Günaydın bugün bakalım ne kadar düşecek 😊
Printable View
Günaydın bugün bakalım ne kadar düşecek 😊
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...aabef2a387.jpg
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
Deneme olsun diye 250 lot satış koydum 12 ye bir anda 36 oldu 😂😂😂yuh yani
koymaya devam et kardeş , 5 kere daha koyarsan tavan demektir:)
250 250 bitmez benim lotlar da 😊Tavan yapacak sa atayım bir kaç tane daha
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b94bfcc627.jpg
Batık sende aldın mı
günlük 60 -70 kademe oynuyor ama al sat yapamıyoruz nasıl hisse bu
Duruldu kereta burslarda kapatır muhtemelen
Bugün ki alıcı satıcı durumu nedir
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c545f263b3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2ddf7aefc2.jpg
Teşekkürler üstad bu arada gözümüz aydın gedik marbas kardeşler tahtada muhtemelen aynı kişi küçük bir tepki yukarıya kesin
Batık bütün alım satımı görebiliyormuyuz 3 milyon işlem var ortalıkta 36 bin lot var tahta yapıcı kim mesela yada arta kalan 24 bin tamamı küçük yatırımcı damı kaldı
Benim veri sisteminde bunlar mevcut,başka yok...
Eyvallah üstadım kusura bakma senide rahatsız ediyorum devamlı
Rica ederim kardeşim
Demekki listeye girecek miktar almamışsın,ilk 5 e girememissin.bu kadar basit...
Ben bazı hisselerde 100bin lot ve katları, bunun gibi kağıtlarda ise 10bin ve katları alırım (şaka değil). Bu kağıtta bugün 15bin lot kadar aldım.
Neden?
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani neden 😊Birde bize göre büyük yatırımcısın neden takas vb göremiyorsun işlem hacmi yüksek olunca aracı kurumlar ücretsiz veriyor programı
Kağıtta çok iyi gelecek görüyorum, aldım, dün de epey lot aldım yine pastada çıkmadı, o yüzden pasta hatalı.
Kagit yanlis olabilir mi mrgyo...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aman dikkat sahipleri mimlidir...cok bekletir...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü grafiğe baktığında anlaşılır, ben alışları bıraktıktan sonra düşmeye başlıyor.
Bu hisse çok sağlam, beklenti büyük, iki aya 10 TL, yıl sonu 15 üstü yapar.
Çalıştığınız kurum hangisi. Sizinle ayni kurumdan olan bir başkası da bugun satiş yaptiysa (diyelim ki 15.000 lot da o sattı.) Sizin kurumun gün sonunda sıfıra sıfır elde var sıfır şeklinde görünür.
Bu kadar yüklü porföyünüz var ama bu konulari bilmeyişiniz çok ilginç.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahta sahibi burayı okuduğundan benim hareketimi takip edecektir. Beni dökmeye çalışırsa, bende karşı hareket yaparım. Kimseye hangi hisseden kaç lot aldığımı söylemedim bu ana kadar, 3 ayrı hesaptan ve aracı kurumdan işlem yaptığımdan tahta sahibi beni kolay kolay yakalayamaz.
Tomakin37 neden sorduğumu biliyon...Çünkü arkadaşımızın beklentisi önemli evet neden yatırım yaptınız çok basit ancak etkili bir cevap olmalı ki o kadar lotu parayı bu hisseye gömmesine bizde ikna olalım.Belki de bizim göremediğimiz bir bakış açısıyla değerlendirecek...
Tomakin37 hisse dikkat edersen hisse hareketini sabah seansı bitmeden yapıyor ve hemen akabinde gelene vererek günü kapatıyor...Bu geleneksel bir yöntem ve biraz acemilik kokuyor...Çünkü hacim ele veriyor...Bu hissede evet beklenti yüksek olabilir ama bu öncelikle karın değerlendirilmesiyle ilgili olacaktır...Sağlıcakla kalın...
Tomakin bu arada takasa bakmam...Takas büyüklerin küçükleri yutmak için kullandıkları ayı kapanıdır...Bu söylediğimi unutma...
Genelde ky'nin para kazanacağı hisseler, yüksek işlem hacimli para girişi olan ve beklentili kağıtlardır.
Ben portföyümde çok riskli kağıtlara da az miktarda girerim (en son ihlgm, ihyay, dyoby). Bu da onlardan biri, ya herro ya merro. Bazen de aşı tutmayabiliyor başıma gelmedi de değil.
Karadeniz1234 tespitlerinize katılıyorum...Aslinda strateji olarak ufak bir miktar dediginiz hisselere gerçekten girilebilinir bu ufak miktar 15 bin lotsa bence pörtföyünuz oldukça güçlü en azından benim için büyük bir meblağ...
Sağlıcakla kalın...
Allaha Şükürler olsun, 15Temmuz sonrası istikrar ve referandum sonrası portföyüm büyüdü, yani bu sene büyüdü, önceki seneler hep çoğu zaman zarar ettim. İlkin 3-4 TL den hep banvt topladım (aracı kurumum benden borç hisse dahi istemişti o zaman, açığa satan müşterileri vardı ama vermedim) ve şirketin brasil-qatar'a satış haberi geldi mart-nisan civarı gibi 12 TL den, ben 11 TL den ayrıldım, banvt'in ederi sadece 12 TL dır, hepsi bu, şimdi hisse manipülatif işlemlerle 26 TL oldu, hissede kan emiciler dolandırıcılar var. Sonra sasa, yataş, alka, dgklb, avgyo ve kozaa olarak devam ettim.
arkadaşlar bende de 6000 tane var son kap haberini nasıl yorumluyorsunuz hissenin bu karla defter değeri yaklaşık 9 tl olmuyormu
Defter degeri= özsermaye/ödenmiş sermaye.
223.000.000/39.000.000=5.71 tl yapar güncel defter değeri.
mistralde ofis ve rezidansların satışları devam ediyor 3, çeyrektede iyi bir kar açıklayabilir kastettiğim bu karlar ile defter değeri 2018 başında 10 a kadar çıkabilir
Dün gelen kap haberinde dikkat çeken nokta....
...2017 Haziran döneminde ise Konut kulesine ait Yapı Kullanma İzin belgesinin teminini müteakip olarak Ertelenmiş Gelirler hesabında takip edilen aktifin Hasılat olarak kaydedilmesi ile birlikte şirket kar
açıklama durumuna gelmiştir. Gerek banka borçlarının azalması ve gerekse de Ertelenmiş Gelirler
hesabının hasılata dönüşmesi sonucunda şirketin net aktifi 133.627.426 TL tutarında artış kaydetmiştir
haber bugün geldi maliyetim 7,47 , 8,50 de vedalaşırım acelem yok
Haber olumlu mu olumsuz mu tam çözemedim
Ikiside değil. standart beklenen bir bildirim oldugu için + veya - cok etkisi olmaz bence