Esat subesine elinizdeki tum para ne kadar dedim 75 bin demislerdi 2016da...
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esat subesine elinizdeki tum para ne kadar dedim 75 bin demislerdi 2016da...
100k dan da binde bir alıyorlar.. tasima riski de artıyor..
Neticede odemedim ama vakifbankin uygulamasi icin demiştim.. alt limit ne bilmiyorum.. belki de 20k dir...vakifbankci arkadasa sormak lazım...
Aslında tapu işlemlerinde tapu takası kullanmak en güzeli.
Parayı verdim, devretmedi falan sıkıntısı, fiziki para taşıma sıkıntısı olmuyor.
https://www.taputakas.com.tr/
burası forum. bilgi alış verişi yapılan yer. link yapıştırma yeri değil. bence moderatörler de sadece link yağıştırmaya sistemsel engelleme getirebilir. yok link çöplüğüne dönüyor.
sadece linki copy paste yapmak bile size zahmet oluyorsa bence hiç yapmayın. link içeriğiyle ilgili bişeyler yazıp yorumunuzu katmanız da foruma zenginlik katacaktır.
yorumunuz yoksa da en azından haber başlığını yazın. sizin yapacağınız bir yazı bin kişiye ekstra iş çıkarıyor.
bu arada meslek ve yaşınızı öğrenebilir miyim? ona göre cevap vermeye devam edeceğim.
Evet olmasi gereken sistem. O zaman yoktu..kullanilmasi en doğrusu..tapu harcini da asagi çekmeleri lazim.. harc azalsa şahıslar tam beyan edeceğinden, kurumlar vergisi de artar...
Havacılık ve savunma sanayii den emekli yöneticiyim. Halen londra merkezli bir firmaya danışmanlık hizmeti vermekteyim. Çalışmaya devam yani... Senin meslek ve yaşını öğrenebilir miyim?
Araştırmadan herşeyi hazır bulmak isteyen bir nesil yetişmiş malesef. Linke tıklamayı ekstra iş olarak görüyorsan tıklama, emek verip haber bulup gönderen kişiye müdahale etme ve emeğine saygı göster. Unutma, herkes senin gibi sadece okursa forumda kim paylaşım yapacak?
Bu esnada, senden de forum başlığı ile ilgili bir iki paylaşım bekliyoruz. Bu sayede foruma zenginlik katarsın, şu ana kadar bana ve modaratör e fikir vermekten başka birşey yapmadın.
şu anda reel faiz var diye kabul edebiliriz.24 faiz>18 enflasyon.doların cok artıcagını inanmıyorum.sene sonu belki....
graphlerde sene sonu gosteriyor.fed faiz indirecek fiyatlanıyor artık.vur patlasın çal oynasın :)
Resmî enflasyon ile gerçek enflasyon farkı ne kadar peki
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çalıştığınız sektörü sormadım, mesleğiniz yani mezuniyetinizi sordum. lisans yüksek lisans bölüm vs.
yaş ilerledikçe insanlar karşındakinin söylediğini anlamamakta direniyor.
link yapıştırıp geçmek kolay olanı. fakat siz linkin içeriğiyle ilgili bir cümle yazmış olsanız ekstrdan bin kişiyi gereksiz tıklama eyleminden kurtaracaksınız, bunu anlamamakta neden direttiniz onu anlayamadım. “üşeniyorum, link içeriğini anlamadım veya yorumlayamıyorum” diyebilirsiniz.
geçmiş sayfalara bakarsanız yaptığım paylaşımları görebilirsiniz. sanırım forum başlığına ilişkin paylaşım yapan birkaç kişiden biriyim. link içeriğine ilişkin bilgi paylaşmaya üşenen biri araştırma yapmadan sadece önyargılı yorum yapmak beklenir zaten.
ben size neden paylaşım yapıyorsunuz demiyorum, demedim. yaptığınız paylaşıma ilişkin bilgi veren bir cümle yazmanızı tavsiye ettim sadece.
elektrik elektronik mühendisi ve hukukçuyum. doktora tezimi yazıyorum. orta yaşlardayım.
örnek paylaşım aşağıdaki gibidir.
Perakende Satış Endeksleri, Nisan 2019
Perakende satış hacmi bir önceki yılın aynı ayına göre %6,9 azaldı
http://www.tuik.gov.tr/PreHaberBultenleri.do?id=30789
Hocam sidik mi yarıştırıyoruz?
ODTÜ mezunu (yüksek lisans dahil) mühendisim. Doktoram İTÜ makine'den. Bilkent MBA im var. Uzun yıllar yurtdışında çalıştım. Eşim de dünyaca ünlü bir Amerikan şirketinde avukat.
Özetle, sizi anlayabilecek kapasitedeyim.
Size özel mesaj attım. Sayfayı gereksiz yere meşgul etmeye gerek yok.
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...126474240?s=19
Tıklaması zor gelen, İnternet kotasının azalmasını dert edenler linke tıklamasın lütfen :-)
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...180200448?s=19
Tıklaması zor gelen, İnternet kotasının azalmasını dert edenler linke tıklamasın lütfen :-)
Forum değil Diploma yarıştırma platformu, hadi sizinkine eyvallah da eşinizin kariyeri ve nerede çalıştığı kimi ne kadar ilgilendirir.
konuyla alakasız mesaj atanları, burada tartışmaya girenleri ret listesine ekleyince başlıkla alakalı okunacak mesaj sayısı çok azaldı ama olsun :yes:
Yok bana ilginc geliyor devam etsinler lutfen.
Forumda ne cevherler varmis ogrenmek hosuma gidiyor. :)
Syg,
18 Haziran Salı 11:09 ALMAN 10 YILLIK TAHVİL GETİRİSİ -%0,272 İLE REKOR DÜŞÜK SEVİYEDE
18 Haziran Salı 11:05 DRAGHI: EĞER GÖRÜNÜM İYİLEŞMEZSE EK PARASAL TEŞVİK GEREKİYOR
18 Haziran Salı 11:04 DRAGHI: DAHA FAZLA FAİZ İNDİRİMİ AMB ARAÇ SETİNİN PARÇASI
bunun da etkisi var piyasalarda...artı FED beklentisi yarınki...
30 Nisan 2019 itibariyle BDDK verileri.
https://resmim.net/f/SIxmwm.jpg
Piyasa FED'i fiyatlıyor gibi gözüküyor da, FED ters yapar da bu toplantıda faizde değişikliğe gitmezse buradan dolar alanlar %2'ye yakın kazanç yazabilirler.
Şeker bank 44k dolar 3.5 temdit
garanti bankası ,nitelikli yatırımcı 250.000 +
62 gün vadeli Banka Bonomuzun;
Talep Toplama Tarihi : 18 Haziran 2019 Salı
Vade Başlangıç Tarihi : 19 Haziran 2019 Çarşamba
Vade Sonu : 20 Ağustos 2019 Salı
Basit Faiz : %23,15*
Mevduat Eşleniği : %24,51*
*İhraç tutarı ve faiz oranı piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.
172k dolar alındı 5.8360 dan
Ytd
Fıl mk 24.22% günlük
24.96% 54 günlük
Direkt garanti
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dudu reis ne diyorsun bu dolara Fed etkisi mi yoksa ekonomi nin kuculdugu için dolara talep olmaması ve herkes dolar alırsa 10_12 olucak diye herkesin söylediğinin tersi olması mi ? her ikisi de var gibi sanki ama 2.şik daha kuvvetli gibi...endeks öngörü nedir gitmisken bir 100 000 olim der mi yoksa 96000 döner mi ? 94000 de bosalttik tüm eldeki bist 30 hisslerini elde birtek hisse kaldı orda da yaklaşık 3 yıllık mevduat kazancını aldım %54 kar var 2 ayda ...sen devam mi temettü hisselerin de ? Temettü hisseleri de yalan oldu temettuyu veren birdaha yukarı suremiyor temettu alan zarar ediyor ...tek bir istisna hisse oldu oda isyatirim temettu verdiği seviyeye geri döndü kısa sürede ..