üstad tşkkür..bir soru daha .bu varantları sadece deuchbnk mı cıkartıyor..:notr:
Printable View
0,10 Altındakılere pek bulasmıyorsun dıye bılıyorum ama aselsan ıcın ASDBLV 0,04-0,05 Almayı deneyıp mart sonuna kadar pusuya yatırabılırsın gıbı gelıo bana... Ek 21880
Varant konusunda ısımlerınde bı ayrıntıyı unuttuysnız hatırlatayım yada bılmıyorsanız ufak bı bılgı olsun her ne kadar caylak bı varantcı olsamda.... varant ısımlerının 3. harfı varantı ıhrac eden bankanın ilk harfıdır dıye okumustum... ASDBL.V ve ASICJ.V yı ornek alıcak olursak ılk ıkı harfı dayanak varlıgın kısaltması AS(aselsan) 3. harf ıhrac eden bankanın adının ılkk harfı D(deutchebank) 4. harf alım yada satım olduguna daır bharf B(Bildiğim kadarı ıle a-o arası alım, o-z arası satım varantları ıcın) AS(aselsan) 3. harf ıhrac eden bankanın adının ılkk harfı I(isbank) 4. harf alım yada satım olduguna daır harf C(Bildiğim kadarı ıle a-o arası alım, o-z arası satım varantları ıcın)
bu db nin hesap makinasımı bozuk
04--05 vurdu ama korkudan alamadım sanki grafik 23.30 lara çekiyor bir bak istersen yarın belki alım fırsatımız olur
girmedim bugun varanta
1-gece pakistan-hindistan ne olur belli olmaz
2-avrupa borsaları 17:50 civarı yeşillenmişti şuan itibari ile hepsi aşırı kırmızıya döndü özellikle amerika ingiltere bilmediğimiz bir haber olabilir yarını beklemek daha mantıklı geldi
İki ayrı perıyotta takıp edıyordum... Saatlik grafıkte yatay destegı 24,75 tı aksama dogru saatlık destegınde tutunamamıstı... Seanslık grafıgımde sabah dusuk acınca 25,25 dırenc oldu denedı ama kıramayınca asagı saldı... 24,74 u de asagı kırınca artık direnç konumuna geldı... yarın da satıs yerse saatlıktekı bı sonrakı destek olan 23,58 ve seans lık destegı olan 23,25 önem arz eder benım için... duruma gore tercıh yaparım... 24,75 altı ve ustu olarak takip ederım durumunu... resim koymaya calıstım her ıkı grafıgı de ama sıte hata verdı... sızın dedıgınız deger benım seanslık grafıgımde 23,25 destegı...
Foto ekleme imkanı varda sürekli hata mesajı veriyor.
IMG kodlar ile uğraşmakta zahmetli.
Nisan ayı için ALIM SATIM görüşleri yazardım.
resmi bigisayara kaydedip ekleyin..Ek 21894
gibi..insert imageden gelişmiş mesajdan
Olmuyor.
Hata mesajı veriyor.
Nakitim olmadığı için alamadığım.
SBI TR - Sabancı 7,49 dan beri soluksuz yükseldi. Nisan Satım 9 lira kullanım fiyatlı. Dönecek mutlaka.
TPI UU - Tüpraş 147 leri gördü. Ekranda idi ama alamadık.
Şu an PETKİM deyim.
PEI FA.
Dün 16-17 lerde iken sepeti doldurmak lazımdı da zaten sepet dolu.
Not: Yatırım Tavsiyesi Değildir.
bilanço beklenenden kötü geldiği için dün % 6 çakıldı bugünde düşüşte peifa şuan 03-04
4.85 cikti odadan petkim
deuch varantı
Piyasa Kodu IZDPO
ISIN DE000DS75WC3
Oran 0,0001
Ürün Tipi Satım Varantları
Dayanak Varlık BIST 30
Ödeme Nakit
İhraç tarihi 20.2.2019
Vade Sonu 30.4.2019
Son işlem günü 30.4.2019
Anahtar veri
Kullanım Tipi Avrupa
Kullanım Fiyatı 140.000,0000 TRY
Etkin Kaldıraç a.d.
Delta -0,76
Teta 0,001
Vega 0,015
Makas 0,02
Hassasiyet -132,424
diggat ihraç tarihinde dayanak varlık 130000 lerde hem satım varantı hemde kullanım değeri 140000..nasıl olacak bu..i..ne..:seyt:anlaşılan içine kimse düşmemiş değeri 1.16-1.18 yukarı sürmeye devam ediyor.. düşen olunca doğru sıfıra..SPK bizi neden bunlara yem olmamıza izin veriyor..anlamış değilim..
IZDPO
fiyatı 1.21-1.23 gözüküyor..kullanım fiyatından uzaklaştıkça değer kazanıyor..:bravo: diğerleride kullanım fiyatına yaklaştıkça değer kaybediyor..Robot a yağ dökün yağğ... algoritmanıza ..s..k...mm:seyt:
yo hayır iptal etmedim... 02 lerı aldım 01 den de toplarım bıraz param yettıgı kadar ve tabı verdıgı kadar sonrasında aysonuna kadar bekleyıs e gecerım... benım zaten genelde uyguladıgım stratejı budur varantlarda... olma ıhtımalı cok dusuk belkıde olmaz zaten ama olurda bugun petkım 5.10 lara dogru bı tepkı verse varant ın degerıde cıkar 05 e bende orda yollarım... cıkmazsa bekletır yada elımde patlatır ıste :D
Sabret..sabret..sabret..temel kural..bugun yön yukari diye eregliye alima girdim sabah erken cok kötü tersde kaldim..
Sanırım gizli el piyasayı elliyoo.. 😁 Yannız şu var eğer piyasadaki fonlar zenciyse o ele ne verirler artıkın.. 😁 😁
Dayanak varlık eksiye gittikçe satım varantı da düşüyor.. 😁 😁
Direnenler var haji.. s..ç..ken yakalandı anlaşılan.. zenciler ne yapar bilmem.. 😁 😁
İhtiyar bunakla piyasayı tutmaya çalışıyor yağlı kafa ve adamları anlaşılan.. Bakalım ne tutacak.. 😁 😁