Beklet beklet hüseyin dikkat et yalnız grafiğe adamlar da katakule bitmio
SM-A810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Beklet beklet hüseyin dikkat et yalnız grafiğe adamlar da katakule bitmio
SM-A810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alyağ ile Gürtaş yaklaşık iki yıl önce Etiler %50 civarında hisselerinin yaklaşık 15 milyon dolar ( yaklaşık 40 milyon lira) ödediler. Bütün paralar uçtu gitti. Şimdi satsalar bu hisseleri kaç dolardan veya liradan sararlar acaba.... Alyağ bu işten karlı mı zararlı mı
ARTI nın peşin ödeme Genyh ın hisselerini aldırmışlardı, sonra bu hisseleri tekrar veresiye sattılar ama sonra parayı şüpheli alacak olarak tamamen yok ettiler, sanırım bilançodan da çıkmıştır, böylece artının bütün parası uçtu gitti....
Adamlar konjonktür adamı. Şimdide konjektür yapıp paraları Etilere aktaracak:) yıllardır hep zarar etmiş ve hala zarar etmekte olan Etilere yatıracaklar. Gerçi Alyağ da tarihi boyunca hep zarar etmiş. Sektör bu kadar kötü mü, diğer büyün yağ fabrikaları ile büfeler de mi yollardır hep böyle düzenli zarar mı ediyor acaba?
Net Dönem Karı veya Zararı -31.501.816 (2017 yıllık// -5.099.413)
TOPLAM ÖZKAYNAKLAR 20.683.916 (2017 // 8.308.897)
TOPLAM KAYNAKLAR 205.488.160 (2017 // 151.552.041)
sizin allah belanızı versin. utanmaz yüzsüzler. bedelli yapmayaydınız tezgahı koltuk altına alıp midilliyemi kacacaktınız. bedelliden 45 milyon geldi. hala 31 buçuk milyon zarar. yağ üreteceğinize hayvan tezegi pazarlasanız bari kar ederdiniz. bimeks gibi 10 kuruşa indirmezseniz fiyatı adam değilsiniz. süs biberi spk izlesin üçkağıtları.
bilançonun dönen varlıklar kısmında alacaklar kısmının toplamı (ilişkili ilişkisiz taraflardan) 95.191.847 bu iyi. (önceki yıl 55.062.883)
Satış Amaçlı Sınıflandırılan Duran Varlıklar 90.333.503 TL. (Bu stokta yağ var anlamına mı geliyor acaba)
Diğer Alacaklar 1.150.000 TL. (2017 de yok sıfır)
OLUMSUZLUKLAR (BANA GÖRE)
Kısa Vadeli Borçlanmalar 3.880.860 (2017 // 1.202.473)
Uzun Vadeli Borçlanmaların Kısa Vadeli Kısımları 17.130.460 (2017 // 11.012.853)
İlişkili Olmayan Taraflara Ticari Borçlar 91.351.985 (2017 // 52.537.800)
yinede içimizde muhasebe bilen anlayan varsa ilk şoku atlattıktan sonra yorumunu paylaşırsa memnun olurum)
Hasılat artıyor zararda artıyor ben bunu anlamakta zorluk çekiyorum ön muhasebeci bile ilk bakışta anlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstadlar dağılmış nedesiniz
zarar dedikleri şey o kadar parayı cebe atmışlar bu dur
Ne kadar duser bilen varmı battı gittimi simdi artık bisey olmazmı bu kayıttan onca sene bosunamı bekledik
Dahada bi pok olmaz bundan fazla umutlanmayın diyor bilançolar.. ytd
Kaca kadar duser
Bilançolar tırt çıkdı. Satışlar iyice artar herhalde soğutmak için seans bitince geldi. Ama umut yok gibi yrd.
Korkmayin bu 9 aylıklar katrilyon da zarar yazsa zararı olmuyor. Adese 2 den 12 ye cıktı. 20 milyon zarar var. Yine artı kapat günü
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedeli ayak sesleri sanki..ytd korkmadigimiz için bu haldeyizya neyse...
Daha yeni bedelli yaptı. Uzun vade bekleyin.. avod gibi son dakika ölüm vuruşu yaparlar.
25 milyon dolar malı var ..satıldı vadeli. Yanı uzunda zarar yazmaz kısa vade de zarar ola bilir ..
Borsa da zarar fiyatlamıyor artık. Trgyo 1 milyon tl zarar var.. açığasatış olan hisse yükselir korkmayın..
Adese ye bakın 20 milyon tl zarar piyasa değeri defterin 3 katı. Cemas var sermayesi bitmiş zararlardan piyasa defterin 3 katı . Borsa sabırsızlardan para kazanır...
Takipteyim .. yok elimde 70 bini kutpo ve srvgy ye bağladım.. takip ederim ayağı
Adese demissinde oda borsa kapandıktan sonra acıklamıs
Bu tür hisselerde bilanço kar zarar, teknik grafik takas hepsi yalan.
Hisse toplama amaçlanıyorsa şirketin içi boşaltılır,hisseler dipten toplanır....
hisseler toplanmışsa fiyat yukarı çıkarılır, şirket yaldızlanır ve piyasanın kucağına dökülür...Sonra tekrar ilk aşamaya geçişi yapılır..
nede olda bütün piyasa tamamıyla çok ak olan bşr çok mübarek operasyoncukarın elinde ve mübarektik dokunulmazlığıyla hepsi her türlü mübarek hareketi yapıyor:)
zararın geldiği yer belli; girdi maliyetleri kurdan dolayı (aklıma başka bir neden gelmedi, detaylı incelemedim) artmış, gider geliri geçmiş, bir de birkaç onmilyon borç gözüküyor.
Firmanın bir sonraki bilançosunda, malların maliyetinin bir kalem olmaması lazım, çok yüksek kar gelebilir.
Bunların ötesinde ise bu kadar çok ky varken bu kağıt gitmez sanki.
Bu nasıl birsey bu kadar zarar nasıl ola biliyo bunlar borclarıdamı zarar gosteriyo yıllardır beklemenin mukavatı bumu yazıklar olsun elim korılsaydıda almasaydın cocukların rıskı hepsi burda nasıl kurtaracam ALLAHIM yardım etsin
55 kuruş altına inmesi büyük tehlike.
Bu ne kadar zarar gecen senenin aynı ayına gore cok fark var bunlar ne yapmaya calısıyo kaca kadar dusecek
Gerci simdi bazı hisselerin bilancolarına baktımda onlarda asırı zarar gostermıs mesala tektu 2 mılyonmus oncekı simdiki 75 milyon olmus zararı buna benzer sirketler baya cok bu da bence dovuz borclanmanın sonucu kur yuksek olduyundan hisselere yansıyo
Hasılat yüksek iş var ama zarar ediyor ; ettiriliyor
daha önce yazdığımın arkasındayım diğer iştirakleri gibi gözaltı pazarına gideceğini düşünüyorum ...
Girmezse anasını....
Keske girse goz altı pazarına belkı daha hayırlı olur sende kına yakarsın bir yerine eyahutta zil takar oynarsın
mersedes kardeş manüplasyon yapıp durma burada. kağıt 67 kuruştan 1.50 küsürlere gitmeden de 45 kuruşa düşeceğini gözaltına alınacağını defalarca yazdın. ben 4 yıldır bu kağıttayım. hiç yüzün kızarmadı o zaman değilmi sana inanıp zararına satanların ahını almaktan. o satanlar sana dua mı ettiler küfürmü ben bilemem. şimdi yine aynı hikayeler. gözaltı pazarında günlük kaç lot işlem görecek bu kağıt. adamlar milyonlarca lot MKK ya işlem gören tipe dönüşmesi başvurusu yaptı. bir yerlerinemi sokacak adamlar o lotları gözaltı pazarında
bu tip utanma yetisini yitirmiş şahıslar bir çok tahtada var. avod tahtasına bakın. günlerdir battığı patronun karılarla parayı yediği hatta milyonluk lüks araba aldığı ve bir sanatçıyla her gece alem yaptığı gibi yorumlar doluydu. ilk avod alışım 1.05 maliyet. düştükçe azar azar aldım. 067 den de az aldım. ortalamam 0.80 altında. şimdi o tahtada manüplasyon yapanlara tokat oldu bugünki avod fiyatı. ben hala satmadım. kafamdaki rakamı bekliyorum. sanki millet küfür yemekten zevk alıyor. evet eleştiri normal. lakin her gün hemde 2-3 kez battı. gözaltı vs. yazmanın anlamını başka türlü yorumlayamıyorum.