herşey tahta yapcının elinde .3 liaradn gap yaparak çıktı şu an düşmesi çok normal yarın yerine oturmaya çalışacak
Printable View
50 bin lot 3.27de alış var. Yarın positif olabilir
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum. Şimdi satarsam temettü 2. taksiti yine de hesabıma yatar mı?
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aracı kurum satmayın dedi ama cevapları içime sinmedi.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettünün verildigi gün hisseler elinde olmasi lazim.
Pazartesi tarihi zirvesini görmüş hisse daha ne yapsın?
Bilmeyenler için yazıyorum bu hisse AKALT iken ekranlardan 2 rakamı geçerken AKSA 1,5 lira idi.AKSA üzerine bir ton da temettü verdi.Bu iki 3 seneyi katmazsak.Makas çok açık.
Hisse satıcılı olmasına rağmen fazla düşüş olmadı. Bu iyiye işaret bence
Iyi dayandı. 1 mılyon tl. Lık lotla çıkışa
Aracı kurumlar ile spekülatörler biraz bilançosu kötü gelen hisselere yönelmiş. Açığa satış yapmışlar kütahya porselen gibi.. dün sat bugün koy yerine
Bunca yıldır borsadayım akiş speği gibi uyuzunu görmedim. Galibin rızanın adamlarından da bin beteri varmış meğer. Nasıl sinir nasıl uyuz bir tip. Tam evire çevire.....neyseee
akli sira 3 un altina cekmeye calisiyor.
biz 4 un alti bu hisse icin beles diyoruz....
Bu hisse iyi kar açıkladığında tarihinin belki de en fazla hacmini 3.55 ortalama ile yapan hisse değil mı? Ne işin var senin 3.20lerde? Ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP: [AKSGY ] KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/608164
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5c1b7ff84849ff
Pay Alım Satım BildirimiYapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
İlgili Şirketler AKSGY
Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Emniyet Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
Arkadaşlar hisseye bilanço açıklandıktan sonra girdim buralardan maliyet düşürmek mantıklı mı sayfada çok sessiz ama deneyimli arkadaşlar cevap verirse memnun olurum
Tekniker1 Aynen senin gibi düşünüp aldım. Buralarda da maliyeti aşağı çektim. Bilançosu iyi. Grafik iyi. Olumsuz bir haber akışı da yok. Endeks buralardan dönmezse bakarsın bilançoda başlayan hareketin devamı gelir.
Ben diğer hisselerden çıkış yaptıkça hala alım yapmaya devam ediyorum. Umarım hepimiz kazanırız.:))
YTD
Kar payı dağıtacağıni açıklayan şirketler, ödeme tarihi ve miktarları ( son güncellenmiş hali )
https://i.hizliresim.com/Eg75Pz.jpg
sayın medwing 9000 lota ne kadar temettü alırız?
Temettü nasıl alınıyor? Mesela ayın 20sinde temettü veren şirketin hissesini ayın 19unda alsak, ertesi gün temettü alınabiliyor mu? Gerçi öyle olsa herkes 1 gün önceden girer hisseye?
Bir gün önce alsan yeterli .19 u kapanışta elinde hisse olmasi kafi.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
E peki, O zaman bütün temettü veren firmaları takip et, 1 gün önceden hisselerini al, ertesi gün sat.. böyle bi şey olamaz mı? Garip geldi bana.. Ya da ben mi anlamadım [emoji53] ytd
Verdiği temettü kadar fiyat düşüyor , ayrıca temettüden vergide ödüyorsun.
ASUS_Z00UD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugun sağlam mal değişimi yapılıyor kağıtta hacim rekor seviyede
Tahtaya metro dadanmış olabilir
Operasyon için hisse devri yapmışlar . Ya yeraltında magma kazcaz. Ya da dağlarla boy ölçüşcez
O kadar satıldı. Düşürmedin tahtacı teşekkür ederim
Ek 3738
......
Ek 3739
.....
Arkadaşlar bu ortak satışı hisseye nasıl yansır acaba
Balataları yağlıyo lar.. nolcak :)
KAP: AKSGY [ ] AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/609954
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2017-05-31
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama TC. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 4. Dava
Dairesi'nin 2017/640 Sayılı dosyasından gönderilen 09.05.2017 tarihli
ihbar kararının 30.05.2017 tarihinde tarafımıza tebliği ile;
İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, 106 pafta, 1435 Ada,
106-367-6 parselde bulunan taşınmazın maliki tarafından, mülkiyeti
şirketimize ait olup inşaat projesi geliştirilmekte olan, İstanbul
İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435
Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaza ilişkin verilmiş 17.06.2016 tarih ve
0000542-16 Sayılı ruhsatın iptaline ilişkin İstanbul 3. İdare Mahkemesi nezdinde
Kadıköy Belediye Başkanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı aleyhine
dava açılmış olduğu ve İstanbul 3. İdare Mahkemesi'nin 07.03.2017
tarih 2016/1504E. 2017/553K Sayılı Kararı ile işlemin iptaline karar verildiği
ve bu karara karşı da istinaf yoluna gidilmiş olduğu öğrenilmiştir.
Verilen kararın sonuçlarından Şirketimiz de
doğrudan etkilenecek olduğundan, TC. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 4.
Dava Dairesi'nin ihbarına istinaden, süresi içerisinde İstinaf mahkemesi
nezdinde, davalı Kadıköy Belediye Başkanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediye
Başkanlığı yanında, davaya müdahale talebinde bulunulacaktır.
Saygılarımızla,
Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.
**Basın Haberi**
Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet C. Dördüncü, Akkök Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Raif Ali Dinçkök ile birlikte katıldığı iftar yemeğinde, Türkiye ve yurtdışında 18 üretim tesisi bulunan Akkök Grubu’nun 2017 yılında 1.2 milyar liralık yatırım yapacağını duyurdu.
Dördüncü, "Sürdürülebilir büyüme ve karlılık, ülkemiz ve paydaşlarımıza değer oluşturmak bizim için her zaman önemli oldu. Amacımız Akkök Holding'i gelecek için teknoloji üreten bir konuma getirmek. Bu yüzden yatırımlarımızı da bu doğrultuda gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz" diyerek Akkök Holding’in yatırımlarına geçen yıl yapılan 700 milyon liralık yatırımın üstüne çıkarak 1.2 milyar liralık yatırımlarla devam edeceğini söyledi.
Yatırım tutarlarının yüzde 65’inin kimya, yüzde 17’sinin gayrimenkul, yüzde 15’inin enerji alanlarında geriye kalan yüzde 3’lük payın ise holdingin aktif olduğu diğer alanlarda yapılacağını bildirdi.
Ak-Kim’in yabancı bir şirketi satın alarak hem organik hem inorganik büyüme hedeflediklerini söyleyen Dördüncü, yılsonuna kadar bir yabancı şirket daha satın almayı hedeflediklerini söyledi.
DowAksa’nın, dünyanın en büyük büyük rüzgâr türbini üreticilerinden olan Vestaş ile 4 yıllık bir kontrat imzalandığını duyuran Dördüncü, bu anlaşma ile 300 milyon dolar üzerinde satış planladıklarını söyledi.
Gayrimenkul sektöründe de iddialı olduklarını belirten Ahmet Dördüncü, "2017 yılının başında Akiş GYO'nun Saf GYO ile birleşmesiyle Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklarından biri olduk. Akiş GYO'nun 2017 ilk çeyrekte özkaynak değeri 2,36 milyar TL'ye, ilk çeyrek toplam varlıklarının değeri ise 4 milyar TL'ye ulaştı" dedi.
Enerji alanındaki öncelliklerinin piyasa dinamiklerini göz önüne alarak, var olan santralleri optimum şekilde işletmek olduğunu ifade eden Dördüncü, sürdürülebilirlik ve temiz enerji kapsamında fırsatları değerlendirdiklerini belirtti. Bu anlamda rüzgar enerjisi yatırımlarına devam ettiklerini söyleyen Dördüncü, “Akenerji’nin 1.224 MW olan mevcut kurulu gücünün 320 MW’ı yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı. Bu yılın başında Bandırma’da kurulu Ayyıldız Rüzgar Santrali’ndeki kapasite artırım sürecini tamamladık. Bu kapasite artırımı ile Ayyıldız Rüzgar Santrali’nde var olan 5 ünitede (türbinde) 15 MW olan toplam kurulu güç, yeni eklenen 4 yeni üniteyle (türbinde) birlikte 28,2 MW’a yükselmiş oldu†dedi
Yakın tarihte kar payı dağitacak şirketler : ( güncellenmiş hali )
https://i.hizliresim.com/jW4gNm.jpg