Alırsın alacağını, yaz bi kenara.
Ayrıca niye stres yaptın ki şimdi!![emoji15] [emoji15]
It is the average of 5 people around people..
Printable View
Beyaz Show tavanla
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son yıllarda, böylesine leş bir arz görülmedi,
Emeği geçenlerin hepsinin................
taktik mi yaptılar 2,27 yi göstererek
kurnaz ky ne oluyo diye gelsin diye..?
Beyazı 3.50 den alana hayırlı olsun
Orrospu çocukları,ilk günden,gecirdiler
sabahtan beri tek kademeye oynuyorlar suni hacim yapıyorlar..ytd
2.43 veriyorlar orispunun uşakları
2.46 kapattı,pijler
Bulaşmayın derim ben zarar falan bırakmadım karla ayrıldım beyazdan şimdi tahta sahibine 2.49 ve 2.50 den gitti
Hırsızlık, yolsuzluk, arsızlık diz boyu; sonra sövünce edepsiz oluyoruz. Vay aq:drunk:
Meksa ve globalin tecavüzü, SPK daki hacılar da çekirdek çitliyola...
Halka arz var buyrun desinler, "arzın 2 katı talep geldi, lot lot dağıtıldı" desinler. Parayı ver, bekle... Millet senin sırtından kazansın, akşam boğazda o parayı iç etsin... Boğazlarında kalsın :wu:
Butcher herkesi soydular hayırdır hasar çokmu
Maalesef hak veriyorum tam bir süzme hareketti ama bugün usta çırak demedi bilinçli bir şekilde malları dağıttı ilerleyen zamanlarda 1 TL görmezse adam değil bu hisse
Bu yapılanın serbest piyasa ya da spekülasyonla alakası yok. Düpedüz O.Ç luğu ve patronun haberi olmadan yapılamaz.
https://i.hizliresim.com/Xbq6o5.png
sırf patronu google den aratsam kim olduğu nu anlardım
burak yılmaz sinan engin bu ne la
adam paranızı çatır çutur yerim demiş resimlere bak
Globale iskonto mal verirsen gelene geçene böyle çakar geçer sizin ben cibiliyiyinize ne deyim artık soygun tibini degistererek yapıyorlar eğer ben zarar etiysem herkes battı bu hissede yarın takası gören aşağı doğru çakar ben kurtuldum sizde en kısa zamanda kurtulmaniz
Ben kapanışa yakın daha da mallandım , sıkıntı olacağını sanmam , yukardan mal alan adam neden düşüğe satsın , bekleriz biraz en kötü.
Açık işlem hacmi; 2,648,623
Aort; 2,56
Ortalamadan hesaplarsak, 1,034 M civarı açığa satış.
Lan bu ne cesaret, vay vay ...
Patronun parmağı bu günkü düşüşte yoksa, yarın bunların canının okunması lazım.
Yoksa su katılmamış OÇ, double penetrasyon yaptı demektir.
Hesapta nakit olmayınca hisseyi alamıyorsun. Nasıl açığa satıyorlar o zaman.kagida para girişi var.global yukardan verdiklerini yerine koydu.milleti korkutup mal sattirdilar bence.ama ne olursa olsun bugünkü hareketler hiç yakışmadı bir daha küçük yatırımcı bulamazlar....ytd
Daha ilk günden 23 sayfa yazi yazdirmislar ky ye. Sahsen bugun merak edip izledim. Piyasadaki 11 milyon lottan daha fazla lotla işlem olmuş kademelerde. Bazi kademelerde 2.5 milyon bazisinda 1 milyon lot var. Aralarda 300 bin 500 bin. Tecrubem diyorki bu hareketlilik durmaz ve bir iki haftaya kalmadan brut takasa girer. Bu bir iki haftada 70 kr mu olur yoksa 10 lirami olur gorecegiz. Trene ters binmeyin kazanamazsiniz.
11 milyon lotla 82 milyon islem hacmini gitunu yirtsan yakalyamazsin. Altta inecek rakami biliyorlarmis. O rakamda birileri birilerine lot vermis almis. Sonra yukarda da aynisi olmus.
Kim ne derse dersin elestirmek icin diyorum partizan olarak degil. Spk baskani ve ekonomi bakani vebal altindadir. Bu sade bu kagit icin degil. Gecende smartiksi yaptilar.
Bu şirket batik bir sirket haberiniz olsun her yerden mal verdiler.Halka arzdan daha dusuk diye herkes atladi.Malin yarisini bosaltti zaten.Trade yapamayanin elinde kaldi mal.Yarin ayni hareketlere devam eder.Cok dikkatli olun -8-9 olmadna almayin
Şirketin batık olduğuna kanıtınız nedir?2.66 arz olan ve 2 kat talep gelen hisseyi birileri açığa basıp silkeliyor,siz de forumda şirket batık diye vatandaşı uyarıyorsunuz.Şirket henüz bugün işleme başladı , batık şirketi biste öyle kolay alırlar mı dersiniz?Bazı kriterler var.
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Dilekçe yazmaya başlayalım o zaman:oleyo:
Yazdım gitti. :whistling:
DERAS ; Derilüks deri sanayi ve Ticaret AŞ adı altında, 04.07.2019 Perşembe günü halka arz işlemi gerçekleştirilen şirketin, aynı gün Borsa İstanbul da gerçekleştirilen işlemleri sırasında , 2 defa devre kesici uygulaması başlamıştır. 2.66 Tl fiyatla , iskontosuz halka arz edilen hissede , 2,27 Tl ye indirecek kadar satış yapılmasının mantıklı açıklamasını küçük yatırımcı olarak bulamıyorum . Manüplasyon olasılığını kuvvetlendiren bu durumu, denetiminiz ortaya koyabilir. Özellikle GLOBAL YATIRIM ve MEKSA yatırımdaki yüksek işlem hacmi; anlaşmalı , piyasa bozucu işlemi düşündürmekte. İlaveten açığa satış hacminin yüksekliği, dikkat çekmektedir. Taban fiyata kadar gerileme gösteren hissede gerçekleştirilen işlemlerin aşağıdaki nedenlerle incelenmesi gerektiğini düşünmekteyim.
1- Küçük yatırımcıyı korumak adına
2- Zaten güven kaybı yaşamış halka arzlarda , kurumunuzun denetleme fonksiyonun devam ettiğinin ortaya konulması adına
3- Borsa İstanbul da hırsızlığa, arsızlığa son vermek adına
Inceleme firsatioldu. 24 ulkeye ihracat yapiyormus. Nestle sanirim distributorlugunu almis ve en cok satis yapan bayi olmus. Tuborgta en cok satis yapan 5. Bayimis. Altin ihracatci odulu almis gecen yil. Dolarin artmasi ile cinden getirdigi derileri yurtdisina satiyor. Bilancosu cok iyi gelebilir. Ama hisse fiyati ne olur bilemem. 11 milyon lot var ama 32 milyon lot islem gormus bugun. Ben de yarini merakla bekliyorum.
Halka arzdan gelen paranin yaklaşık yüzde seksenini borçlara gidecek.buda faiz giderlerinde düşüş olacak demektir ancak 9 aylık bilançoda görülebilir.ytd
Kardes senin bu iki kati talep geldi haberi borsa gundemin mal cakma haberidir.Deruluks kim Allah askina desa gibi bir firmayla ayni oranda 2.66 dan halka aciliyor ? SEKTOR zaten bitik durumda.Derluks un borsaya acilma sebebini genel muduru zaten aciklamis diyor ki borclarimizdan kurtulmak ve yeni yatirim acmak.Ee bunu halka nasil yedirecek iki kat talep geldi diye yedirecek.İki kat talep geldi ve hisse bugun -17 yapti oyle mi ? Geciniz bu isleri.İsterse hisse 10 lira olsun sirketin batikligini degistirmez bu durum.Bak ben ne yaptim bugun tahtaciyla beraber mali caktim.Mali cakamayan adamin elindet kaldi mal bugun.Hisse 3 lira olabilir bu baska birsey hissenin borc bataginda oldugu gercegini ortbaz edemez malesef....
Bu sirketin batik oldugunu ve borsa gundemin allayip pullayip pazarladigini anladim.sabah 5000 lotumu acilista 2.76 dan gitdi.bunun boyle dusecegini farketdim.sorarim herkeze.madem sirket cok iyi neden sirketi hisselerin neredeyse yarisink halka arz etdi.niye bizimle temettusunu paylassin.
Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah , satıp gidip hala foruma yazı yazan, milleti uyaran uyarana.
Batık olduğunu bildiğiniz şirketin hem arzına katıldınız , hem de kar ederek sattınız öyle mi?
[emoji122] bravo
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Batık batık... Allah tan almamışım.
İlk gün fiyasko oldu ama 25 Milyon sermaye ile 60 Milyon piyasa değeri ile işlem görüyor. 170 milyona yakın ciro yapan bir şirket. Pörtföyünde 20 Milyon gayrimenkul var. İhracat rakamları iyi. Markaları çok iyi. Borçları çevirme kapasitesi borsaya açılması ile rahat. Tek sahipli olması güzel. Arz fiyatını rahatlıkla geçecek kapasite var. Operasyona müsait. Yeni arz edilmiş. Biraz sabır...
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.