A1 den satış bittiyse bir toparlanma gelmeli yarın.
Printable View
A1 den satış bittiyse bir toparlanma gelmeli yarın.
A1 Capital de bu kadar mal yok ki. Denizbank ta var bu kadar mal.
Ek 2085
takasta A1 Capitalde mal az.
a1 aynisini 10 Martta grubun diger kagidi etyatta yapmisti, denizbankin malini satmisti o gun.aralarinda virman yapiyorlar.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f88297055f.jpg
Denizbankta 1.700.000 lot kaldı bu durumda. Son 3 ayda 7 milyon lot satmış. (a1 Capital üstünden)
Büyük oyuncular bu kademelerde alıcıları görünce verdi geçti hep böyle değil midir zaten 1.60 gördü diye ucuz geldi millete eukyo etyat a bakın şu anda kaçlarda seyrediyor daha geçen haftalarda eukyo bile euyo nun önünden giderken inanın 0.9 lu fiyatlar bile çok pahalı. Operasyon yapılacaktı aralarından euyo seçildi ve operasyon bitti artık zor toparlar gibi geliyor hayırlısı olsun.
adamalr 2 günde 3m sattılar ,mal yok ki elinde tamamı açıga satış olmayanı satıyor baksana tks -10 olmuş
spk bu hısselerde büyük kazanc elde ediyor,buradan güzel kazandım ,kazancımın % 10 kestıler,toplamda bakıldığında spk büyük kazanc elde edıyor o yuzden ses cıkarmıyor,,kazanandan alıyor,kaybedene kol saatı,,ışlemlere bakıldığında vakıf bank parmağı var,daha detaylı düşüncelerı sızlere bırakıyorum,,
Spk %10 ne kesti?öyle bir kesinti yok ki?aracı kurum azcık bir komisyon keser o kadar,hisse senedi getirisine vergi de yok artık...
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nerden cıkardın 1.7 m kaldıgını yok öle birşeyEk 2088
detsekler 0,84-0,75
bu arada oyalanır sonra tekrar haraketlenir.
Bugünün enteresan tarafı, kimseye satış fırsatı vermeden 0,94-0,95 arasında işlem yapması. Ve her gelene buradan mal vermesi.Mantıken daha gideri avr gibi.
Bekliyorum intikamınızı almak için.
Kar etsek seve seve %10 da veririrz %20 de.
Arkadaşın dediği doğru kesinti var 3.43 yazan kesilen miktar https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a7153bbf18.jpg
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi daha yo zor alırım,%10 nedir yaw,ne ayıp şey
Gyo'lardan da kesiyorlar mı?
gyo larda yok ben çok aldım sattım ama yo larda ilk defa duyuyorum. Zararında %10 nu ödeseler ya madem. Vay arkadaş yaa..
Forumcular maliyetler nasıl?aralık söyleseniz de yeterli,battık gibi ,kendimi çok yanlız hissediyorum...
Sende maşallah her hisse var. Baktığım her yerde sen.:)
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aklı başında borsacı maliyetini yazmaz. Kendi önünndeki çorbayı içer kalkar sofradan. Hayırlı geceler.
Çok hareketliydik 2 haftadır dediğin gibi ama kazığı euyo'dan yedik,durulacağım artık sanki...
Daldan dala atlama dostum. Tutun birine.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçenlerde 1.35 den girmiştim 1.20 lere düştü çıkmasını bekleyene kadar illallah ettim maliyete gelsin bir daha asla bulaşmam dedim geldi hatta geçti bile erken davrandım sattım daha sonra A gurubu hisselere geçtim ufak çorba parası çıkıyordu ta ki dün büyük düşüşü görene kadar dayanamadım 0.95 ten 20 bin lot bir daha dadandık bakalım ne olacak sonumuz.
arkadaşlar nasıl açtı fiyat kademeler varmı yardımcı olan
Endusuk 0.90 en yüksek 0.93 850 bin Lot işlem..Teknik taktik görüşlere açığız..Dönerse gol olur😁
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dön artık bebeğim...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...963483a4b4.jpg
Şu anki seviyeler sınır altı tehlike arz eder burada yataya sarması trendin devamına işarettir yazdıklarım ytd
Sabir sabir...
Bundan artık ne köy olur ne kasaba. Şirketin tamamını halka arz etmişler birde bedelli yapacaklarmış. :)
Satış bittiyse elinden tutan olur,hemen 1 tl dener bence...
takaslar değişti mi?a1 satışları denizden mi düştü?
Doğru söylüyorsun. Elindeki son kırıntıları bu fiyattan yediremesse bir ihtimal deneyebilir. Ya benim anlamadığım bu hisseye kim hangi amaçla yatırım yapıyor? Şirkette kayda değer bir şey yok. Zaten tamamını halka arz etmişler. Galip bu şirketi alıpta ne yapsın. Yarın BİST de işi bittiğinde toptan cezaya razı gelir zaten kendisi. Valla bizim yatırımcılarda zerre düşünmek yok. Kaybetmeye mahkumuz...
dün a1 in acıga sattıgını deniz alıyo ozaman 94 den sonra alışlar hızlanır yoksa bu serefsizde okadar lot yokdu galip aga tvtırda euyo da acıga satışla keyi ezdirmiyecegiz diye acıklama yapmış
@Galip_Ozturk @emirelmira pic.twitter.com/h1I92k27OG
0,95'e kadar mal alındı , gene döndü bastı , artık iyiye yormak-mal topluyorlar demek istiyorum...
:)