http://fs1.directupload.net/images/171122/pc36umx8.jpg
Printable View
yayla buz gibi...hareket yok....
1.99'a gelip geri çekildi yine 2.0 üzeri kalırsa yükseliş bandına geçer..ancak bedelli den henüz haber yok nedense. o kötü işte.bir an önce açıklansa çok iyi olur....ytd.....
biliyorum ama sanki artık hareket etme zamanı geldi gibi...çift dip teyit oldu artık vitesi artır spek....YTD
hadi bakalım biraz daha güçlü hareket bekliyorum...6,5 tl hedefle aldık yolumuz uzun..YTD
Geldi geldi.
Yayla zamanı tam
Püfür püfür eser bu vakitte.
Dikkat et açıkta kalma :)
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugünkü hareketle ilgili olumlu bir haber bekliyorum umarım bedelli konusunda bir haber gelir.
tahtaya Galip Ağa gelmiş diyorlar doğru mu arkadaşlar??
https://pbs.twimg.com/media/DRp0il_W0AEsG80.jpg:large
Ters şemsiye formasyonları çok sert hareket eden formasyondur
https://pbs.twimg.com/media/DRqCrSXW4AACc4I.jpg:large
AYLIK GRAFİK GEÇEN YILDAN EN DÜŞÜK 1.27 NOKTASINA İŞARET EDİYOR
valla onu bunu bilmem de Galip bir daha bu tahtaya gelirse ne grafik kalır ne formasyon.direkt tavan yapar hisse
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
bedelli ne oldu bilen mi var mı beyler
Galip bu tahtaya hiç gelmedi geleceğinide sanmam. Bu firma bence ekiz yağ gibi batmaya müsait bir firma. Kayseri yatırımının meyveleri bir türlü gelmiyor. Oraya yapılan yatırım resmen ölü doğdu
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter da bi arkadaş, güzel yayla grafiği paylaşmış... Düşeni kırmak üzere demiş, bence de 2018 in güzel hisselerinden biri olcak gibi... Yatırım tavsiyesi değildir... Ben temmuzdan bu yana bekliyorum.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüzde 150 bedelli paranızda hazırdır o halde. 10 bin lotu olan 15 bin tl daha para hazırlaması gerekiyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli için başvurdu... Zaten düştü... Bedelliyide bu fiyattan yapmaz heralde. Gsrayda aynı oldu. Bedelli dedi korkup sattım... Gsray aldığım yere geri geldi... Yaylada bence yukarı yapar.. ne kadar yukardan yaparsa o kadar kasaya giriş olur......yalnış mı düşünüyorum..yatırım tavsiyesi değildir..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli başvurusu nedeniyle hisse bu fiyatta.SPK tarafından onaylandığı zaman hissedeki hareketi hep beraber göreceğiz.Yatırım yapan bir firma yakın zamandaki kazandığı Akbük ihalesini unutmayalım.Ben gelecek görüyorum bu hissede.Ticarette her şey olur o yüzden herkes kendi yatırımından sorumludur....
9. ay verdiği sat bugün itibariyle ala dönüştü umarım devamı gelir....bol şans hissede olanlara......ytd
2 gündür hareketli. 2.22 gördü an itibariyle ama yine de ucuz kalıyor normalde 2.38 civarı olmalıydı şu an.inşallah bu hareket bedellinin onaylandığını gösterir hayırlısıyla....
2.38 dedik oldu vallahi :) tavan yaptı daha ne olsun.
tavanda ne kadar var
Bedelliye sazan mı arıyorlar?
Geçmişte seninle ilgili neler yazmıştım hisseyi nerelere düşürdün. artık yazmıyorum bakalım nerelere çıkartacaksın sevgili spek kardeşler..
Arkadaşlar tavanda ne kadar var.
devamı inşallah gelir...
OYAK tavan fiyattan 107 bin almış 2.13 alış yazdım gelmedi.nasip değilmiş
Kağıdı çok iyi takip etmiyorsanız,—— kademelere ve alan satana göre işlem yapmak sizi yanıltır....
Bende kağıt yok.....
yarında tavan olurmu potansiyel var gibi..
şimdilik iyi gidiyoruz daha kimse farketmiş değil....bol şans...
güzel kar bıraktı.Ben çıktım herkese bereketli olsun....
Kağıt 2gunde 2liradan 2.80 gördü burda kimse yok
Bu kağıdı ömrümde iki kez alıp sattım. İkisinde de kar yaptım. 2 TL aldım. 1.59 sattım çok şükür. Allah razı olsun bu hisseden. 10 numara beş yıldız hisseymis.
Takas paylaşabilirmisiniz
Durumu yorumlayarak bir üstad yok mu? Yön nedir beklenti nedir
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.