Ziraat yuklendi bugun kademelere gedik elindekini zararina verdi goruntusu var.persembe cuma ziraat guzel kazanmisti.ekmek tatli geldi demekki.birileri 2 taban bekliyordu ama beklentileri baska bahara kaldi.y.t.d
Printable View
Ziraat yuklendi bugun kademelere gedik elindekini zararina verdi goruntusu var.persembe cuma ziraat guzel kazanmisti.ekmek tatli geldi demekki.birileri 2 taban bekliyordu ama beklentileri baska bahara kaldi.y.t.d
Yunus Sadi Şekerci de kim yahu?
1Aydır hissede hareket yok ky şimdilik kağıdı unuttu gibi sabırlı olan kazanacaktır. Orta vadede iyi kazanç getirecektir. Asıl hareket Şubatta olacaktır. Bekleyin, takip edin, görün...
tahtada ayhan varsa cacık olmaz. adamın kapasitesi yok. iktidarı 1,47 e yetiyor.
ayhan yoksa yeni tahta yapıcının niteliğine bağlı. şimdiye kadar birşey görmedik
kendi adıma ayhanın bu tahtadan çıktığını düşünmüyorum
Ben hiç rakam söylemedim, Temmuzdan buyana 3 tavan gördük ama spek beceriksiz kağıdı yukarıda tutamıyor. Ama ben iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Polietien ithalat sınırı, Süper teşvik gibi haberler dolanıyor,karlılık artıyor. Ben al sat yapıyorum kazanıyorum ama Megaptan tamamen çıkmayı hiç düşünmedim. Uzun vadeli arkadaşlar için üzgünüm. Kağıt geçen seneki fiyatında. Ama dediğim gibi Şubatta iyi bir hareket bekliyorum. Önümüzdeki günlerde de bi atraksiyon yapabilir çünkü sıkışma var. Şahsi görüşüm
Ayrıca tahtada Ayhan yok. En son ki tavanda Megap'takileri çekmek için Megap'ta kazandırdıklarım şura geçsin bura geçsin falan dedi tabiki hepsi yalan
birgünde cıktıgın yerde kall
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
abi bu kadar hareketsizlik nedir yaa. ayda 1 ıugruyorlar oda 10dakikada yuzde 10 düşüyor. canımızı çıkarıyorlar yaa. 9000puan tepki var ama biz 5kademe çıkmamışız. şirketi aradım durumumuz çok iyi diyor. rekor işlem hacmi yarattık dediler ama fiyata neden yansımaz. 1ay içinde satmam gerekli inşallah beklediğime deger:) helpppp
bu ortak satışı nedir...nerden çıktı kime gitti mallar. yani azcık kıraşınca hemen 30bin satışı yazıyolar. kimde varki okadar mall.
virman işlemi neticeside satış olmuş ne demek yaa. virman olur hesaba geçer. satış nedir yaa. bu arada işlem geçenler şirket ortaklarıç. Nurhan yeni denilen kişide şirket içinde. senebaşı ceza yemiş.
Ya staışları karı artan bir şirkette neden bu traz oyunlara gidliilr anlamıyorum. biz hiseylede oynamıoruz. 9aydır hisseyi taşıyoruz. şirketin düzldiğini görmemize rağmen fiyata yansımıyor. tabiki bu şekilde serm piy gelişmez.
şirketine sahip çıkmak gerek
virman işlemi neticeside satış olmuş ne demek yaa. virman olur hesaba geçer. satış nedir yaa. bu arada işlem geçenler şirket ortaklarıç. Nurhan yeni denilen kişide şirket içinde. senebaşı ceza yemiş.
Ya staışları karı artan bir şirkette neden bu traz oyunlara gidliilr anlamıyorum. biz hiseylede oynamıoruz. 9aydır hisseyi taşıyoruz. şirketin düzldiğini görmemize rağmen fiyata yansımıyor. tabiki bu şekilde serm piy gelişmez.
şirketine sahip çıkmak gerek
bORSA GÜNDEME YAZI DÜŞMÜŞ. "HALKA AÇIK ŞİRKETTE 1,16LİK HİSSEDE 1 TL DEN DEVİR " DİYE. HAKKATEN NEDEN UCUZ FİYATA DEVİR GERÇEKLEŞİYOR. SPK İNCELEMESİ LAZIM
Ya bu durumu spk ya şikayet etmek istiyorum. Ne yapmam gerekli. Biz 1,12 1,13den alalım onlar 1 l den. Hak mı buu. üstelik 1 senedir tutuyorum hisseyi
Vur kaç hissesi olmuş spekler bir gün bile malı tutmuyorlar. Aynı gün içinde aşağıdan yukarıya alıp yukarıdan aşağı veriyorlar. Buda hisseye güvenilirliğini zedeliyor. Allah sonumuzu hayretsin
Piyasada bundan ucuzu yok. Temel teknik herşey var ama kağıdın sahibi yok
Böyle sığ kağıtlar uzun vadeye uygun değil al sat yapmalı yada iyi bir haber ve iyi bir bilanço beklemeli değilse uzun gidemeyiz. İki ileri iki geri.
C grubunun en sağlam en karlı şirketi bence, polietilen mamulatı ithalatına kısıtlama getirilmesi, petro kimya ürünleri ureticilerine süper teşvik verilmesi gibi hikayeler var umarı 2018 şirket bunları değerlendirir ve iyi haberler duyarız
Ya şirketle konuştum. Rekor hacimle gidiyoruz diyor. Sektörde en iyiyiz diyor. Vs vs
nasıl görmez bir bu fiyatları...
bnede geri geleceğini düşünüyorum. 10bin hissemi 4 kademe zararla sattım 1,13 den almaya çalışcam. alabilrsem maliyetim 1,22 ye düşecek.
Bize iyi haberler lazım. Geri geldi gene. 1.18 bi geçilse 1.27 yi bulacakta hemen basıyor adiler aşağıya
bnede geri geleceğeni tahmin ettiğim için yarı malimı sattım. 15,5 ort ile. 12den alırsam 1,2xx lere düşecek maliyetim.
Bende senin gibi düşünüyorum anca iyi bir haber tetikleyebilir. ama onda bile çakar bu adiler.
İyi haber ya bilanço olur ya da tahsilat yaparsa olur bence. oyuzden bu dönem gel-git olacak gibi
Bu haber doğru mu ? Kapta niye yok. Yoksa akşama mı gelecek
BU sanfm nin haberi. yanlışlık yazmışlar
bu is yatırım napar burda yaa. götürmek ister götüremez. başkası götürmek istese ona da izin vermiyorr. kimdir bunlar yaaa hayret.
borsanın bu halinde kagıdın haline bak
MEGAP sonunda farkedildi. Sosyal medyada herkes megap tan bahsediyor. Yarın herkes almak için birbiriyle yarışacak. Kaç tavan yapacak göreceğiz. Yanlış anlaşılmasın YTD.