https://s19.directupload.net/images/191114/n36vqlva.jpg
Printable View
İdeas bundan sonra borsa da hep bu şekilde mi işlem görecek..
Yılbasına kadar dıye bılıyom varsa daha al gelıyor lar alım oldu kaplara bak bende 8 aydır beklıyom
03.12.2019 tarihinde *İdealist Danışmanlık *A.Ş. *paylarından 140.734 adet İDEAS hisse senedi 3,30 ve 3,52*fiyattan satın almıştır.Bu işlemle*birlikte*İdealist Danışmanlık**A.Ş.'deki*paylarımız 03.12.2019*itibarıyla 3,42 sınırına ulaşmıştır. İşlemin*detaylarına ilişkin*bilgiler aşağıda tabloda verilmektedir.
05.12.2019 tarihinde İdealist Danışmanlık A.Ş. paylarından 53.992 adet İDEAS hisse senedi 3,52 fiyattan satın almıştır.
Bu işlemle birlikte İdealist Danışmanlık A.Ş.'deki paylarımız 05.12.2019 itibarıyla %33,99 sınırına ulaşmıştır. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıda tabloda verilmektedir.
Yani yılbaşında diper hisseler gibi mi işlem görmeye başlayacak.
Bu alanlar kimler
Hisse gip'te anladığım kadarıyla,işlem yapma her saat başlarımı işlem görüyor
190.000 3.15 fiyat toplama operasyonu devam edecek mi izleme devam..... asla yatırım tavsiyesi değildir.
Arkadaşlar ıdeas ne zaman sürekli işlem görmeğe başlayacak. ...
https://resmim.net/f/tS31ak.jpg
aylık takas
2019 Yıl Bilançosu açıklandı: Net Kâr: 1.182.000
Bilanço seans bittikten sonra mı geldi.
Geçen yıl ki bilanço nasıldı acaba....
17.1.2020 gün içinde gelmiş. Önceki bilanço -1.917.000 Zarar
ANA ORTAĞIMIZ HEDEF GİRİŞİM'in 17.03.2020 tarihli KAP bildirimi: Şirketimiz 16.03.2020 tarihinde İdealist Danışmanlık A.Ş. paylarından 55.930 adet İDEAS hisse senedi 2,13-2,20 fiyat aralığından satın almıştır.
Bu işlemle birlikte İdealist Danışmanlık A.Ş.'deki paylarımız 16.03.2020 itibarıyla %34,58 sınırına ulaşmıştır. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıda tabloda verilmektedir.
KAP BİLDİRİMİ : Şirketimiz 25.03.2020 tarih ve 03 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısında;
Şirketimiz'in bağlı ortaklığı İdeal Data Finansal Telnolojiler A.Ş. 'nin 7.188.025 TL olan ödenmiş sermayenin 3.088.025 TL azaltılarak 4.100.000.-TL'ye düşürülmesine ve eş zamanlı olarak 5.900.000.- TL bedelli sermaye artırımı yapılarak, sermayenin tamamı nakden karşılanmak üzere 10.000.000.-TL'ye artırılmasına ilişkin sermaye artırımında yeni pay alma haklarımızın tamamının kullanılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.
KAP BİLDİRİMİ: Şirketimizin 26.03.2020 tarih ve 03 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısında;
Sağlık sektöründe faaliyet gösteren grup şirketimiz Seyitler Kimya San. A.Ş. tarafından Covid-19 salgın hastalığı ile mücadele kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ile sağlık personelinin ihtiyaç duyduğu sarf malzemelerinin ücretsiz olarak karşılanması kurumumuz tarafından da takdirle karşılanmıştır.
Bu çerçevede sosyal sorumluluk bilinci ile Seyitler Kimya San. A.Ş. tarafından yürütülen yardım kampanyasına, Seyitler Kimya üretim portföyünde bulunan ürünler başta olmak üzere 100.000.-.TL katkıda bulunulmasına oy birliği ile karar verildi.
Birde bedelli belasımı geldi.....
İDEAS Anlık derinlik, tavanda bekleyen emir 80.534 Toplam bekleyen alış emirleri: 173,814 YTD Ek 24668
yarın senin günü olsun :kahkah:
IDEAS ın bilançosuna baktığımızda 2018 yılında ideal data hasılatı 577.736 TL den 2019 yılında 6.109.406 a çıkmış.
Bunda uygulamanın iyi bir şekilde pazarlanmasının çok büyük katkısı var.
Ve satışlar halen devam ediyor.
2020 bilançosu 2019 dan daha iyi gelebilir gibi. YTD.
ideal data finansal hizmetler ciroyu patlatırsa halka arzı gündeme gelir
diğer kardeşi gipten çıktı darısı bunun başına tabi dolaşımdaki pd 40 mln olmalı
bu borsa çok enteresan eşşek dersin kızar binersin aldırmaz
Bilanço ne zaman gelecek
Eli kulağında bugün yarın düşer
MI MAX 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GİP’te işlem gören şirketlerin bilanço açıklama tarihleri hakkında : 12 aylık finansal tablolarını bağımsız denetimden geçirerek, 6 aylık finansal tablolarını bağımsız denetimden geçirmeden kamuya açıklamak zorunda olup, 3 ve 9 aylık ara dönem finansal rapor, ara dönem faaliyet raporu düzenleme ve yayınlama yükümlüğünden muaftır.
Yatırımcıların bilgisine..
https://pbs.twimg.com/media/EX4_ocxW...png&name=large
IDEAS Aylık 1.4.20019 En Yüksek: 16.91..... 2.3.2020 En Düşük: 1.84......% -89 11 AY....... Fibonacci Düzelme Seviyeleri: 1-) 5.41 2-) 7.61 3-) 9.40 4-) 11.24 5-) 13.72 ÇANAK: 16.91
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir
Dolaşımda kağıt yok ki düzeltme yapsın
Grafik ve paylaşım için tşk
günlük sürekli alımda kağıt bekliyor. eşleşmede kalan miktar çok iyi. 100 bin lotla tavan oluyor.300 bin lot eşleşmede bekliyor. düzeltme olması biraz mantıksız geliyor. olsa bile altta alıcılar hazır. dolaşımda lotlar toplu. yani düzeltme ihtimalini zayıf görüyorum ama patron satışı bugün 111 bin lot oldu. likidite için mantıklı ama yüklü satışlar olabilir mi düşünülür. alınan 3 küsür milyon lot var. bunu mutlaka yukarılara doğru kademeli olarak eritmek isteyecektir. ytd.
şu an bile eşleşmede kalan miktar 276.550 . bunun ne kadarını alacak ne kadar kalacak ve yarın kaç kişi rağbet edecek.. inşallah bu şekilde devam ederiz. en azından çiftli rakamlar gelmeli diye düşünüyorum. ytd..
Sanki laborant gibi 1e 50 yaptı..
Enteresan
Gipten çıkmak gibi bir niyeti hevesi var mı
O zaman dolaşımdaki piyasa değeri kaç olmalı
İştiraki ideal data finansal hizmetleri halka arz eder mi
Danışmanlık işlerinde yurtdışı lisans temsilcilikleri sertifikalandırmayı nasıl yapıyorlar
Mesela ISO 9000 gibi sertifikalar bunu üzerinden mi veriliyor
Bugün ;
AKTİF ALIŞLAR 9.903 ADET
AKTİF SATIŞLAR 363.151 ADET
Satışların fazlalığına rağmen dipten yukarıya doğru pasif alışlar yazılmış olduğunu, bu da birilerinin almak için hevesli olduğunu gösteriyor. Umarım yanılmam ve pazartesi pozitife döner.
NOT:Yatırım tavsiyesi değildir.
şirket ile ilgili olarak sosyal medya dan araştırma yaptım buna istinaden küçük miktar aldım orta vade tutmayı düşünüyorum şirket hakkında daha detaylı bilgisi arkadaşlar bilgilerini bizimle paylaşırlarsa uygun olur... :bravo::kahkah:
Eyle geç bi köşeye otur çayını iç anlatırsın nasıl düştüğünü
arkadaşlar bu hissede alım atım farklımı hemen alınıp satılıyormu hisse alım satım saati varmı
arkadaslar aylik takas olan atabilirmi
Alırsın saat 55.dakikalarda