Gelin beraber sallayalım arkadaşlar birlikten kuvvet doğar
Printable View
Gelin beraber sallayalım arkadaşlar birlikten kuvvet doğar
Yetişmenize mümkanat yoktu ki zaten 4.90 gösterdiğinde piyasada lotta yoktu sadece 12 bin lot ile -9 yaptırdı korkan ky nin elinden lotu almak için yoksa mal almanıza mümkanat vermedi
Burası riskli bölge artık YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Açık yapmak isteyen gelsin boyunun ölçüsünü görsün
7 milyonluk ihale de en iyi teklifi vermiş sermayesinin yarısı nerdeyse ben bişey demiyorum açıkçısı Galibi alayınız gelsin donunuzu alacam sizlerin Aslan parçaları
3 defa al sat yaptim sabahtan beri toplam kazanç %26 net kar 😁galibin kagitlarında para var ağa işini bilene kazandırıyor yalnız bugün bu hareketlerle açığa satış yasağı ve brut gelmesi olasıdır ...sağol galip sağol fonet 😀.....iyi kazanclar .
İş Yatırım, YF almaya devam ediyor
İş ve YF bütün satışları karşılamış.
https://i.hizliresim.com/3639g4.png
Globalin 100 bin açığı meksanın 45 bin açığı var öpecekler sizi kapatmayın daha
global yatirim fonlarinin malininsatiyor acigi olacagini sanmam. meksayi bilmiyorum
Onlar açık değildir , alıcı farklı aracı kurumlardan satıyordur.
Güzel günler yakın..
oie yok mu?:cool:
Alıcı iş mi arkadaşlar
100.000 lot civarında iş. kalan kısmı dağınık.
başkaları da yapışmaya başladı.
Işlem hacmi az o düşündürücü buraya kadar sığ işlemlerle geldi riskli yukarı aşağı sert hareketler olabilir.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
işbankası üzerinden yabancı takasına 1 mio lot alındı. güzel olan taraf o.
bakalım genel kurul ne zaman olcak ne yapacaklar.
iş bankası galip adına almasın 2 gün sonra takasta çıkar
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Fonette hedef rakam nereler, tahmini olan var mı?
610 ortalam ile digerlerinide verdim....bir dahada işim olmaz kornet seninle canın cehenneme istersen 100 tl yap...cokta fifi....kan emiciler sizi....kalan arkadaslara bol kazançlar fazla hayal perest olmaya gerek yok ytd:bravo:
oie sende buralardan gömseydin malı iyi olurdu neyse saglık olsun ....başka topiklerde buluşmak üzere ytd:cool:
Bugünün pastası ve açıkçı listesi var mı
Oglum biri takas atsın lan bu nasıl forum
Citibank yabanci 560.000 lota cikmis. isbankasindan sonra 2. olmus. 360.000 teb yabanci, 160.000 deutscebank.
Caravan inv llc %5'ini almış. Pay alım bildirimi göndermiş. Kısa sürede satmaz diye düşünüyorum.
metro yo lığının 150.000 lotu kaldı.
ondan da kurtulursak ii olur
amerikalı bir fon, süper olmuş, eski kuruluşlu. galip lavuğu gibi ya da bıyıklı mıyıklı değil sanırım
Ben sattım 6 geçti iyimi galip götürdü kağıdı 😀
Sanırım birileri açığa alış yaptı, o nedenle hisseyi yükseltmiyorlar. Benim merak ettiğim spek bu açığa alanları, kaç günlük anlaşması olduğunu, aracı firmadan mı çıkarıyorlar? Acemilik ne yapalım soruyorum sizlere?
Hisseyi yerine koyması hep sabit mi anlaşma mı var? Bu forumlarda 2 gün yazıyorlar da.
Fonet paraşüt le sallana sallana aşağı....
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[QUOTE=metyusanus;3239268]Fonet paraşüt le sallana sallana aşağı....
Neden abartıyorsun ne aşağısı! Yoksa spek sen misin? KY satsın istiyorsun, sonra topla oh ne ala! Açık cılar dadanmıştır bence. Neden spek ekmeklerine tereyağ sürsün ki? Elbet iyi toplayınca spek, sevinir sevindirir pek.
Kapanış tahmini 5.76