3,85 i de gördü, iyice düştü, daha ne kadar düşecek bakalım? yorumu olan var mı ?
Printable View
3,85 i de gördü, iyice düştü, daha ne kadar düşecek bakalım? yorumu olan var mı ?
belki beyenmiyeceğiniz bir yorum yapacam ama temettü ödeme gününe kadar sabırlı olmakta yarar var bence.
"düştüğü yere kadar düşecek"
Saygılarımla...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
buralar çok ucuz fiyatlar da ben alımlarımı durdurdum. seneye en az 43-45 kuruş temettü verir yine. burdan alanlara yüzde 12 temettü verimi
AKyatırım tahmin ettiğim gibi Pazartesi günü 122.000 vermiş. Akyatırımda 702.000 lot kalmış. Buradaki hisselerin tümü satan kişiye ait olamayacağından bence akyatırım satışları bitti bitecek. Salı çarşamba da yüksek hacim oldu. Bitmiş olabilir.
BU satan kişi onlarca ortaktan biri. Satışı paraya ihtiyacı olmasından veya başka bir yatırım yapmak istemesinden başka bir anlam taşımıyor. BU kişiyi ben biliyorum ama adını vermiyim şimdi yanlışımız olmasın.
Daha önce bu ortak satışlarını Rıfat Bey doğrudan alıyordu. BU sefer bu olmadı piyasaya verdi adam.
Şimdi gelelim asıl konuya. Ben bu satışın piyasaya bu şekilde verilmesini olumlu buluyorum. Burda ciddi şekilde mal geldi ve birileri de bu malı karşıladı. İŞlemler borsa üzerinden olduğu için alanın diğer ortaklardan olmadığını spekülasyon amaçlı alındığını düşünüyorum.
BU tahtada bence ilk kez bir spek ciddi mal kaldırdı ve bu malı 5 liranın üstünde çoook rahat satabilir. Bir takım iyi haber vs gelirse daha yukarıya bir spekülasyon da olabilir. Olacak demiyorum ama böyle bir ihtimal var.
Burda bu akyatırımın satışlarından çok acı çektik. En risksiz görünürken porfföydeki en kötü hisse oldu. Ama sabrın sonu iyi olacak bence.
Yatırım tavsiyesi değildir. Zaten biz dükkan aldık kafasıyla burdayız. Dert etmeyiz en kötü vergisiz kiramızı alırız.
ak yatirimdaki tum hisseler onun degil, en azindan bende az bir miktar var
bu kadar satışa iyi dayandı valla...bugün de 3,92 den ufak bi ekleme yaptım...6 aylık bilançonun ilk gelenden daha iyi olacagı aşikar...hazine bonosu gibi kagıt valla...
Hiç kimse dememiş sn.cefaks yanlış hissenin takasini atmışsınız .
Hisseye ilginin sıfır olduğunu gösteriyor sanırım bu durum
Yoğun şekilde hisse takası paylaşanları engellediğim için beni ilgilendirmeyen bir durum. Bu hissede al satçı olmadığından diğer yatırımcıların da takas bilgileri ile ilgilenmediğini düşünüyorum.
Gelecek yılın temettüsü 25 kuruş ya da 65 kuruş diye bir mesaj girilse buraların karışacağından emin olabilirsiniz. Yani hassasiyet noktamız hisseyi kimin alıp kimin sattığı değil hissenin vereceği temettü miktarıdır.
Temettü beklentim yine 45 kuruş civarıdır.iyi bayramlar.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 ün altında satışlar devam ediyor.
Hissede yaprak bile kıpırdamıyor.
GYO temettü hisselerinde "yaprak kımıldamaması" esastır. AKMGY ve YGGYO bunun güzel örnekleri.
Bizim hissedeki satıcının "iş"inin bittiğinden emin değilim. Fiyat 3,90'nın altına sarkınca satışa son verdi, malı mı bitti, fiyatın yükselmesini mi bekliyor emin olamıyorum.
Yani temkinli olmaya devam. :)
Gyo hisseleri surunuyor...endeks rekor kiriyor...rezillik...
Endeks duserse defansif olarak pörtföye eklenebilir...Cunkü endeks cikarken bu kagit dustü...
Millet uykuya mı daldınız? Nerdesiniz yahu?
Sayin pasha çalilarin arkasindan izliyoruz...Takibe devam bizim ihtiyar hala yerinde yuvarlaniyor bakalim
Evet...Teşekkürler...
Cuma seans sonuna doğru ek alım yaptım.
YTD
Eline sağlık.
Dolaşımda bu kadar lotu olan bir hissenin işlem hacmi hakikaten çok enteresan ve bu istikrar günlerden beri sürüyor.
Bulaşma hocam, basına is alma.
Bizim ihtiyar borsa 100000 e cikarken cikmadi..eger borsa dustugunde bu asagi giderse o zaman kufrederim iste...
Israrlı satıcıya ne oldu? Malımı mı bitti? Bugünkü hareketi kendisine yakıştıramadım:)
YTD
En sonunda patladı, 200 bin lot islem oluyor...4.10 u gördü
Sayin pasha spek bulasti kagida twitterde bilgefinans var o girdi kagida ondan yukseldi...
Tamam.Tesekkürler Alican.
Manipülatör/spek istemezük:)
Spek var, tabanda ciddi alıcılar var, kağıt hareketlendi...
Günü başladığı yerde bitirdi.Hacimsel artış var
Ak, 97 bin lotla bugün en büyük satıcı...
Arkadaslar bugunku hareket tamamn sunu bir hareket bilge finans 4 ten onerdi.takipciler coktu ..olay bu
Dun yuksekten alanlarin satislari kagidi 3.96 ya getirdi
3.90 dan asagi gelirse destek 3.70