Merhabalar arkadaşlar benim beklentim 12 15 arası görülecek bu yil
Printable View
Merhabalar arkadaşlar benim beklentim 12 15 arası görülecek bu yil
pazartesi yada haftaya devam etmek istese bile tahtada alıcı olmaz artık hareket göçme ne kadar sert olursa alıcı o kadar azalır o yüzden kolay kolay tekrar devam edemez beni asıl düşündüren ak ve iş aynı kısı yada kişiler olabilir mi o zaman sakat fakat genede olumlu doneler olumsuzlardan fazla o yüzden olumlu kısımdayım beklenmeyen bi kapanış oldu biraz moralleri bozsada yapacak pek bişe yok hepinize bol şans
Durum ne arkadaşlar.
Arkadaşlar kaç gündür alımlarda ak var ama ne hikmetse deutche ve citi takasları arttı. Üstüne üstlük 10 bin de azalmış takası. Arkadaşlar ben öğretmenim 1 ay ders anlatıp maaş alıyoruz 5 aylık maaşı 1 haftada veriyor tamah etmiyor biraz fazla istiyoruz. Neyse ki geçen kalan 5000 şotu 7.11 den verdim. Ben kağıdı kötülemiyorum. Ama kar realizasyonlarına da alışmalıyız. Rsi 82 lere gelince genelde 50 lerde durmuş az daha düzeltme yapar gibi. Sayın kekonun dediği gibi bilanço olumlu olursa yıla damga vurur düşüncesindeyim. Her kar satışımda lot sayım artıyor. Ben hisse den belli bir kar edince bir kısmını dağıtıyorum bize hayırda lazım. Kefenin cebi yok. Gerçekten seviyeli bir sayfadayız. Umarım herkes kazanır. Hayırlı hafta sonları. Ytd
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altta alışta bekleyenlere malı verdiler.Citinin takasına dikkat etmek gerekir azalırsa iyi değil Sanki 2.30dan alışı yapanların satışları gibi geliyor.Bu güne kadar yapılan en büyük satış.
Estafurullah ne hocası gariban ky iz....Herkesin bakış açısı farklı ben bundan önce 1 seneden fazla Ulusoy elekt. kaldım hiç al sat yapmadan (zatende beceremiyorum )gayet te güzel getirisi oldu ...
4 tl lerden girdim Durdo ya neden çünkü kabuk degiştirdigine ınandıgım için yeni makine ihracaat agırlıklı çalışması yeni müşteriler fiyatıda makul geldi şahsım adına en az 1 sene daha kalırım yeter ki beklediğimiz ciro ve karlılık yanıltmasın bizi bunlar olduktan sonra şirketin borcunu çok rahat çevirebilecegını düşünüyorum...
Bugune gelirsek zaten çok hızlı bir çıkış yakaladı son 1 aydır ...Satan kimse bence bayagı malı var o izlenime kapıldım pazarteside baskılarmı görücez... Yoksa malın iyi olsun alıcı bulunur önemli olan bilançoda husrana ugramayalım o zaman ateşe düşeriz ...
Dün yaptığı %8 lik prim ile benim 5 aylık kazancım oluşmuş idi..ama buna razı olmadım çünkü ben 100 katını istiyorum....:kahkah: bence sıkıntı değil dostlar...vatandaşın biri elerindekinin bir kısmını satmış olmalı...ama bilanço iyi gelirse bu sefer de iki katını almak için sıraya girecek..iyi bir bilançoda elinde fazla lot olan çok kazanacak ,az olan da az kazanacak bu bir risktir...isteyen bu riski alır isteyen de almaz..
her zaman söylüyorum benim için kim almış kim satmış önemli değildir...citiymiş ,deusheymiş ,akmış ,denizmiş önemli değil...çünkü hisseler eninde sonunda ederine gider....ky yeri geldiğinde seller gibi akmasını bilir...o vakit de önünde bu saydığımız hiç bir kurum kalamaz...
gönlüm bilançoların durdoda fiyat 6,00-7,00 aralığından bir yerden kapanmasından yanadır..ama bir güzellik olur da 7,00 ın üzerinden bilançoları da karşılarsak yok demeyiz ve seviniriz...tahminim haftaya tekrardan toparlayıp 7,00 ın üzerine çıkacağı şeklindedir...ama olmazsa da satacak değilim...zaten aşağı yukarı 8 gün sonra vergi dairesi gelir tablosu verilir...orda ciro ve karın ana hatları belli olur....
Dostum hayırlısı ancak bence kağıda çokda bağımlı olmamak gerekir zira çoğu sadece izliyorlar dünde nitekim öyle olmuştur derlerya göze far tutulmuş gibi ewt kağıt iyi güçlü fakat temkinli olmakdada yarar var bilançoya kısa süre kaldı primlense zaten güzel yatay bile kalabilse iyidir artık şansımıza
Hisse 2.3dan 7.50yaptı sizler de bilirsiniz borsa da gerçekler satılır bilanço iyi çıksa da beklenti bitmiştir.Tabii daha zaman var gene de dikkat lazım.
https://i.hizliresim.com/WqDaG4.png
Bilemiyorum Dostum bu tahta bi değişik yani öngörülemeyen primlerde olmaya devam edebilir zamanın krontu tarzı yada oyuncu hissesiyse geçmiş grafiği bu durumu destekler nitelikde o zaman demen gibi sakat zaten iyi bilançoları genelde veriyorlar belki volatil harekette brüte falan denk gelirse durdo brütte genelde iyi duruyor benimde kafam biraz karışık net bi öngörüm malesef oluşmuyor artık haftaya bol şans
iyi bir bilanço gelirse o vakit fk değerlerine ve hissenin olması gereken değerini hesaplarız ..eğer bulduğumuz değer hissenin şu anki değerine yakın ise o vakit realizasyon gerçekleşir...ama yok olması gereken fiyatı çok çok yukarılarda ise o vakit de bence her halükarda yukarı çıkar...hem de satanlar veya bir kısmını satıp bir kısmını tutanlar tarafından agresif alınır...
çarpıcı ,ve süpriz güzel bir bilanço durdoyu her halükarda yukarı taşır...ama normal ve biraz da iyi bir bilançoda ise realizasyon yaşanması normal olacaktır...
kendim çarpıcı ve güzel bir bilanço beklentisinde olduğum için yaklaşık 75 gündür bu hisseyi tutuyorum...burada çok az bir süre kaldı..hala da tutmak istiyorum...söylediklerim ile çelişmemek adına dün 7,52 yi gördüğünde bile her hangi bir realizasyon yapmadım...normal şartlarda bir kısmı (1/3 ü veya 1/2 si realizede kullanılabilirdi) ama bunu bile bile yapmadım..
artık kısmetimize bakacağız..bakalım kısmetimizde ne var...
daha önce girdiğim hisselerde tek bir hissede kazandığım en yüksek oran %110 dur...%100 ,%70 ,%50 ,%30,%20 kazandığım hisse çok oldu...yeni bir deneyim tatmak istiyorum...geçmişteki logo ve egeen benzeri ralli şeklinde yaşanabilecek bir çıkış ihtimalini görüyorum durdoda....şu anda %70 civarı bir karım var gerekirse %10-20 sini riske atıp daha çok kazanma ihtimalini satın almak istiyorum...
o yüzden de dün şu anda çalıştığım iş yerinin bana verdiği aylık maaşımın 5 katını kazanmaya razı olmadım..gönlüm bir iki ayda 100 katını kazanmayı istiyor...
bir zamanlar bir haftada maaşım kadar borsadan kazandığımda sevinçten havalara uçuyordum....ama şimdilik bir günde maaşımın 5 katını kazanmaya bile burun kıvırıyorum....:kahkah: insanoğlu gerçekten de çok çabuk değişiyor...
yalnız bu cesareti de bilgi ve tecrübelerimden alıyorum...öyle kuru kuru deli cesareti değil benimki...biraz da bu bilgi ve tecrübelerimin sonucunu bire bir yaşamak istememden dolayı bunları göze alıyorum..
tarlayı sürersiniz ,gübresini ,ilacını verirseniz gerisini de ALLAH a emanet edersiniz....borsada da ben böyle yaptım...kazanamazsak da çok üzülmeyeceğim...kazanırsak ise gerçekten de kendimize olan güvenimiz artacaktır...
Bakalım hangi aradasın tesbitleri doğru çıkacak. Geçen yıl bu zamanlar 6.35 leri göstermişler, bilanço iyi gelmeyince hisse çakılmıştı.Bilancodan haberleri olmayacağını zannetmiyorum .Bu yıl 7.50 leri gösterdiler. Nasıl bir oyun oynuyorlar göreceğiz.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar, yarın da satış devam eder mi acaba?
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimse bilemez dostum...
vergi dairesine gelir tablosunu 2018 yılında 9 şubat cuma günü yollamış...2017 yılında ise 14 şubat salı günü yollamış...
bu yıl ise p.tesi 11 şubata , 8 şubat da cumaya rast geliyor..tahminim bu iki tarihten birinde yollanacak..
bu aralar şirketi ne kadar arasam bilançolara az bir süre kaldığını dolayısı ile sesiz döneme girdiğimizi ve bu nedenle pek bir bilgi vermeye yanaşmadıklarını gördüm....galiba topik olarak bizim de bu hafta sesiz döneme geçmemiz lazım...
alan aldı ,satan da sattı..ihtimalleri burada çok saydık...artık herkes kendi özgür düşüncesine göre karar vermesi gerekiyor...yok senin yüzünden sattım da hisse uçtu olmasın..yok senin yüzünden aldım ve tuttum da senin yüzünden zarar ettim olmasın..
ben hepimize başarılar diliyorum...
Vuruyor tahtaya kerata habire kimse....
Bu kağıt bugün kendini toparladı toparladı diğer türlü şirazeyi kaybetti gibi bi görüntü oluşuyor
Toparladı biraz kerata...
Toparlayacaktir. ancak suan bu mal bosaltanlarin baska tahtalarda alim yaptigi izlenimi olustu bende bi zaman sonra burayida tekrar hatirlayacaklardir.
İyi topluyolar bence bu hacimle öğle sonu uçuş başlar kanımca.
Nasıl arkadaş lar
cefaks sasanın 3 aylık takasını ve günlüünü atabilirmisinişz
Noldu böyle iş yatırım cuma satmıştı bugun toplamış ilginç...
Pike yapmış
6.73 ten geri geldim. Alt kademeleri dolduruyorlar. Ytd
Icbc sattı bundada yukarı doldu
Hoşgeldin birader durdo bağımlılıktır 🤓
Ben gitmedim sadece kar satışı yaptım. Bilanço bu sene yolumu çizmemi sağlayacak ytd
arkadaşlar sormak istediğim bir husus var....
şirketin satışlarının maaliyeti 2016 yılındaki yüzde 85 seviyesinden son çeyrekte azalarak yüzde 70 (yıllık) seviyesine inmiştir..Bundaki ana etken nedir? Önümüzdeki dönemlerde bunu muhafaza edebilecekler mi ? Son zamanlarda artan kağıt fiyatları şirketin kar marjı üzerinde baskı yaratır mı ?
Keko beyin yorumlarını okumanı tavsiye ederim. Hissenin doktoru o.