Ufak aksiyonlarla kimi ağıma düşürsem kardır hareketleri yapıyor :)
Printable View
Ufak aksiyonlarla kimi ağıma düşürsem kardır hareketleri yapıyor :)
Toplanan yönetim kurulumuz, Aşağı Eğlence Mah. Doğançay Cad.N1 Keçiören / ANKARA adresinde bulunan ‘ETLİK' şubemizi ve Varlık Mah.Fatih Sultan Mehmet Bulvarı N4/C Yenimahalle / ANKARA adresinde bulunan ‘AKKÖPRÜ' şubemizi, firmamızın yapmış olduğu verimlilik çalışması kapsamında kapatılmasına karar vermiştir.
hisse her şube kapanışından sonra bi tavan yapmış izlemek lazım :)
Konya kokenli bütün müslüman gorunumlü şirketler dolandırıcı çıkıyor yınefe bu mıllet bu adamlara bulasıyor insan ettıgını çeker
LG-H840 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yakında sirket ile ilgili olumlu haberler gelebilir...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlamadığım şey şu,Finansdan 78 milyon lot hisse toplanmış son 3 ayda.Bunu yapan da muhtemelen sahipleri.Hisse 17 lirayı görüyor ve sonra 3 liraya iniyor ama 78 milyon eksilmiyor.Bu hisseler ne için toplandı ne yapacaklar?
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toplanma değil iştirakler dolaşımda olmayan hisseleri satıyor kayıt yaptırıldı halka arz yapılacak birkaç güzel haber salıp
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap haberlerini yorumlayacabilecek olan var mı ? Normalde yarın çok sert bir düşüş olması lazım ama ADESE bu sağı solu belli olmaz...
Ben çok sert bir düşüş yaşıyacağını düşünmüyorum. 9 Aylık zararı zaten 33 mdi, 12 aylık 44 gözüküyor, bence çok da büyük bir zarar değil. Sermaye 126 m özsermaye 557m. Üstelik gönderilen vergi dairesine gönderilen zarar, bence bilançoyu dikkate almak lazım. Ha fazla gelir az gelir onu bilemem. Diğer haberse bence olumlu etki yapar belki bir satış düşünülüyordu, bu beklentinin sonlanması anlamında belki olumsuz gibi görünse de sonuçta borçlarına karşılık verilecek. Değerleme yapılacak ve geri alım hakkı söz konusu olacak. Panik yapmamakta ve hissenin değerinin görülmesinde fayda var diye düşünüyorum. Umarım iyi olur, herkese bol kazançlar.
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup, yatırım tavsiyesi olarak kullanılamaz.
dükkanlarını vakıfbanka satması hakkında kapta geçen haber dışında bilgisi olan var mı,
Haberde gayrimenkul satış içinde yetki verdim diyor.bankaya verdiğinin dışında da gayrı menkulu var öyle degilmi Haber açık ve net sadace canları sıkılmış bulmaca cozdurmeye çalışıyor
Toplam borcu 170 milyon civari.toplam kaynağı 1milyar 200 milyon civarı
Borsa ya göre işlem gördüğü değer şuan için 296 milyon
En az 3 e katlamalı bana göre bu fiyattan ben satmam tavsiye değildir kendi görüşüm
KAP Mobil
Android Uygulaması
Görüntüle
English
ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET A.Ş.
ADESE
Gönderim Tarihi
20.02.2019 18:24:58
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Özet Bilgi
Vefa(Geri alım) hakkı tesis edilmesi hakkında
İlgili Şirketler
[ITTFH]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
18.02.2019
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
18.02.2019 tarihli özel*durum açıklamasına konu Vefa(Geri alım) Hakkı Tesisi ile Gayrimenkul Satışına*dair işlemler, Şirketimizin 29.05.2018 tarihli genel kurul toplantısında*alınan* ve *aynı tarihli özel durum açıklamasıyla*duyurulan "Önemli nitelikteki aktif, gayrimenkul veya gayrimenkullerin satışı*ile ilgili olarak Sermaye Piyasası mevzuatı çerçevesinde gerekli işlemleri*yapmak üzere Yönetim Kuruluna yetki verilmesi" başlıklı 10 numaralı **kararı *uyarınca yapılmıştır.
**
Bu işlemlerin*uygulanmasına ilişkin olarak, ilgili Tebliğ hükümleri gereğince ayrıca açıklama*ihtiyacı doğması halinde gerekli açıklamalar yapılacaktır.*
**
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
1 }" style="box-sizing: border-box; background-color: white; color: rgb(101, 100, 106); text-decoration: none; font-family: "Open Sans", sans-serif; font-size: 14px; line-height: 40px; display: inline-block; width: 300px; height: 40px; margin-right: 9px; padding-left: 36px; border: 1px solid rgb(217, 217, 221); overflow: hidden; background-attachment: scroll !important; background-image: url("../images/Button_pdf.png"); background-position: 18px 40%; background-size: 19px; background-repeat: no-repeat;">PDF Olarak İndir
Beklenen Bildirimler
Finansal Rapor Tarihleri
Borsa Günlük Bülteni
SPK Bülteni
Gayrimenkul Sertifikaları
2.40 LARDA COK OYLANDI. BURAYI KİRARSA YÖN YUKARI BENCE... Y.T.D.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adese gayrimenkul 2016 degerleme raporu 534 milyon
Kule site yi satsalar 550 milyon yapar sanırım
SİZİN VEBAL ALMADİGİNİZİ NERDEN BİLECEĞİZ ACABA...
O ZAMAN BURADA NE İŞİNİZ VAR. SAT KURTUL... BAK 2 45 TE KAĞIT....
Adese yZisini gece sokmusler izi kalmis duvarda
BUNU ACİKLAMİSTİ DİYE BİLİYORUM. SURPRİZBİSEY Mİ VAR...
sanmıyorum daha önce eryaman keçiören ve varlıktakileri açıklamışlardı
bu ankarada ki son adese ve en büyüğü
Toplanan yönetim kurulumuz, Güçlükaya Mah.Kızlarpınarı Cad.N15 Keçiören / ANKARA adresinde bulunan ‘KEÇİÖREN' şubemizi, firmamızın yapmış olduğu verimlilik çalışması kapsamında kapatılmasına karar vermiştir.
22.02.2019 18:18:48
Teşekkürler Sayın ayhan53 akşam gelen haberi siz sabah vermişsiniz. Ankaradaki son büyük şubeyi bugün itibariyle kapatmışlar ve Ankarayı terk etmişler.
Bence asıl büyük sıkıntı 02.01.2019 tarihinde ADESE'nin Borsa İstanbul tarafından "Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. (Şirket) tarafından 2018 yılında KAP'ta yayınlanan özel durum açıklamalarında duyurulan mağaza (şube) kapanışları nedeniyle, Şirketin Kotasyon Yönergesi'nin 35. Maddesinin 1. fıkrasının (d) bendi kapsamında uyarılmasına karar verilmiştir." şeklinde uyarılmasıdır.
Bu uyarı üzerine maalesef Ankaradaki 3. büyük şubesini de kapattı ADESE.
Peki Kotasyon Yönergesi'nin 35. Maddesinin 1. fıkrasının (d) bendi ne demektedir;
Yıldız Pazar, Ana Pazar, Kolektif Yatırım Ürünleri ve Yapılandırılmış Ürünler Pazarı ve Gelişen İşletmeler Pazarından Yakın İzleme Pazarına geçiş
Madde 35- (1) Aşağıdaki hallerde, Yıldız Pazar, Ana Pazar, Gelişen İşletmeler Pazarı’ında işlem gören paylar ile Kolektif Yatırım Ürünleri ve Yapılandırılmış Ürünler Pazarında işlem gören menkul kıymet yatırım ortaklıkları, gayrimenkul yatırım ortaklıkları ve girişim sermayesi yatırım ortaklıklarına ait paylar Yönetim Kurulu kararı ile Yakın İzleme Pazarına alınabilir. Kolektif Yatırım Ürünleri ve Yapılandırılmış Ürünler Pazarında işlem gören diğer sermaye piyasası araçları Yakın İzleme Pazarı’na alınmazlar. Yönetim Kurulu, Yakın İzleme Pazarına alma kararını vermeden önce ilgili ortaklığı durumu düzeltmesi için uyarabilir, ortaklığa süre verebilir veya uygun gördüğü diğer tedbirleri alabilir. Ortaklığın;
a) KAP’ta yayımlanan son iki yıllık bağımsız denetim raporunun olumsuz görüş içermesi veya raporda görüş bildirilmekten kaçınılması,
b) İflas erteleme başvurusunda bulunması,
c) Faaliyetlerinin makul sebepler dışında 3 aydan uzun bir süre ile durdurulması,
ç) Faaliyetlerinin makul ve zorunlu kıldığı hâller saklı kalmak kaydıyla, üst üste beş yıl sonu finansal tablolarında net dönem zararı etmesi,
d) Finansman sıkıntısına düştüğünü gösterir derecede, vadesi geçmiş finansal, ticari, kamu ya da personel borcu olması veya faaliyetlerini etkileyecek derecede icra takibine ya da hacze maruz kalması
İşte asıl sorun bu bence arkadaşlar. Bu açıdan hissede olan ve hisseyi almayı düşünen arkadaşlar lütfen dikkatli olsunlar.
Haber umarım kötü etkilemez ve hisse çıkış trendini korur. Hepinize bol kazançlar arkadaşlar, iyi hafta sonları herkese.
D bendine istinaden yazıyorum
Orada çalışan arkadaşım üst üste iki ay ve geçen ağustosdan kalan ile üç aydır maaş alamıyor
Bu arkadaş seha inşaatta çalışıyor ki en çok para dönen grup şirketi
asıl sıkıntı seha değil mi.
seha ya devlet eli değmezse işleri olmaz.
seçim öncesi devlet eli değmiş dedikodusu var konya da
seçim yalanı mı
yoksa algısı mı
Hayırlısı olsun .Allah kimsenin emeğini zayi etmesin.
Abartmayın batmadı iflas etmedi. Şube açmakta kapatmakta hayırlı olabilir. Adamlar tekrar eskisi gibi Konya'ya çekiliyor. Konya da iş yapmayan şubeler kapatılır. Adese sermaye 126milyon-özsermaye 557milyon-2018 12 aylık zarar 44milyon . Bu şube kapatmalar sayesinde bir dahaki sene bu zarar çok aza veya kara dönüşür. Babası ittifak sermaye 60milyon- özsermaye 408milyon- 2018 aylık karı 72bin TL NASIL BATİYORSUNUZ BU FİRMAYİ BU KADARMİ BİLİYORSUNUZ BİLANCOYU MUHASEBEYİ BORSAYİ
Sn.muratkara ben sadece spk'nin şube kapatmalar için yapmış olduğu uyarıyı yazdım, hissede olan ve yeni hisse alacak arkadaşları uyarmak için. Sermayesini ve özsermayesini bir önceki yazımda ben de yazdım okursanız. Ve kâğıdın vergi dairesine göndermiş olduğu zararda yorumlarda sağlam bir düşüş yaşayacağı belirtilirken, ben çok da fazla tepki vermeyeceğini belirttim. Ben hiçbir zaman hisse batacak demedim. Herkesin bilanço muhasebe bilgisi kendine göre. Bunu kimin ne kadar bildiğinin yorumu da size kalmamış. Amacım sadece spk'nın açıklaması üzerine yorum yapmak. Herkese bol kazançlar. Umarım hisse çıkış trendini korur, zira aynı gemideyiz.
Madem güzel özsermaye bilanço fk VS... var
Neden maaşları ödemiyor diye sormalı
Herkesin bir mesai yaptığı yer vardır mutlaka size maaş vermese ne düşünürsünüz
Arkadaşlar adese ve onun sahibi ittifak sıkıntıda.paranizi riske atmayin.benden soylemesi.
Battı batacak bir şirket kirsa kirsa nalları kırar yokuş aşağı.az araştırın hisse alırken
😉almaya devam et.torunlara anlatacak hikayen olur.bu şirket borç batağında değilken 1.8-2 TL etmezken battı batacak hale gelmisken kaç etmesi lazım.az düşünün.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +336, ortalama tahmin ise +358 puan oldu.
Foreks'in 43 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +783 puan olurken, en düşük beklenti +103 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 43 analistin tamamı pozitif açılış tahmininde
bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +336
Ortalama : +358
Maksimum : +783
Minimum : +103
Katılımcı: 43[(+)43(-)0]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(25/02/2019 - 09:22:57)