Ne bileyim ustad digerleri 24 kusur verince az geldi. 550 k da baya farkettiriyor...
Hamza abey cok gizemlisim ama esprilerin guzel. Belliki zeki birisiniz
Printable View
Ons kudurdu gidiyor. Cok ilginc...
185 milyar doları aştı! Döviz hesapları rekor seviyede!
Merkez Bankası’nın açıkladığı verilere göre, bankalardaki döviz hesapları 7 Haziran haftasında 185,81 milyar dolara yükselerek rekor seviyeye ulaştı
http://www.patronlardunyasi.com/habe...eviyede/221522
yerli alım fırsatı olarak gördü demek ki:plc:
büyük ihtimalle eğer iklimde normalleşme beklentisi ağırlık kazanırsa , gene yabancı ucuzdan borsayı silip süpürürken , yerli yatırımcı da arkasından bakakalacak ... du bakali ne olacak ...
Yeni sayfa hayırlı olsun.
Bu benjo sabah sabah neden kudurdu. Cavusoglu etkisi olamaz bu...
Merkez Bankası nisan ayı ödemeler dengesi verilerini açıkladı. Buna göre cari işlemler açığı, bir önceki yılın nisan ayına göre 4.3 milyar dolar azalarak 1.3 milyar dolar olarak gerçekleşti. Söz konusu gelişmede, ödemeler dengesi tablosundaki dış ticaret açığının bir önceki yılın aynı ayına göre 3.6 milyar dolar azalarak 1.8 milyar dolara ve birincil gelir dengesi açığının 263 milyon dolar azalarak 1.2 milyar dolara gerilemesinin yanı sıra, hizmetler dengesi kaynaklı net girişlerin 401 milyon dolar artarak 1.7milyar dolara dolara yükselmesi etkili oldu.
halbuki dengeleniyorduk güzel güzel
Mevduatcılar buraya taşımış,hayırlı olsun cümleten..
Garanti ile gorustum. Bugun 100 bp dustu dedi. Gece hafta 23.5 veriyorlardi bu hafta maks 22.5 e dusurmusler. Izleyelim bakalim diger bankalar ne yapacak. Ppflerin dusmesinden belliydi faizin dusecegi
Kaatsa restlesmesi var
Ankara’nın göbeğindeki Vakıfbank 1700 $ ödeme yapamadı .
Hocam, sivilce dediniz yaramı deştiniz :)) Sol kolumun omza yakın kısmında 5 yıldır istikrarlı büyüyen ve şu anda kayısı kadar olan bir lipom var. İzmir de tüm devlet hastanelerinin genel cerrahi polikliniklerine gittim. '' Bu iş ortopedinin '' diyerek beni gönderdiler. Tepecik eğt.-arşt. hastanesi ve trafik hastanesi ortopediye gittiğimde ise '' vay puşt cerrahlar, ekmek yok diye bize mi postaladılar. Yok kardeş bu iş genel cerrah işi '' dediler.
Bu ülkede en fazla saygı duyduğum tabiplerdir. En zorlu eğitim alan ama hak ettiği maaş ile saygıyı bulamayan kesimdirler. Lakin bu durum vatandaşa ( bana ) bu şekilde yansımamalı. Elbette ufak tefek işler için hastaneye gitmeyen bilinçli gruptayım. Yılda en fazla 2 defa giderim. Zorunlu testler için. Bakıyorum Suriyelisi, pakistanlısı, Afganı herkes hastanelerde, Tabiplerinde sanki işine geliyor gibi bir durum var. Acaba diyorum bunlar üzerinde kendilerini mi geliştiriyorlar ? Yoksa din kardeşliği meselesi mi ?
hastanın hikayesinde ; sol kol üst kısımda omuz bölgesine yakın kısımda ( terrenervallus efekterüs bölgesi ) kayısı kadar ( kuru kayısı mı çiğ kayısı mı hasta belirtmemiştir ) lipom* ( *hastanın kendi ifadesi ) olduğunu belirtmiştir....
yorum : 1) ne malum liposarkom olmadığı.... 2) .......
[QUOTE=Webster;3525694]Garanti ile gorustum. Bugun 100 bp dustu dedi. Gece hafta 23.5 veriyorlardi bu hafta maks 22.5 e dusurmusler. Izleyelim bakalim diger bankalar ne yapacak. Ppflerin dusmesinden belliydi faizin dusecegi[/QUOTE
Faizler düşecek dedigimde üstünme çullanmisti millet
mevduat cafenin ismini doktora sor olarak değiştirilmesini öneriyorum ..[emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir sonraki müşteri fiziki para çekmek istediğinde.
Banka o anda odeyemiyebiliyor.
Kimse para cekmiyorki ustad. Diyelim ev aldiniz. Onceden ceker goturur verirdiniz. Simdi aldiginiz kisiye eft yapiyorsunuz. O da baska yere yapiyor vs vs
Yani buyuk para dijital donuyor.
Mesela maaslar yillar once elden verilirdi ve paranin boyutuda buyuktu. Parayi hissederdin.
Simdi ay oyle bir geciyor ki
Aldigim maasi hissetmiyorum.
Borclari dijital ode
Kalani yatirim yap
Bitti...
Onceden elden borc oderdin
Kalani ile doviz burosu yada kuyumcu veya bankaya giderdiniz...
Hayırlı olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Soylediklerinize katılıyorum.
Bu yaptığım yorumu, şehrin göbeğinde bir şube bilmem ne kadar doları odeyemedi diyen bir arkadaşa istinaden yazmıştım.
Yoksa siz haklısınız, artik bavulla para tasinmiyor.
Mesela ben geçen sene mayısta ev sattım ev aldım.Paranın hiç birine fiziki olarak dokunmadım.Her şey ekran üzerinde bitti.
P.tesi onemli bir veri var mi bilgisi olan paylasabilir mi?