Heyecana gerek yok, tarihi hacim rekoru kırmasına rağmen her zamanki gibi kapanışta şanına yaraşır bir şekilde kapattı.
2,56 dan hoopp 2,35.
endeks 100 bin olacak bu hala nal topluyor,yükselme özürlü hisse.
Printable View
Heyecana gerek yok, tarihi hacim rekoru kırmasına rağmen her zamanki gibi kapanışta şanına yaraşır bir şekilde kapattı.
2,56 dan hoopp 2,35.
mynette en çok takip edilen hisse şuan da.
Umarım bir hareket,bir bereket görürüz...
endeks 100 bin olacak
Bir hisse ancak bu kadar adi olabilir. Teknik olarak boğa tuzağı değil resmen Su Aygırı tuzağı mı dersiniz Goril Tuzağı mı artık keilme ve tarifi yok
2.77 ilk fiyat hedefini beklemekteyim.Yazdıklarım beni bağlar yatırımtavsiyesi değildir.
Tık tık tık...😇😇😇
bir sürü hisse 1 liralardan 4-5 liralara attı,bu hala 15 temmuzun %25 gerisinde...
Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/8dbqOn.jpg
Arkadaşlar bu hissedeki beklentiniz nedir?
Valla benim sisteme göre haftalık aylık alda günlük satta bugün 2.42 kapasa çok güzel olacaktı tabii endeks ne kadar etkiler bilemem 2.70 beklentim var ytd değildir saygılar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün gerçekleşen TEİAŞ ın " TKABY.47 Referanslı, Ambarlı TM – Sultanmurat GIS TM 154 kV, 2x1600mm² XLPE İzoleli Yeraltı Güç Kablosu Bağlantı Projesi" ihalesi kapsamında en düşük teklif firmamız tarafından verilmiştir.
İşin Adı : TKABY.47 Referanslı, Ambarlı TM – Sultanmurat GIS TM 154 kV, 2x1600mm² XLPE İzoleli Yeraltı Güç Kablosu Bağlantı Projesi
Teklif Bedeli : 55.079.549,00 TL
Konuya ilişkin gelişmeler kamuyu aydınlatma platformundan duyurulacaktır.
Saygılarımızla,
Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş.
Endeks 100 bin olacak... prkab aynı prkab.
Göye en iyi fiyatı verdimyerinden kıpırdamadı yrnki haftalık kapanış önemli hayırlısı bakalım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
endeks 100 bin olacak bu hala nal topluyor,
Beklenti ne biliyormusunuz sayın ortaklar..Ya şirket sahibi tahtaya müdahele edecek yani alım yapacak yada bir spek grubu tahta sahibi anlaşıp yürütecek her sığ hissede olduğu gibi..başka bir halt olmaz.(bu durumu herkes bilir ya..).ihale bilanço falan bu tip hisselerde hikaye..kusura bakmayın ama maalesef bu işte..ben pes ettim ve çoğunu verdim..sabır sabır nereye kadar..bol kazançlar..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bir çok konuda size katılıyorum, endeks 100 bini devirmiş,yine bu hisse gerisin geri gidiyor.
7-8 senedir de tahtaya el atan bir spek falan görmedim bu hissede,diğer konuya gelince şirketin hisse fiyatıyla ilgilendiği yok.Şirket alım yapmaya başlayınca da 2,80 lerden hisse düşmeye başladı.
İhale bilanço vs her hisse için değil ama bu hisse için hikaye,hisse 20 milyon üstü kar gördüğünde bile düşmeye başladı.
Ben yıllardır bu hisseye bir anlam veremedim... Allah hissedarlara yardım etsin inş.
Takip edeni sağlığından eder bu hisse!!!
keşke dediğiniz gibi olsaydı, endeks 70 binlerdeyken bu hisse 2,80-2,90 lardaydı...
kımıldayacak takati yok,şirket el değiştirmedikçe ya da mevcut yönetim tarzında bi değişiklik olmadıkça kolay kolay hisseyi taşıyacak büyük ölçekli yatırımcı gelmez bu hisseye.
ne bir yatırım beklentisi var,ne bir farklı iş koluna girme durumu var... şirket 7-24 çalışıp 1 milyar ciro yapıp maliyet artı lisans bedeline üretim yapıyor,ortada doğru dürüst kar yok.
Prysmian Group Türkiye CEO'su Aydoğdu: Yapı Malzemeleri Yönetmeliği'nin yol haritamızda önemli bir dönemeç, hatta kaldıraç olacağına inanıyoruz...
.Arkadaşlar yukarıdaki yazı PRKAB'ın faailiyetlerinde ve karında sn CEO'nun dediği anlamda nasıl bir fark yaratacak;bilgisi/fikri olan varsa; paylaşabilirmi......teşekkürler
Kablo sektöründe üretim yapan irili ufaklı yüzlerce firma var,bu durumda haliyle piyasada deli bir rekabetin oluşmasına yol açıyor ve kar marjları düşüyor.
Yönetmelik yürürlüğe girince (tabi yönetmelik sadece kağıt üzerinde kalmayıp ciddi bir şekilde uygulanırsa) yangına dayanıklı kablolar zorunlu hale gelecek,piyasa da kalite anlamında belli bir standardın üzerine çıkamayan,yönetmelikte belirtilen üretim koşullarını sağlayamayan firmalar,güçlü ve büyük firmalarla rekabet edemeyecek.Kaliteli üretim yapan,yönetmelikte belirtilen üretim koşullarını sağlayan Prsysmian gibi büyük firmalar bir adım önde olacaktır.Bu yanmaya karşı dayanıklı olan kablolar,standart kablolara göre katma değeri yüksek kablolar olduğu için (ciro ve karllılık anlamında) büyük ölçekli firmalara olumlu yansıması beklenebilir.
Yönetmelik yürürlüğe girdi girmesine ama hissenin durumu ortada... endeks 101 bini devirdi bu hisse 1 kademe bile çıkmaktan aciz malesef.
Bize kazandıracak olan hissenin hareketleridir...
Y.T.D
endeks 101 bini devirdi bu hisse 1 kademe bile çıkmaktan aciz....
sn ayyıldız;
.açıklamanız için teşkkürler.......bizde burada iyi beklentilerle yavaştan pozisyon almaya başladık.....hayırlı olur İnşallah.....
Prysmıan Group Türkiye'nin Sponsor Olduğu Milli Sporcu Hatice Kübra İlgün Güney Kore'de Dünya İkincisi Oldu - Basın Açıklaması
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
endeks 102 bini devirdi bu hisse 1 kademe bile çıkmaktan aciz....
şimdide endeks 103 bini devirdi bu hisse 1 kademe bile çıkmaktan aciz....
şimdide endeks 104 bini devirdi bu hisse 1 kademe bile çıkmaktan aciz....
şimdide endeks halen 104 binde bu hisse 1 kademe bile çıkmaktan aciz....
alan satan kim takas var mı