Kaldıramadı gitti
Printable View
ORUÇLU ORUÇLU İNSANI GÜNAHA SOKUYORLAR
EY büyük ALLAHIM ali ve celalettin keleşi sana havale ediyorum bunların hakkından ancak sen gelirsin
ülkemde adalet olmadığı için senin adaletine sığınıyorum
Sattım artık gidebilirsin adi samat sanki speği ölmüş mk:bravo:
Koca bistte tepkisiz kalan tek hisse diyebilirmiyiz
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ciğeri 5 para etmez insan görmek isteyen bu şirketin sahip ve ortaklarına baksın
Samat sen bir küçük yatırımcı celladısın
İki ay daha yukselmezse satıyorum seni
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bırakın insanlığı bunlar hayvanlıktan dahi nasibini almamış onun bunun çocukları
kuru ve keleş kardeşler hakkında ne zaman dolandırıcılıktan dava açılacak acaba
Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/8dbqOn.jpg
Saray 3 kağıtçılık şirketi
Bunun speğine işlem yasağı gelmiş olmalı yada hasta adam
eyy yüce devletim ve milletim
ALLAH aşkı vatan aşkı için böyle haysiyetsizlere ihale vermeyin ve kollamayın böylelerini
bunlardan ne vatana ne de millete hayır gelir
bu dünyaya milletin hakkını yemek için gelmiş zavallı bunlar
Damat üç güne çıkmayasın emi
http://fs5.directupload.net/images/170621/cgucelnv.jpg
3 aylık alan satanlar
Kağıt bitik ne alan ne satan kalmadı.kilit vurulmasa bari üç kuruşumuz heba olup gitmese
Kaç bayram geçti hala aynı ********lik devam ediyor
spk sende batasın hemi böyle 5 para etmez kansızları borsaya açıp yatırımcının iliğini kuruttunuz
Bist 100 bin
şerefini
si.....lerim
yine aynı
İnadına samat inadına damat batsında çıksanda almaya devam
1.10 a dayandı 1.00 e kadar yolun var.kim aldı bu kadar bu uyuzu ki bu kadarı baskılıdırlar bunu.
MEB Devlet Kitapları Döner Sermaye Müdürlüğü tarafından yapılan Ders Kitapları Baskı İhalesinde 11.324.523,10-TL bedelli kısımı uhdemizde kalmıştır.
Pazartesi çift tavan yakışır.
Tabi spek engel olmaz kademeye yüklü satış koymazsa:plc:
Pazartesi guzel bir gun olacak gibi duruyor. Guzel haber.
2 tane olumlu beklenti olustu:
1- 17 Mayis gunu kap a dusen fabrika binasi satisi ve arkasindan kiralanmasi, bu da 6 aylik mali tablolara kar olarak gececektir.
2- 11 milyon tl lik MEB ihalesi nin kazanilmis olmasi.
Ayrica son 3 ayda Finans yatirimin 1,2 milyon lot ve Yatirim finansmaninda 300 bin lot almasi da manidar.
Bakalim beklentilere nasil cevap verecek ptesi.
sahiplerinin satış baskısı altında hiç bir şey olmaz arada yüzde 5 yapar millete çakarlar.ytd
Pardon sayın hunter_spek bir günde çift tavan nasıl oluyor??
Bu mübarek adamların memlekette almadık ihale bırakmadı ama bunların hiçbiri hisse fiyatına yansımadı??
Bu haberinde hisseyi yukarıya taşıyacağına hiç inanmıyorum.. gidiyor gibi gösterip çıktığı yere gelir..ytd
Baskı kurdu yine birileri 1.20 den döndü aşağı bastı beklenti bitti daha da bişey olmaz adiler
........................ hissesi
kaç senedir kaçtane ihale aldı hep zarar gösterdi hep yatırımcıya kitledi kaç senedir düşen hisse %3 artış yapıyosa
varın siz düşünün bunların şerefi kaç kuruş
10trlyn ihale al tepki 3 kademede kalsın bu kadar olur başka kağıt olsa üç tavan çekerdi sanatı zamanında çok kötü dağıtmışlar
derinlik paylaşacak arkadaş varmı?
Kademeler iyi dolu
1,10 a kadar 220bin alıcı
1,20 ye kadar 400 bin satıcı
İhale haberini okuyan hisseye atlamış spekte 1 liradan topladığını 15-20 arası verdiyse %20 deli para
Kuru ailesinin işlem yasağı varmı bilen varmı?
Keşke ihaleyi veren kurum şu şirketi araştırsada ihaleyi ona göre verse ihaleye güzel teklif verip vergiden devleti
bilançolar ile yatırımcının hakkını yiyen ihaleye yüksek teklif verse ney vermese ney
Sata sata mal kalmadı elimde adi kağıt
Kimse bulaşmak istemiyor bu adi ve karaktersiz kağıda......
yarın 1.10 gelir yine
çok fazla param olup bu kadar küfür beddua alacağıma
varsın az olsun öz olsun en azından yatağıma yattığımda birileri beni bunları andığı gibi anmaz
Borsanın en şahsiyetsiz kağıt nüsvettesi