Bilanco geldi.supermiş 92 milyon zarar.
Printable View
Bilanco geldi.supermiş 92 milyon zarar.
Satıslarda 160 milyona yakın artıs var.
Kisa ve uzun vadelik yukumluluklere yine kira sözlesmelerini koymuşlar. Yaklaşik 60 milyon tl. O zaman alacaklarıda direkt gelire yaz.
Bu zarara söyleyecek birşey kalmadı.
Ne olacakta sene sonu kar gelecek.
Halen çalışan sayısı artıyor. 2587 olmuş
Geçmiş yıl karları ilk çeyrekte 184 milyondu.
Bu bilançoda 156 milyona inmiş. Bunlar eldeki avuçtakini yiyor.
Sn.Doctorre huylu huyundan vazgeçmezmiş..Hissedeki hareketlerden belliydi.Bayram değil seyran değil tek kalemde 150bin lot alış yapan kurum oldu..Son iki güne kadar endeks düşüşlerine direnen sağlam görüntü vardı.Tamamen algı..Uzun vadeli borçlara da banka kredileri+ kiralama işlemlerinden borçlar 96.5 milyon tl giydirivermişler.Diyeceğim o ki teknoloji meknoloji hak getire..
Beklentiler dahilinde bir bilanço
anlmadığım şey 2 tl harcmak icin 1000 kere düsünen çinliler bu firmayı niye aldı böyle yöneteceklerse
Kar Marjına bak sanki seri üretimde milyonlarda dolarlık hasılat yapan bir imalat firması.
Sürümden kazanırız abi mantığı ...
Nasıl sınız? Siz de devam mı Netaşa? Ben 1 sene aradan sonra belki bişeyler değişmiştir mantığıyla alım yapayım dedim yine boyumuzun ölçüsünü aldık.Neyseki bu sefer zarar yüzde 5 lerde kaldı:) Yarın sopa arası bir fırsatını bulursam kaçacağım ama şunu anladıM gerçekten sadece ismi var ne iş yaptıklarını halen çözebilmiş değilim.
illada kendime küfür ettirecek ne güzel kaçmıştım yine geldim bile bile lade oldum ufak bir sıyrıkla atlatırsam komple ekranımdan çıkarıyorum istersen fizana gitsin
Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim Türü Görüş Türü
GÜNEY BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Sınırlı Olumlu
Zararı duydum yukardakını okudum birden gülesim geldi gerisini okumadım
:wu:...Selâmün aleyküm...Merhaba...:cool:...Hepimiz için hayırlı bir cuma olsun...bu vesile bütün arkadaşların Mübarek Kurban Bayramını kutlarım...selamlar...sevgiler...
sermayesinin bir buçuk katı zarar açıklayan kaç şirket var ki borsada
Merhaba MKRT :)
Netas Cuma showuna sendemi geldin ön sırada yerin hazır ,
Patlamış mısırda benden olsun :)
Yünsa gibi bir hareket bekliyorum yani oda zarar üzerine zarar aciklarken
tüm kadroyu tasfiye etti sonra sirkette verimlilik artı o yüzden :)
btc ve türevlerini icin düzenlenmesi yapılmamis bir piyasa ne olacağını bilinmez 2 kazanip sonra herseyi birakmakta var :)
Bana uyarsan altın gibi kalbin var altın yani .. Kozal olur ons olur Gram olur altın olsun devir altının devri :whistling:
Endex düşerken ne dik duruyordu be, bunlar süzme örs çocuğu sosyal medyada uydurma haber anca kap da hiç haber varmi uydurma haber üretiyorlar örs birileride yön yukarı diyordu ortam bunu gösteriyor diyordu bu kadar zarar ne hiç iş yapmasa kara gecer
Bundan sonraki hedefim bu Antonie Queen in hissesini 4x lerden alıp kar edip satmak olacak.Netaşsın sen yaparsın.
Netas ve zte supersiniz tarih yaziyorsunuz beraber.45 yillik arge firmasinin en guzel becerdigi sey kucuk yatirimciyi batirmak.bol bol bos vaadlerde bulunsunlar.belki bir gun para eder.
Adamlara bayram harçlığı lazım,
Biz her bilancoda acaba ne kadar artıya gecer diye hayal kurarken.netas her bilancoda dibe batıyor.sonraki bilancoda zarar herhalde 100 milyoncuk konusmaya baslarız gibi.
umudu kestim
üstüne bizden para istemediklerine şükredelim
çoğunuz benden tecrübelisiniz ama Netaşı da bir saplantı haline getirmemek gerek.Demek ki kapasitesi bu kadar.Kapa düşmeyen vitrin haberleriyle amanı geldiğinde yüzde 25-30 lluk prim yaptırıp sonra yine salıyorlar..Sabah dün iyi bilanço açıklayan şirketlerden birine girdim.Netaştaki yüzde 7 son zararın 4 ünü geri aldım.Bunlar teknoloji destanı yazmaya devam etsinler hedef fiyatıma geldiğinde yine alıp bu sefer popolarına çakacağım lotları..hepinize bol kazançlar..
degerli arkadaşlar bilançodan anlayan bir arkadaşın netaşın bilançosunu hakkında açıklama yaparsa memnun olurum
64 milyon sermayeli bir sirket 92 milyon zarar acıklamasından sonra pek acıklanacak bir durum yok.her sey ortada.
Dedimya iş yapmasalar kara gececek
Kar veya Zararda Yeniden Sınıflandırılmayacak Birikmiş Diğer Kapsamlı Gelirler (Giderler)
551.130.592
birde bunun içerigini bilmek lazım...buyuk ıhtımal telekomdan tahsıl edılemeyen borçlar olsa gerek...
Dogrusunu bılen var ise yazsın
6.20 ye 50 kurus kaldı bu arada
Üst yönetimi kovmuyorlarsa demekki böyle olmasını istiyorlar
Bilançoda sanki stok kısmında 90 küsür milyon maliyetli satılabilir ürün stoğu bulunuyor.Bunların adresi belliyse gene yıl sonu klasik toparlamayı yapacak sanırım.
90 milyonluk malı yerine montanlarken 10"milyon zarar eder
çok saçma bir bilanço, bu kadar zarar eden bir şirketle kim proje veya ortaklık yapmak ister. Tekrar almakla hata yapmışım en az zararla ortaklıktan ayrılacağım.
Kurbanınız hayırlı olsun. İyi bayramlar
Bir de KAREL’e bak. Karel’den kazandigimi Netaş’a verdim hep.
Borsa İstanbul, hali hazırda uygulanmakta olan öğle arası saatlerinin kaldırılacağını açıkladı. Borsa Genel Müdürlüğünce alınan karara göre, dünya borsalarıyla uyum sağlanması ve etkileşimin artırılması amacıyla 13.00 - 14.00 saatleri arasında uygulanan "gün ortası tek fiyat" ve gün ortası "ara" bölümlerinin kaldırılarak, saat 10.00 ile 18.00 arasında kesintisiz sürekli işlem yönteminin uygulanmasına karar verildi.