biliyon sen.değerleme kepazeliği sonrası bunları yapanlara gıkın çıkmasın, onların vicdanlarına sakın dokunma,burada bu senedi alırken on kere düşünün diyen ve tercih hakkı bırakanların vicdanına laf söyle yok öyle yağma,Ayrıca bu kağıt 4,92 den 2,78 e gelirken, bizler dünyanın parasını kaybederken,sen ve vicdan sahibi patronların neredeydi,Daha oraları bile görmemişken erkenci davranıp ukalalık etme.Ayrıca senin gibilere kazandırıyor.Ben 6 yıldır külliyen zarardayım.malum şirketin bütün haberlerini iş işten geçtikten sonra biz ky duyuyoruz.(sataşana cevap veririm demiştim)
Arkadaşlar farklı niklerle yeni algı operasyonuna girilmiş gibi görüyorum,Burada sanki önceki görevliler gidip yeni görevlendirmeler olmuş gibi geliyor bana.tamamen kendi şahsi fikrimdir.Herkes en iyisini ve ne yapacağını kendi bilir.Ancak bu şahıslara tavsiyem buradaki ky den önce patronların vicdanını sorgulamalarıdır.on yıldır beş kuruş kazandırmayan hatta hep kaybettiren bu şirkete ,btcim her zaman kazandırıyor demek külliyen ky ile dalga geçmektir,algının daniskasıdır.şirketlerin para kazandırması demek,istikrarlı bir şekilde fiyatının artması ve düzenli temettü gelirinin olması demektir.Aksi halde kumarbaz hissesi olur.btçim hiç bir zaman istikrarlı bir şekilde pata kazandırmadı,aksine oynanan oyunlar sayeside istikrarlı bir şekilde ky ye sürekli kaybettirdi.Ancak ve ancak her halukarda patronlar ve onla dirsek temasında olanlara kazandırdı.
bu hisseden cacık olmaz :)
Her hisse kaybettirir eğer zamanlama problemin varsa
Her hisse kaybettirir eğer duygularınla alıyorsan
Her hısse kazandırır eğer beynini kullanırsan
Herkesten şüphelenirsin eğer kendinden şüphen varsa
Herkes yardım eder eğer okumayı bilirsen
Sevgilerimle
Denizde Martıların sesini duyarsan Kara yakındadır
Karada duyarsa deniz yakındadır
Siz nerdesiniz ona bakın
İmtiyazli ....... yoksunlari günaydın.
Sayin Yeniyuka sizin bu yaklasiminiza dereyi gormeden pacalari sivamak densede bizde yirtik dondan firlama derler. Yeni saksakcilar saflarinizi olusturun gari. Yeni kasnaklayacak ky lazim size
bedavaya malinizi tasiyacak ... birde sallamadan elekten kendi atlayan yani sizlere para birakan degilmi? Biz sabirli iseniz gelin demekle hatami ettik. Sizin de gozunuz kor kulaginiz sagir olmus....patronlar sevgili dostlarinizmi? da boyle futursuz bir aciklama yapiyorsunuz. Bu hisseyi patron kosteklemese belki bizim planladigimiz alislarla
degerine daha yakin olacakti
Oyunu gorduk....alacagimizinda ucte biriyle alislarimizi dondurduk. Siz cikmis alay eder gibi yorum yapiyorsunuz. Belki icerden bilgi aliyorsunuz.. rahatsiniz.
Size gelince iyi egitimli patronlarimiz..... dun piyasadaki itibarinizi gormussunuzdur. Endeks e bile zor ayak uydurdunuz.
Herzamanki gibi izlemeye devam ediyoruz. Su sizi size
ragmen fiyatlayacak piyasayi
dort gozle bekliyoruz.
Bakalim capiniz ne kadar?
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bencede bütün suç ky da,çünkü gelen değerleme raporlarını 1 ay sonra açıkladı,arazilerin değerlerini saksıdaki toprak fiyatında gösterdi,o dönemde değerleme raporlarını dizinin dibindekilere sızdırdı,rakam oyunları yaptı vs.ah bu ky ah.Bu patronlar sizden ne çekiyor.
Borsa da ki hisse fiyatı İTİBARINI yarın sattığı ÇİMENTO da görürse....Sattığı malın GÜVENİLİRLİĞİ ni yitirirse....
Bunu hiç düşünmüyorlar mı?
İzmir küçük köy.....
İtibarı çok uzun sürede kazanır, çok kısa sürede kaybedersin....
ytd...
https://m.youtube.com/watch?v=UI2ORRX14ak
İzmir’liler denizide, martılarıda çok sever,tıpkı Dario Moreno gibi,”Les Mouettes de Mykonos” Mykonos’un martları...martıların seslerini duyabilenlere selamlar...
Imtiyaz kalkmali tabiki.... o zaman sartlar esit olur.
Patron bildigimi okurum hesapta vermem derse yatirimcininda ariza cikarma kabiliyeti dogar. Oldu bittiye gelmeler birakin borsa yatirimcisini kurucu ortaklari bile magdur ediyor. Biz imtiyazli olduklarini biliyordukta ....soz sahibi birkac aile isin sigortasi olur diye dusunmustuk. Gordukki tencere yuvarlanmis kapagini bulmus.... El birligi etmisler ky by kurucu farketmez yatirimci kiyimi yapiyorlar. Saygin Izmirli olma ayriciligina bile golge duurdu bu capsizlar.
Izmir girisindeki fabrika ne kadar buyuk hasmetli gozuksede bu ..... yoksunlari devamli sadece kendi cikarlari dogrultusunda karar almakla da gittikce kuculmusler. itibarlari hisse fiyatlaridir. Cok ama coook calismalari lazim gari.
Calissalarda ky bunun semeresini zor gorur....bizim ky mizda o sabir nerde.
Kendilerinden icazetli bir piyasa cambazi....cambaz yerine aklinizdan ne geciyorsa koyun gari benimki nezaketle yazildi.... gelir kisa surede harmanlar gecer. Sizede aldiginiz beddualar bonus kalir.
Tabi patronlarin yaninda birde buyuk ortak var. Sirketin dortte birine sahip ama benden.... ky.... dan farki yok. Insan bu fiyat ne der bi yaw. Sen bari madara olma derim.
Allah herkesin gonlune gore versin.
Ytd.
Saygilar.
Tatil bitti herhalde hoş geldin.martıların seslerini değerlemeden öncede duyanlara selam olsun benzeri söylüyordun,ancak osesleri ky den önce başka birilerine duyurmuşlar.durum ortada.Gene martıların sesini birileri ky den önce duyup ky ye sadece kafasına s..tığı b*ku kalır.
Kosalide LİMAN' nın karı ile daha yukarı gelir. Limandaki satışlar dövize endeksli yükleme-boşaltma-antrepo kiraları.
ENERJİDE suya para vermiyorlar %9 ve %14 zam sonrası HES lerde yavaş yavaş kar yazmaya başlar.
TEK SORUN HİSSE FİAYTINA YANSIMASINA İZİN VERİLMİYOR.
yoksa işler gayet iyi....
ytd.
saygılar.....
Afyon çimento ile bir bilanço karşılaştırma. Gelir tablosu karşılaştırması .Bir aktif toplamı karşılaştırması,
karlılık,öz sermaye, borç vs.....BORSA FİYATI?????
Nasıl oluyor da hala fiyatlanmıyor????
Birileri hissenin fiyatlanmaması için elinden gelen her şeyi yapıyor.....
Yönetim değilse....Buna izin veren yönetim daha suçludur....
Ytd.
Onu bunu boşverin de bir tane aracı kurumdan gelen bilanço yorum bile yok
Takara makara işleri bunlar hele bi bedelliyide görelim sokede...
Sayin whiningman fiyat 1$ i gecsin tek tuk yazanlar olur. 2$ i gecsin ilgilenen ve yazanlar cogalir. Destekler direncler havada ucusur.
3 $ civarlarindada zamanlama uzmanlari ve pek tabikide ky adeta
tahtaya hucum eder. Bol islem hacimli dagitim baslar. Ky tam para kazandim derken hayda assagi.....
Yani siz serinkanli olun sabredin o kalabalik gunlerde herkes malini teslim eder.
Ytd.
Saygilar.
Ha sunuda söylemeden gecemiycem bu hissede kasıtlı olarak birileri hak yiyorsa topunun Allah belasını versin...
vergi dairesini erken mi gönderdiler.
Konsalideyi de görelim. LİMAN? ,ENERJİ?(Liman süper gelir)
Borç azalmış mı? karlılık? öz kaynak artışı? aktif büyüme? üretim?
Vergi dairesine gönderileni erken göndermek zorunda mı kadılar ?????
İzliyoruz ...ALİCENGİZ lerini.....
ytd.
Her çıkış satış fırsatı olarak kullanılıyor. 2.85 benim alım yerim.Bu seviyeler çok yüksek.Yatırım tavsiyesi değildir.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin Labbro o zamana kadar verecek mal kalirsa alirsiniz tabi.
Sanko malmi bosaltacak?
Ytd.[emoji23]
Saygilar.
Martılar ishal olmuş.kafamıza s***yor.
Bakalım ne b.k yiyecekler simdi... Birçok kişi için devam yada tamam günleri...
Hemen olacak demiyorum zaten.Şu an bir yükseliş bekliyorum .3.7x li rakamlar görülebilir.Endeksten umutluyum. Sanko nun mal bosaltmasına gerek yok.Burada 250 bin lotu olan bir arkadaş vardı.O istese yeter.Tabana bile oturtur.Ya da Sanko geçmişte olduğu gibi çok değil 3-4 milyon lot satacam desin.Neyse umarım uçar gider düşerse alırız,yoksa bakarız.YTD
Hadi bakalim pamuk eller cebe....doyamadilar para almaya kredi cekmeye.
Faizlerde yukselmisken kacirmayin bu firsati. Sirket iyice buyusun.....aman fiyata yansimasin ky lar olarak bozuluruz valla.
Bak yine madara ettiler tahtani bir eylem goremedik.
Fiyattan memnun degilsin ama bedelli ile cebe parayi kutletmekten cok memnunsun. Ne iyi egitimli capsizlarsiniz siz. 35 M cepte ...bizde buna hem çal hem oyna derler.
Itibarinizi iyice saglamlastirin gari.
Allah herkese gonlunce versin.
Ytd.
Saygilar
Arsa değerlendirmelerinde herkes yüksekten uçtu ve o zaman herkes inanmak istediğine inandı
Benim martılar o uçuşan fiyatların yanlış olduğunu söylemişti
Ancak herkes inanmak istediğine inanıyordu.
Degerleme hiç bitmeyecek önemli olan stratejiler şirketin hamleleri
Bu hamleler çok doğru bu yüzden alıma devam
100.000 Lot mal alan kimse aglamaz ve satmak için 1000 lottan 100 kişi aramaz
Büyük oyuncu büyük oyuncuyu Arar ve bekler bknz Sanko
Emin olun küçükler gelsin diye beklemiyordur.
İmtiyazli ...... yoksunlari günaydın. Bak uc kurus para kazandin.....dun aksam hepsi eridi gitti. Sizi gidi iyi egitimliler sizi...bu kafayla giderseniz yakinda donsuz kalacaksiniz....zamanlama uzmanlari...degersizlestirme uzmanlari.... bugune kadar sirketi soyarcasina kazandiginiz paralari cikarin gari. Bak buyuk ortagin disine gore adam bekliyormus. Fazla bekletme adamlari...birgun kuyrugunuza basiverir....o gun sadece kuyrugu birakmakta yetmez.... demedi demeyin.
Derin bir arkadasda cok guzel stratejiler bunlar deyip yonetimi alkisliyor. On senedir taklaya gelmekten bikip usanmadilar.... uslanmadilar. Itibarinizi capsizliginizi ispatladiniz fazla stratejiye gerek yok.
Allah herkese gonlunce versin.
Ytd.[emoji107][emoji299][emoji35]
Saygilar.
Burada müşteri bulman zor,sosyal medyadan daha çok kişiye ulaşabilirsin.
bu aşırı kur artışı borçların çevrilmesini zorlaştırabilir mi. bunun sonucunda bedelli gelebilir mi.