şimdi antepli nickli arkadaş burada olaydı, eylül trafik verisiyle birlikte 3. çeyrek bilanço hesaplamasını tahmini olarak yapardı. tahminleri de genelde yaklaşık olarak gelirdi.
Printable View
Onelle kardes soyle de fil biraz geri ceksin,kipirdayamiyoz😁
Sabah eksi endekste kagidi arti tutarak mal yedirmeye calistilar.cikis devam ediyor.28 den beri hergun satis var hissede.simdide arti endekste hisse nerdeyse eksiye dusecek.94 bin 95 bin endekste dip seviyelerin 23.50 lar oldugunu dusunuyorum.beklemeye devam edecegiz.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen çok adi bir patron ve şirket,halka arzindan beri,ky düşmanı
Cok sukur 24 attik.ama 27 degil 28 degil arada daha yuzde 15 prim yapmasi lazimki zarari kurtaralim.cizgilere itaat 26 49 dikkat :)))))))
Pegi'nin hedefi Çelebi'yi geçmek.
Çelebi'den ne eksiğimiz var...
Ne zaman aselsanla esitlenirse zarar sifir olcak.:))
Bi arada ne zaman bastilar 23.82 dusmus
Temettü vermemesi pgsus u al sat kağıdı yapıyor .. O açıdan fiyat havacılık hisselerine göre çok aşağıda
Moto E (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün %3 petrolden %2.5 dolardan düşüş var. Akaryakıta %7.5 daha az para harcayacak
Siz petrol fiyatlarina kafayi takmayin.ucak biletleri haliyle enflasyon arz talep ve maliyete gore belirleniyor.gecen cogu yere ucak bileti yazin 150 ile 200 arasindayken bu yaz 300 ile 400 arasina cikti.bizim koyun otobusu bile 90 lirdan 110 liraya cikardi bi yaz.ucak sektoru thy pegasus belli bir oranda oturtmus ciroyu ve doluluk oranini.bundan sonra kayde deger ne dusus olur gelirlerinde nede yukselis..
Sirketin giderlerinin 35% ini olusturan bir kaleme kafayi takmayin demeniz de ilginc olmus. Kafayi takmayin dediginiz kalem yuzunden tom global havayolu sirketleri son 3 ayda 30-40% deger kaybetti, biraz arastirin isterseniz. Ayrica artan bilet fiyatlari ozellikle ic talebi etkilemis durumda. Eylul ayi yolcu sayisinda gecen seneye gore daralma var. Fahis fiyatlarla insanlar artik daha az seyahat ediyorlar. Yurt disi tarafi yaz doneminde turistler ve Avrupa da yasayan gurbetciler sayesinde guclu seyretti, dis hatlarin performansi sirketin kar marji uzerinde etkili olacak. Yabanci turist sayisi artarken ulkedeki kriz nedeniyle yerli turist sayisinda azalis var, bakalim nasil bir denge olusacak.
rahip serbest kalır bugün. bari bizim bu gevşek bistin geneline uymayan saçma sapan kayıplarını telafi etse gelecek kararla. viop da dolar da rahibin serbest bırakılacağını fiyatlıyor.
hade bakalım gevşek sıpa hızlı bir şekilde telafi et kayıplarını
24.70 anlık
bugün yüzde 8-11 aralığında bekliyorum. :)))
çok sert hareketler bunlar
frene bastı yine
Sabah acilistaki hacimli ani yukselisler genelde gunlukcu tokatlamak ve ele vermek icin yapilir.sabah kimse satisa yazmaz.onun icin mal alma degilde mal vermeye isarettir.asagidada gap birakti.ben her ne kadar gaplara inanmasamda nedense hep kapatiyorlar.23.80 ile 24.20 arasi galiba islem olmadi.cok sig hisse oldugu icin ne yapcagini kestirmek zor.
Ben yazarken 23.80 inmis.rahip serbest birakilmadimi acaba haber goren varmi
ne oldu da birden kızardı endeks
Halk bank devre kesici yemis.terse dondu.
Resmen kumarhane olmus borsa.koskoca bankalar yuzde 10 asagi yuzde 10 yukari 2 dakikada.milletle dalga geciyorlar.
Halkbanki asagi basmislar
dolar açıklanacak kararla 5.60 altına sarkar mı diye sesli düşünüyorum.
Dolar'da beklenen düşüş olmayacak gibi...
Onelle yine sallamasyon grafiklerle egonu tatmin et.10 liradan. 70 lira arasina kafana gore cizgiler at exelde.:))) anlamsiz sacma.
Sn. Onelle paylaşımlar için teşekkürler indikatör ikinci aşağı egimini ilkinden yukarda döndürdü öyle anlıyorum (çok teknik analiz bilgim yok) tekniğe göre yukarı seviyelere yolculuk papaz olayida sonuçlandığına göre başlarmı sizce? Günlük ve haftalık kapanışlarda takip edilecek rakamlarda değişiklikler olduysa paylaşırsanız sevinirim. Kendi adıma verdiğiniz ve vereceğiniz cevaplar için tekrar teşekkür ederim.
Saygılarımla
Ayilar basmış dört bir yanı aman amaneyyy. Tekneyi bekleyen çorbayı içer. Tavsiye mavsiye yook ama
Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekke de olur :)
Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seni zaten pegasusun spekleri bukmus.20 maliyetle aldiysa 3 yildir bekliyosun demektir.daha yuzde 20 yapmadi.yuzde 100 yapcakki senin para doviz ve enflasyon karisindan denegede kalsin.kullun zarardasin.yanlis hissede bekliyosun.
Onelle san dah cokk yillarca beklersin oyle oturup bu kafayla.bu cizgilerle.benim 3 yasindaki oglumun bile resmi cizgileri seninkinden daha guzel ve anlamlim