Deeplara dostum gedik yatirim son hafta 430k sattı ciddi sorun
Printable View
Deeplara dostum gedik yatirim son hafta 430k sattı ciddi sorun
GEDİK aşağıdan verdiklerini almadan gitmez
13.03.2017 - 13.03.2017 tarihleri arasında ULUSOY ELEKTRIK IMALAT TAAHHÜT VE TICARET A.S.
payları ile ilgili olarak 0 - 0 TL fiyat aralıgından 0 adet alıs islemi ve 153.698 adet satıs islemi Tarafımca
gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte ULUSOY ELEKTRIK IMALAT TAAHHÜT VE TICARET A.S.
sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 13.03.2017 tarihi itibariyle %11,93 sınırına
ulasmıstır/asmıstır/altına düsmüstür. Islemin detaylarına iliskin bilgiler asagıdaki tabloda verilmektedir.
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Enis ULUSOY
13.03.2017 - 13.03.2017 tarihleri arasında ULUSOY ELEKTRIK IMALAT TAAHHÜT VE TICARET A.S.
payları ile ilgili olarak 9,17 - 9,17 TL fiyat aralıgından 0 adet alıs islemi ve 750.000 adet satıs islemi
Tarafımca gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte ULUSOY ELEKTRIK IMALAT TAAHHÜT VE TICARET
A.S. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 13.03.2017 tarihi itibariyle %46,78 sınırına
ulasmıstır/asmıstır/altına düsmüstür. Islemin detaylarına iliskin bilgiler asagıdaki tabloda verilmektedir
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Sait ULUSOY
payları ile ilgili olarak 0 - 0 TL fiyat aralıgından 158.693 adet alıs islemi ve 0 adet satıs islemi Tarafımca
gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte ULUSOY ELEKTRIK IMALAT TAAHHÜT VE TICARET A.S.
sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 13.03.2017 tarihi itibariyle %48,66 sınırına
ulasmıstır/asmıstır/altına düsmüstür. Islemin detaylarına iliskin bilgiler asagıdaki tabloda verilmektedir
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Sait ULUSOY
GEDİK in elindeki lotlar enis den geliyor. gedik in lotları 1.000.000 daha arttı.ana toplayıcı işyat dır, virman değil direk ucuzdan mal devridir.
takasın ne önemi var ki siz şirketinize güveniyorsanız,
takası boşver sen şirketine güveniyormusun ?
her koyun kendi bacağından asılır, asla yatırım tavsiyesi değildir.
Enis neden bedavadan verdi acaba
İşyat = patron, GEDİK bu ikilinin kontrolünde top çeviriyor , keşke bu top çevirme işini daha az spekülatif işlem yapan birine verseydi said
Firmadan yana bir dert yok ,geleceği rakamlarla tescilli
anlamanız amacıyla
153.698 adet satıs islemi Tarafımca gerçeklestirilmistir.Enis ULUSOY Sahibi oldugum payların 153.698 adetinin, Sait Ulusoy'a yapmıs oldugum'' virman ''islemiyle ilgili
158.693 adet alıs islemi ve 0 adet satıs islemi Tarafımca gerçeklestirilmistir. Sait ULUSOY Pay Alımı''-Virman''
^^ne olduğunu soran arkadaşlar için^^ gerçekde satım olarak görünen eniS bey in payı o da GEDİK E ŞUAN İTİBARİYLE GEDİK İN ELİNDE 790.000 LOT OLDU 1.750.000 LOT. hani bahsettiğim aracı kurumlar var ya bu gün alış satış yapan ilk 5 aracı kurumların 8 i onlar :)
unutmayın her koyun kendi bacağından asılır, asla yatırım tavsiyesi değildir.
Çok kötü durumdaki senetler uçtu bu hala sürünüyor bence
Sait Bey'in sattığı 750 bin hisseyi alan kim acaba? Benim tahminim yabancı bir fon.
Belki birkaç parti daha bu tip satış oLabiLir 7 lerde aLdıkLarını bu fiyatlardan satarak hem kar elde etmiş oLurLar hem de tekrardan halka açıklık oranı artmış olur. (Analist toplantısında bunun sinyalini vermisler zaten)
arkadaşlar bu sirket battimi kimse yorum yapmiyor 36 trilyon kar acikladi yoksa ben yanlismi anladım
Ölü taklidi yapıyor . Susun uyandirmayin.😀😁😃
Twitterda değerleme konusunda uzman bir abime özelden kağıdı sordum.Son bilançosuna göre yarıya yakın ucuz olduğunu,kağıdın 17 tl civarı fiyatı hakettiğini ,2017 de bu ivmeyi sürdürmesi halinde bu fiyatın hiç de abartılı olmayacağını söyledi.:-)
bu şirketin güzel olduğu ama patronun delavera peşinde olduğu aşikar ? yoksa 2,5 yil önce 14 teleden halka arz edilen şirketine sahip çıkmayıp rezil etti hisse normalde 15 ile 20 tl ler arasında olması gerekirdi ??? ama ali cengiz oyunu oynuyorlar adamlar baskıyı kurup ucuz malı topladıkları kadar topladılar kelepir fiyatlardan ???
Ilk aldığım fiyat 950 son aldığım fiyat 595 gerisini düşün işte...
Sn deeplara68 değerli katkılarınız için teşekkürler .Amatör bile sayılmayacak kadar yeniyim.Bu hisseye ne zaman ve hangi aralıktan girilir önerinizi alabilir miyim?
bu soruya cevap verebilecek ben kimseyi tanımıyorum.soru şu kısa vedeci misin uzun mu ?
uzun ve param oldukça alırım diyorsan , sana her fiyat ucuz . kısacıysan her fiyat pahalı( ilginç tarafı bu bütün hisseler için geçerli)
bu hissenin gördüğü en düşük fiyat 5.80 hatta aldığımız temettüyüde düş 5.60 de, OLUŞMUŞ SAĞLAM BİR GRAFİK YOK, DERİNLİK YOK. ZATEN BUNLARDAN DOLAYI büyük yatırımcılar da giremiyor. piyasanın kendi kuralları vardır, mesela İŞYAT patrondur, malın sahibinden izin almadan giremezsin.
Kısacası İŞYAT ın gedik e yapacağı işarete bakıyoruz, maalesef.burada dikkatinizi çeksin ŞİRKET , YATIRIM , KAR gibi hiçbir şey yoktur.
unutmayın her koyun kendi bacağından asılır, asla yatırım tavsiyesi değildir.dikkat edin herzaman ki gibi temkinli olmaya çalışıyorum.
Sn deeplara68 verdiğiniz bilgiler için sağolun,umarım katkılarınız devam eder
Bu akşam yada pazartesi beklediğim haber bu
2016 YILI GENEL KURUL ÇAĞRISI
YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ = 0.45 tl nakit temettü dağıtılması.
nisan ayının 7-14 si gibide genel kurul tarihinin olmasını bekliyorum.
ARKADAŞLAR SİZDEN İSTEĞİM GİDEBİLECEK ARKADAŞLARIN , BU GENEL KURULA GİTMESİ GİTMEDEN ÖNCEDE KENDİ ARACI KURUMUNDAN ELİNDE OLAN LOT MİKTARINI GÖSTEREN BİR YAZI ALMASI, KILLIK :) yaparak istediğinizi yazılı olarak sormanız, genel kurul tutanağına geçmesi.
burada sözüm halka arzdan alan arkadaşlara, halka arz da söz vermediler mi ? hissemizin arkasındayız diye , onlar ne yaptı SİZİN arkanıza geçti' yalan mı?' bizim kültürümüzde söz ağızdan çıkandır, sözünü tutmayana ne denir ?..
şirketi iyi yönetmelerine lafım yok, çok iyiler, ama anlaştıkları İŞYAT = GEDİK şeroları , gidebilen hesabını sorsun, baba oğul mikrofon a konuştukları gibi olsunlar !...
yapıldığı yer : 1.Organize Sanayi Bölgesi Oğuz Cad. No:6 Sincan/ANKARA
1000 lota 450 tl mi
minareyi çalan kılıfını hazırlarmış borsa şirketlerinin patronları yalnız ceplerine çalışırlar acı olan şey güvendiğimiz denetleme kurumları hep patrondan yanalar ??? patronun izni olmadan hiç bir hisse yerinden kıpırdatmazlar ? yaklaşık --8 usd olan halka arz fiyatı ile bugünkü fiyatla karşılaştırdığımızda hisse de yatırdığımız para 36 tl dir vede 2.5 yıllık boşa geçen zaman ??? millet enayiki borsaya gelip yatırım yapıyor ??? unutmayalımki türkiye burası bütün yasalar güçlüden yana ???
dediklerinde sonuna kadar haklısın, Bu tür insanların tek korkuları REZİL OLMAKTIR: BUNUN YOLU ONLARIN SİZLERİN KARŞISINA ÇIKTIKLARI TEK ZAMAN OLAN GENEL KURULDUR,[B] 1 LOTUN BİLE VARSA O SALONA GİRMEYE HAKKIN OLUR, aracı kurum yazısı, [/B]İŞTE ORADA KARŞILARINA DİKİLİP HESAP SORABİLİRSİNİZ.
AÇIKCASI BEN ÇANAKKALEDEYİM ŞUAN, REHBERİMDE İŞLERİM YOĞUN, PRO DALGICIM İŞLERİM FULL, kısacası ne imkanım nede zamanım var ama şuda var İÇİNİZDE ANKARADA OLAN YOK MU, YOKMU YAHU 1-2 KİŞİ,kanuni hakkını ve bütün yatırımcılar için
EY ENİS VE SAİT BEYLER 2 DAKİKA DELİKANLI OLUNDA SÖZLERİNİZİ HATIRLAYIN DİYECEK , YOK MU ?
BEN SİZE SÖYLEYEYİM O SAİT İN YAPTIĞI 36 TL. İLE ÇIKMAZ
14 den sat 11 den al... 7den al 9 dan sat ne güzel iş...kaybetmeyen kasa
Şirketin halka arz fiyatından sonraki bilancolarina bakınca düştüğü yer normal güven kaybetmiş 1 kaç iyi bilançodan sonra çıkışını sürdürecektir diye düşünüyorum
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu anki bilanço gibi bilançolar göndermeye devam ederse ben de kağıdımızdan umutlu olmaya devam ederim.
ilginç bir hikayesi olacak. o kadar sığ ki insan acaba var mı diye kuşkuya düşüyor.
Şirketin yönetimi ile ilgili herhangi bir şüphem yoktur.
2017 için beklentim kar rakamı 70-100.000.000 tl.dir 2017 yılı ilk çeyrek karı 15.000.000 üzeri olan rakamlar bu öngörümü des
2018 için beklentim kar rakamı 150-250.000.000 tl.dir - tekler ama ilk çeyrek rakamı 25 ve üzeri gelirse 2018 beklentimin
2019 için beklentim kar rakamı 300-500.000.000 tl.dir gerçekleşmesi demek olur.unutmayın patronların hedefi dünyada ilk
2020 için beklentim kar rakamı 800.000.000 tl.dir 5 e girmek cironun milyar $ olmasıdır. 1 mil.$ lık ciro demek %20 net kar demekdir.şirket bu arge destekli gelişimini devam ettirirse ki öylede görünüyor, çok daha yüksek cirolar gerçekleşir.
unutmayın her koyun kendi bacağından asılır, asla yatırım tavsiyesi değildir.
Avrasya Tüneli nde Ulusoy Elektrik
Asya ve Avrupa ilk kez deniz tabanının altından kara yolu tüneliyle birleştirecek olan Avrasya Tüneli nin mobilizasyon sisteminde Ulusoy Elektrik hücreleri kullanılıyor. Avrasya Tüneli, toplam 14,6 kilometrelik bir güzergâhı kapsıyor
Ulusoy Elektrik Finlandiya ya Dağıtım Transformatörü Sevk Ediyor
4 kıtada 50 den fazla ülkeye ihracat yapan Ulusoy Elektrik, Finlandiya da orta gerilim enerji bağlantıları sevkiyatına başladı.
bunlar da yeni arge ürünler( seri üretimlerine de başlandı)i :
Havai Hat Fider Otomasyonu
12-24-36kV Manuel ve Otomatik opsiyonlu Gaz yalıtımlı ve silikon buşingli harici tip ayırıcı ve kesiciler
UKON Kontrol Sistemleri
Uzaktan Şebeke izleme ve kontrol sistemleri RTU uygulamaları
Sn deeplara68, degerli arkadaşlar
Borsada bazen denk gelir kağıdın hareketlenmesi sizin girisinizle aynı zamana gelir Çok kazandım dersiniz ama esasen o kağıtta zaman tüketmiş insanların kazancı sizden kat be kat fazladır Çünkü bir şekilde hissesine inanmistir dusse sevinmis lotunu artırmış ciksa daha alamadım diye uzulmustur
Sizin cizdiginiz resme bende bakıyorum ve inanıyorum Bu belirttiğiniz rakamlar nasıl yıllara yayilmissa hissenin değerini bulmasida aynı şekilde olacaktır O sebeple ben düşüşlere üzülen bir yatırımcı değilim Şirkete güveniyorum gelecekte çok büyüyeceğini öngörüyorum Dolayısıyla günlük fiyatların çok önemli olmadığını düşünüyorum
Değerli paylasimlariniz için çok teşekkür ederim
Saygılarımla
Faaliyet karını son çeyrek çok ciddi oranda düzeltmiş.
Borçlarını kontrol altında tutabilirse dönem karını da düzeltme imkanı olur diye düşünüyorum.
O zaman belirttiğiniz rakamlar görülebilir.
Ekranda ön sıralara aldık, ilgiyle takip edeceğiz kağıdın seyrini.
genel kurul geçen sene 07.04.2016 da olmuş, bu sene ne zamandı kaptan hızlıca baktım gözüme çarpmadı?
sanırım henüz genel kurula çağrı olmadı değil mi?
Haber yok genel kurulla ilgili ,geçen senenin 5 gün önce 5 gün sonrası gibi zaman aralığında olur diye tahmin ediyorum
genel kurul ilanından 1 ay sonra, evet geçensene 7 sinde gelmiş 1ay sonrada genel kurul yapılmıştı. ben önümüzdeki hafta başında g.k. ilanını bekliyorum.
şirketin $ ($ 3.50 % 4.5 yükselmiş durumda) karşılığı olmak üzere 74.000.000 tl alacağı ki şu anda artık vadesi dolduğundan kasaya girmesi gerekiyor, bankadan vadesi dolduğu için dönüş yapan 14 .000.000 tl si mevcut, (arge ertelenmiş gelirse 3.000.000 tl ), şirketin bankalara borcu ise( finansal borç) 7.500.000 tl. , ticari borcu ise 25.000.000 ( stoklar )
Geçmiş Yıllar Karları 41.819.365
Net Dönem Karı 36.453.121
kısacası şirket büyümeyi ve yatırımları BORÇSUZ DENEBİLECEK ŞEKİLDE TAMAMLAMIŞTIR .
F/K oranı uzun süre 18.00 lerde seyretti ,şu an 10.51 ,kağıt doğru yolda , yaklaşık 1.5 yıldır bu hissedeyim , ne zaman 9.17 doları bulur halka arz fiyatını o zaman belki vedalaşabilirim
Yine sağ cepten sol cebe işlemler dönüyor...:rules:
Sevim koş koş ... Uluse 10 TL olmuş. ..👏
11.49 tavan :-)