Bey sen patates kuyruğuna gir burda varmış...Ama soğan yokmuş...Ben öteki semte soğan kuyruğuna gidiyorum...Orda varmış...
Printable View
Gözüyle gülmek isteyenler cnn deki yandaşlara baksın :)
kamuoyuna açıklama; Avatarım ile ilgili yanlış bakış veya görüş ile ilgili bazı benzetmeler oluşmuş.Değerli üyeler avatarım teknede denize karşı barmak arası terlik ve ayyağımdır.lütfen yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim!
https://scontent.fbtz1-3.fna.fbcdn.n...03&oe=5CFF314A
Israf falan bir yana ...Türk Yıldızlarını kullanan akrobasi pilotlarımız bu şoförleri görseler kıskanırlar...:)
Çok haklı bir yazı ??
Görmüyor musun?
Sen yoksan bir eksiğiz diyorlar, gidiyorsun en uzak yerden bile izlemek için 40 TL istiyorlar, hepsini tek tek tanıyorsun biliyorsun hiç biri seni tanımıyor, soğukta donma pahasına maçlarını izliyorsun, hepsi lüx arabasına binip evine gidiyor sen otobüsle dönüyorsun, trilyonlar kazanıyorlar sana bir çay bile ısmarlamıyorlar,
evin her tarafını renkleriyle resimleriyle donatıyorsun oysa beraber çekilmiş hiç bir resminiz yok, tutku aşk sevgi ile bağlanıyorsun hiç satmıyorsun ama onlar üç kuruş fazla para veren takıma gitmekte tereddüt bile etmiyorlar, yetmiyor dönüp sana bide gol atıyor atarken sevinmeye devam ediyor profesyonellik deyip işin içinden çıkıyorlar.
Sen GOOL diye bağırdığında golden başka bir şey olmadığını onların hesaplarına primler yattığını görmüyor musun?
Yani: Büyütmeyin, kırmayın sevdiklerinizi, başkaları bu kadar rahatken, rahatınızı bozduğunuza değmez..
-Alıntı-
inan bıraktım sadece yorum yazıyorum yoksa takip bile etmiyorum maç yerine mel gibsonın filmini izledim. şimdi skora baktım 1-0 da öndeymişiz ikinci ayrıyada bakmayacağım
klüp son 2 senedir iyi yönetilmiyor ALi Koç büyük umudumdu od ahayal kırıklığı yarattı iyice soğudum
https://scontent.fbtz1-7.fna.fbcdn.n...7f&oe=5CE85784
Dünya takmış görünüyor asrın liderimize...:)
Brent Petrol 62,76 +1,25 +2,03%
Ham Petrol WTI 53,59 +1,18 +2,25%
https://scontent.fbtz1-4.fna.fbcdn.n...99&oe=5CE7DD60
Bunlar da gıda terörünü organize edenler olmalı...:)
44 dk.da Zenit penaltı kaçırdı...Daha doğrusu Harun klasik kurtardı...İyi penaltı kurtarıyor bu adam...İyi tahmin ve uzanma yeteneği var...
Ayhan abi bazen bu yandaşlara bostan patlıcanını gözüne sokasım geliyor. Not sinir otu kalbinde stent olanlara iyi gelmeyebilir. Sana attığım mesajla alakalı. Onu bile eritiyor..
youtube'ta trende girmiş.
ayrıca, tanzim satışın 2,5 ay süreceği söylendi, şimdi trthaber gece bülteninde.
https://www.youtube.com/watch?v=UPkwwXPXdJc
Commerszbank yıl sonu son çeyrek usd tahmini 5,50.
tebrik ediyorum Benjamin yatırımcılarını, piyasada usd bırakmadınız, banka bilançoları na katkınız unutulmaz olacak 2019 da.
Bol kazançlar
https://www.bloomberght.com/haberler...-63-e-geriledi
Tahmin çok hangisi tutacak önemli olan bu :)
Bu sabah 6.30, 5.80 ve 5.50 diye 3 tane 2019 yılsonu tahmini söylediler 3 yabancı kurumdan BLOOMBERG TV de ...Bakalım hangisi olacak ?
Öyle...6.30 a düşüreninki mesela 7.00 imiş bir önceki raporunda :he:
Ayvalık sebzeciler ve pazarcılar odası başkanının konuşmasını dinleyin kendini has akp lidir
kabul edelim tanzim satış güzel fikirdi halka yaradı
Pazarcılar ve kasaplar isyanda...Bu sebze ve BİM, A101 deki et satışlarından dolayı...Haksız rekabet diyorlar...Bize de aynı şartları sağlasalar zaten bu fiyatları biz de verebilirdik diyorlar...
ayvalık başkanı aynı zamanda üretici maliyetleri ile birlikte açıklıyor mümkün değil diyor o fiyata vermek bu sene diyor tohum firması tohum fiyatını peşin istiyor diyor geçen sene hasat sonuna kadar bejkliyordu vade yapıyordu peşi,n istediği için bir kısmıekimde yapmayaacak bu sene diyor
Zararına satış yapıyorlar...Marketler de zorunlu olarak uydukları için 1-2 ay zararına satış yapacaklar bu kalemlerde stoklarından...Ama onlar başka maddelere koyarlar bu kaybettikleri farkı...(çukulata, süt ürünleri, şarküteri ürünleri, temizlik ürünleri filana...yada 1-2 ay zarar etmeyi sineye çekerler...sona erdiğinde uygulama kat kat çıkarırlar yeniden)
Türkiye'de köylüleşme oranı %7 lerden %15 lere gelmek zorunda,yoksa herşey aynı tas aynı hamam...terleyen vatandaş olur...
Sümerbank demek TR nin Stratejik önemli bir firmasıdır.. bakın şimdi tekstilciler gidip yurtdışından YÜN getiriyor..
Köylü yün üretmiyor artık üretemiyor çünkü bilmiyor.
neyse konuyu dağıtmayalım.
ŞEker olayında Antepli firmanın nasıl 2003 ten sonra hayali şeker ile zengin olduğunu hiç araştırdınız mı?
devlet kilosuna şekerin destek verince adamlar üretmiş satmış gibi yaparak zengin oldu.
ASLA şeker yemeyin ...Beyninizi uyuşturur öldürmez ama süründürür..
:)
tüpraş ı geçiyorum.neden derseniz bizim insanımız kadar lüksüne düşkün insan yoktur Allahın Ateist Japonunun arabası evinde 3 tanedir..ama hiç birini kullanmaz araçlar öylece Yatar.heryere bisikletle giderler veya Yürürler kilometrelerce..
bizde tuvalete araçla gidecekler..
sonra Benzin neden 10 lira olacak?
olacak merak etmeyin ama 2019 sonunda..
Almayın yakıt 6 ay bakın ülkede ne oluyor..
HARCAMA yapmayın Protesto Hareketi başlatın bu ülkede 2020 nin Haziranın sonuna KADAR en ufak Harcama yapmayın..
PAranızla illa birşey alacaksanız ALTIN alın.
tanzim satış mı dedi birisi ?
ho ho ho 1999lara KADAR
TiGEM'ler vardı hatırlar mısınız? herşey organik...süt günlük..
kim kaldırdı?
Ben harcamaları zorunlu olanlar dışında yapmıyorum...Arabam bile 2003 model...Değiştirecektim değiştirmiyorum...MTV 90 TL verdim Ocak ayında...Yoksa 1500-2000 TL filan verecektim...Verdiğim vergilere yazık diyorum...
anlaşılan sizin tuzunuz kuru
halk için iyi oldu tanzim satış
Tasarruf edene saygı duyarım, tasarruf edenin her zaman tuzu kurudur... tasarruf etmeyen bu halk her şeyi hak ediyor...! İçki haramdır deyip içki içmeyip ancak öbür taraftan kırtlağına kadar israf eden aslında aynı israfta haramdır...! Not; bu arada eski avatarımı değiştirdim ilgili forum üyelerine saygıyla duyurulur [emoji16]