Azalmaya gittiği zaman rüchan vererek paraya çeviriyorsun yine yalan yazıyorsun
Printable View
Azalmaya gittiği zaman rüchan vererek paraya çeviriyorsun yine yalan yazıyorsun
Dogru rühcan veriyor 0.02 bozdur bozdur harca ya tamam sen kendini kandırıyon bizde vikingi 20 yildir takib ediyoruz rühcan veriyor 0.2 filan kagıt oluyor 1.500 tl filan 1 ay sonra oluyor 0.50 kuruş oluyor gene başliyor zar zar zar ya sen diyon he inşallah bundan sonra boyle olmaz ytd
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o zaman bak nekadar rühcan vermiş kaca gitmiş kaca gelmiş bunlar somut şeyler bi bak ytd
Ya deli olacam adam hep bedeli vermiş birde sermaye azltmış kac kere yapmış kagit o.50 kuruş adam masal anlatıyor bende ona cevap yazıyorum Allah akıl fikir versin ytd
Tarih ve alış miktarlarını buraya yazarsan yaklaşık maliyetini yazarım ve rüchan konusu 0,02 son kapanış günüydü oysaki rüchan yanlış hatırlamıyorsam 0,24 kuruşa kadar tırmandı elbetteki en yüksek satmak mümkün olmuyor ama 0,10 satmak idealdi
kusura bakma ben atladim kac hisen kaldı rica etsem yazarmısin tskr ytd
Başlangıc 1 krds cevap verebilirmisin mahirin sorusuna senin cevabını bekliyoruz er meydanı bu işler işkenbeden atmaya benzemez güzel bir soru cevap vermen gerekiyor yoksa kendinle çelişirsin hadi bakalım boş boş atmak olmuyor ytd
soru basit 100 lot iki sermaye azaltip bedeli sermaye artırmış ruhcanlarla hise almış 100 tan kaç lot geriye kalmış baslangic1 krds evet soru basit hadi bakalım cevap ver ytd
tamam 100.000 lot alış fiyatın ve tarihini yaz en kötü senaryoları hesaplayarak bugünkü değerini hesaplıyım
rüçhanları sattınmı yoksa karşılığında 1 rüçhan 1 lot şeklinde bedel ödeyerek aldınmı
yoksa hiç hareket etmeden rüçhanlar silindimi
En kötü sereryoyu yazıyorum
1000 lot 2.00 tl=2000 tl
2011 sermaye azalt artırda (rüçhanları ne sattın nede karşılığında hisse aldın. silindi ve iptal oldu faydalanamadın)
1000 lot 625 lota düştü maliyet 2000 / 625 = 3,20 tl
2015 sermaye azalt artır (rüçhanları ne sattın nede karşılığında hisse aldın. silindi ve iptal oldu faydalanamadın)
625 lot 313 lota düştü maliyet 2000 / 313 = 6,38 tl hissen başına maliyetin
Önemli not rüçhanları hiç değerlendirmedim ne sattıysan 2000 tl bedelden düşmen alzım afaki yazıyorum
2000 tl ilk rüçhanda 200 tl gelse 1800 tl
1800 tl ikinci rüçhanda 200 tl gelse 1600 tl
bu demektirki 1600 tl / 313 = 5,11 gibi gibi (rüçhandan gelen paran çok önemli
belki öfkenden 50 tl yazdın ama öyle bir durum söz konusu olamaz
Rüçhanlara karşılık hisse alırsan
1000 x 2,00 =2000 tl
2011 yılında rüçhanlar 325 lot yapar
625+325 =1000 lot 2000 tl maliyete 325 tl ekledin
2325 tl / 1000 lot = 2,32 maliyet oldu
2015 yılında rüçhanlar 625 lot yapar
500 + 625 =1125 lot 2325 tl maliyetin 625 tl ekledin
2950 tl maliyet / 1125 lot = 2,62 tl hisse başı olarak gerçekleşir
iyi akşamlar
ya 10 bin lot yoktur ytd
bu cok yanlıs bir hesap çok yanlış hic bir dogrulugu yok hayel hesap ytd
bu tabloya sevinir gibisin aslında kötü
1125 x 0,56 = 630 tl eder
eskiden
1125 x 2,62 = 2.947,50 tl ve + zaman + dolar + vs
ya bu hesapları bırak net söyle lot olarak kaç lotu kaliyor bırak hesabı somut konuş 100 bin lot tan iki sefer azaltip bedeli acıkliyor kac lot kaliyor cok basit lafı dolaştırma soyle bu kadar basit ytd
bu ne bunu anlayana madalya takacam kac lot kaldı diyoruz para hesabı yapiyor 0.56 kuruş neyin hesabıni yapıyon anmadım lot soyle net ytd
100.000 lot rüçhanları değerlendirmezsen 31.250 lot kalır bukadar
0,56 kuruş bugünkü kapanış fiyatı dikatin çok dağınık belli
0,56 kuruşa bile hakim değilsin bu ne gerginlik anlamadım
pardon gerginlik yok ya hesabın cok yanlış neyse sende viking var bekleyelim gene sermaye azaltıp bedeli sermaye artıracak o zaman görecegiz 8 veya 9 ay sonra görürüz tamam burayı gecelim iyi aksamlar ytd
Boşu boşuna tartışıyorsunuz.. amaç patron % 85 lere ulaşmak istiyor.bunun için sermaye azaltıp artırabilir yada tahsisli yapar. Ondan sonra bu vking krallığını ilan eder.kimsenin hayal edemediği fiyatları görür.10 yılın acısını 1 yılda çıkartır.
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vikinge hisesi alıcam param var şu sermaye azaltıp bedeli sermaye artırimı olmasa hemen alıcam onu bekliyorum sermay indir bindirden sonra Alıcam bayagı takib ediyorum insallah iyi olur ytd
10 yıldır her olumsuzluğa rağmen saklamaya çalıştığım hissselerin değerini merak eden varsa soyleyeyim.10 yıl tarım işlerinden dişimizden tırnağımızdan ayırdığımız paralar.çoçuklara doğum sebebiyle takılan takılar.hanımın ev işlerinden biriktirdiği harçlıklar.geçeleri başkaları uyurken üç kuruş kazanırız diye uykusuz geçirdiğimiz zamanlar.ve her gün her an bu hisseyi beklemeler.şimdi siz bu hissenin bize maliyetini hesap edin.
Arkadaşlar bende 2008 lerden beridir bekliyorum ruchan al ruchan sat maliyet düşür diye diye bugünlere geldik. 10 bin lotla başladığım yolculuğa maliyetiydi ıvırıydı zıvırıydı derken 52 bin lota kadar alış yaptım bekliyorum. pişmanımki 0,64 ten aldığım 10 bin lotu vking satılıyor haberi le kısa sürede 2,16 yı görüp vermediğime sonra tekrar oraları görür diye diye hep ufak ufak aldım şimdi 52 bin lot la büyük zararlarda bekliyorum. Ev alacaktım satıpta zararı siğneye çekmeye içim elvermedi. Kredi çekmeye kalktım ev sahibi evi satmaktan vazgeçince derin bir nefes aldım.
Bunlar kara vicdanlı diyecek laf bulamıyorum insan bu kadarmı zalimi olur ya sonunda hepimiz insanız ya bu ne vicdansızlık bunlar nasıl insanların yüzüne bakıyor bunların çoluk çocugu yokmu bunlarda inanç yokmu ne olacak dünyayımı yiycen bunlara Allah vicdan versin çok denecek laf var ama bunlara demeye degmez cünkü anlamazlar ytd
ya bunlar nasıl bir insan insan merak ediyor bunlarda et kemik kan vicdan hic yokmu ya nasıl birsey hayretler icindeyim ya yazık yazik bu insanlara hiç korkmuyorlar kul hakı yemekten ne diycen boyle adamlara çok denecek şey var ama bunlar anamaz bunlara demeyede degmez sadece Allah vicdan gözü versin bunlara başka denecek birsey yok bizler onlardan daha zenginiz onlar dunyanin en fakir insanlari bence ytd
firma para kazanamıyor.kazanamadığı yetmezmiş gibi,birde sürekli zarar edince,hisse yerlerde yatırımcı yok.küçük yatırımcı perişan,sonuç husran....
Yaşarlar okadar yanlışsınızki biz hem tükediyiz hemde yatırımcıyız kendinizi bize duşman etmeniz sizesadece zarar verir.siz alterranifsiz değilsiniz.bizi sadece küçük yatırımcı görmeniz,size çok büyük zarar verir.birdaha düşünmenizisize tavsiye ediyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Unutmayın biz tüketiniz olmazsa,sizin ürünleriniz hiç birşeye yaramaz.aklınızı başınıza toplamanızı tavsiye ederim.unutmayınız biz olmasak siz olmazsınız.
Ve yine unutmayınız.siz yokkende bu ülke ve bu millet vardı.sakın kendinizi olmazsa olmaz zannetmeyin.bu millet sizi bir silerse,soluğu fizyanda alırsınız.ve sizden öncekilerin size biraktığı ismin tam tersini sizdensonrakilere birakmak zorunda kalırsınız.
Viking, Kazablanka'da fabrika kuracak
Viking Kağıt, yurtdışında fabrika yatırımları ile büyümesini sürdürmeyi hedefliyor
http://www.borsagundem.com/haber/vik...uracak/1179909
vkingin yıllardır zarar etmesine sebep bulamadınız ya.sebep belli oldu.turkiyenin,hollanda ilişkilerinin bozulması.
yinede şükür.kafaları karıştırmak için hollanda ilişkileri düzeldikten sonra iyi olur falan dedi. antartika buzullari da olabilirdi...
viking ya bir daire fiyatında bu kadar bir ucuz hise olurmu ya vikingi satsan iyi bir vila almasın bukadar komik bugün genel kurulu var viking ytd
Viking bügün genek kurulu yapmıs uzun bir haber göndermiş ytd
öz sermaye 325 bin tl veren şirketi satınmı alıyor.:kahkah:
325 bin öz sermayesi zaden öz sermaye bitmiş bunun icin sermYe azaltıp bedeli sermaye artıracak bu başka birşey piyasa degeri başka sermayeyle oluşan hise fiyatını carpican o zaman piyasa degeri cıkiyor 24 milyon vikingin piyasa degeri 24 milyon verirsen vikingin hepsini alıyorsu borsadaki hiseler dahil yani asagi yukarı 5 milyon dolara vikingi hepsini alıyorsun borsadaki hiseler de dahil cok ucuz ytd
Yazık ya genel kurul tam bir dostlar alışverişte görsün olmuş...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/595731
https://justpaste.it/14zv1
adisiniz adi...
paran varsa yiyicen bu canavarlara kaptırmayacaksin bu kadar basit baska ne bekliyorsu ytd
hersey kılıfına uyduruluyor biz figuran bile degiliz bizi koruyan da yok burda böyle al gülum ver gülüm birkere bunlara yakanı kaptırma elem kalem baska birsey yok ytd