Marbas kimin adına alıyor acaba
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Marbas kimin adına alıyor acaba
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben satıyorum jantsayı 100 veren varsa alsın
Ne inatcı bir kağıtınsın 60 üstü atıverde rahatlayalım
Gelecek 100 rakamlar sabır sabır
Arkadaşlar bu haber jantsa için güzel değilim araç parçaları üretimi diye okudum iş çeşitliliği bakımından güzel haber
60 TL şuan...12 dolar hedef fiyatta direnç var ...70 civarı orda biraz dinlenme tesislerinde mola verecez ...Kimse panik yapmasın...
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vay be kimse kalmamış gerçekten. jantsa yüzde 6 yı gördü burası çoşardı demek tek dostum spec olmuş benim...
Ooo defineci çok ayıp ettin...Daha yeni dün dedik 70 e gidiyoruz tesislerde mola verecez...Ben anladım ki defineci bizi sevmiyor...şaka şakaRedmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satan satsın bura ağlama duvarı değil...
hedef 100 tl olmadan satmam. yıllarca zararda oturdum şimdi de karda oturur beklerim. 64,54, 74 hiçde umrumda değil, ben büyük resme bakıyorum.
Defineci bu son haber Egeen gibi yedek parça üretecek ne...senden bir detay alalım ne üretecek...Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz sermaye sezonu açılmış...Algyo %500
Düşük sermaye yüksek kar...bizde de var ...bakalım o günleri görecekmiyiz
blackbull ve fedaiefe nirde ? :kahkah:
Çabuk toparlar mı, yine 60 ın üzerine ne zaman atar?
İran olayında düzeltmeler olursa jantsa da düzelir
10 günü geçmez bence....Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Jantsa yı daha sağlam diye düşünüyordum. Düşük işlem hacmi var ne de olsa. Yanılmışım. Beklemeye devam
Sabır sabır sabır
Jantsa ha gayret 100 gelsi 100 hayırlısı olsun
Bugün 60 üstü kaparsa kısada 70 gelir
Sabır sabır sabır
Millet 60 olur mu diye söylenirken 2 gün önce 10 günü geçmez demiştik...Jantsa utandırmadı...2 günde 60 dayandık...70 te görüşürüz...Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
60 üstü başla hadi 50 rakamları unutalım sonra 70 devamı 100 beklemeye devam ya sabır
foruma yazmakla olmuyor tahta sahibine kalmış istediği zaman istediğini yapar yatırımcıya beklemek düşer teşviği aldı 30 / 4 / 2019 da 53 561 milyon / 2 / 1 / 2020 de 23 321 milyon teşvik aldı kapasiteyi artıracak tabi karı da artacak yatırımcı aynen suyun içinde av gelinceye kadar saatlerce hareket etmeden bekleyen timsah misali bekleyecek
yatırım tavsiyesi değildir
https://resmim.net/f/vCwgqo.png
bugün şimdiye kadar olan en yüksek yerden kapandı daha önce 60 00 dan kapanmıştı bugün 60 45 den kapandı kanal direnci 64 90
Jantsa ağır ağır gidiyor elbette sert uçuşlar olacak hedefe kirlenecek buralar bana göre alım fırsatı 100 lü rakamlarda bekleme yeri olacaktır bu benim görüşüm kimseyi bağlamaz saygılar
Jantsa jantsa hadi lütfen uç uç
https://resmim.net/f/25ybdA.png
F / K oranı 61 70 cari fiyat ile 7 85 F / K oranı 10 olursa 2018 / 9 aydan 2019 9 aya karı 87 228 000 sermayeye böldüğümüz zaman 11 100 000 hissenin 10 / F / K oranı ile 78 58 oluyor bütün hisselerde 10 f / k normal 12 aylıkda kar 95 / 100 milyon civarında olabilir o zaman 10 f/k ile 85 00 / 90 00 arası olur .