Kapanış 170
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Kapanış 170
Çanakkalede şehit düştüğü kesin olan ve şehitliklerde kayıtlı 91 EL-BAB,103 İDLİB,551 de HALEP li ECDADIMIZ var.....Afrin Halep e bağlı olduğu için Afrinliler HALEP li olarak kayıtlara geçmiş...Tahminen 100 civarı da AFRİN li şehidimiz varmış......!!!!!
Benim ismini aldığım babamın dedesi YEMEN de 2 yıl esir kalmış.....Muhtemelen de asker arkadaşlarından da Suriyeli asker arkadaşları vardı......!!!!!
Bu SURİYE ,IRAK,FİLİSTİN ,İSRAİL,LÜBNAN topraklarından birçok askerimiz vardı.....!!!!
Ne işimiz var SURİYE de,IRAK ta diyen BEYİNSİZLER.....!!!!
Süleyman DEMİREL ne diyor?......''Avrupa dan Çin e kadar bütün dünyada söz hakkımız vardır.....Türkiye Osmanlının devamıdır....Ülkede rejim değişir ama DEVLET TÜRK devletidir ve DEĞİŞMEZ.Devlette devamlılık esastır.TSK M.Ö 2000 de kurulmuştur....Bunu kimse UNUTMASIN.....''
200 TL tarihi zirve
Hiç 5 bin lotu olan K Y varmı ki
11 lotumla TABAN yedim.....!!!
Tabana yazdım bakalım gidecek mi 159,20 den.......!!!!!
1 tlden 200 tlyi görmüş BEYAZ ÇUKUR da taban yemek ne kadar zormuş beeee.........!!!!!!
Ulan 11 lotum kalmıştı beee......!!!
Neyse 10 gün önce elimde 189 lot vardı.......!!!!
Şükür ki Allahıma son vurgunumu iyi vurmuşum.146 dan alıp 2 günde 170 den satmıştım.....!!!!
Kimsecikler yok.....11 lotla da tabanı yedim......!!!
Bundan sonra Beyaz benim ÇUKURUM , evim......!!!!
ÇUKUR (BEYAZ) bizim evimiz .......!!!!
Pzt si kaldigi yerden devam asansor hareketler basladi turkiyenin bitcoini buralarda kalmaz 65.000 tl ile taban yaptilar komik.gecen gun 176 maliyetle noor capital 3500 lot aldi.babalardaki kalın lotlar duruyor😉
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
159,20 taban
Tabanda kaç lot vardı
1000 lot vardi
Hiçbir şey ama bu hisseye ilgi için yemleme olabilir adamlar daha ne yapsın 200 ü gösterdiler Elinde olupta satmayan küçük yatırımcı varsa daha ne diyeyim bu saatten sonra ona da bulaşacak küçük yatırımcı kendi sonunu hazırlamıştır ha yine çıkabilir mi ama bu riske kesinlikle girilmez
https://youtu.be/0RII-TQu4LY
BERGAMALI AYHAN YANSA keşke.....!!!!
KOŞSA FİNİSCHİ görse ........!!!!
5 adet taptaze hisseyle yeni bir başlangıç yapıyorum....!!!!
Bizde oyun bitmez AGAlar.....5x5......!!!!:ok::ok::ok::ok::ok:
Hayırlı olsun Tatar kardeş
Kimse yazmıyor 120.00 kapanış fiyat
10.000 LOT 0.80-1.00 bandında toplayabilseydim uzun vadeli 3-5 yıl tutardım, Borsa mal alan bir kişi bilimsel olarak 3-5 YIL taşımıyorsa kazanamaz.
yazardım ve size sattğım fiyatı burda paylaşırdım. DEMEKKİ PATRON İLE 200.00 TL FİYATTA ANLAŞMIŞLAR.
Kazanan kişileri tebrik ederim.. NOT: Bu tarz şirketlerde mal alırken çaktırmadan almak gerekir yoksa tek tek not alıyorlar kim ne aldı nerden aldı hepsi MKK çıkıyor.
Bir site çok kötülemişti borçları çok çeviremiyor vs. konularından dolayı mal alamadım, kısmet diyelim.
saygılar
Bende de on liralardan 1000 küsür lot vardı biz de dayanamadık erken sattık hayırlısı
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
PVT ÇOK İYİ BİR GÖSTERGEDİR, BİR KAÇ YILLIK PVT ÜÇGEN FORMASYONU YAPMIŞSA SİZDE ONU YAKALAMIŞSANIZ GÜZEL BİR ÇIKIŞA BAŞLADINIZ DEMEKTİR 3-5 YIL MALLARI TAŞIMALI VE ZİRVELERDE TERK ETMELİSİNİZ
https://pbs.twimg.com/media/DZUDZnaW0AAfLrM.jpg:large
Sn.ayıboğa benzer bir formasyon AKCNS da var galiba 2014 ten buyana suregelen düsus ve bezdirme rica etsem akcns icin bir grafik alabilirmiyiz yukselis baslamadan trene binmek icin simdiden cok tesekkurler
Kapanış 140.00
Tavanı olan 168’den açıldı
140 kapattı
09.55 te 160.00 açtı
Bugün salmasa pazartesi gününe umutla girsek
121.00 kötü kapanış
Kapanış 110.00
Bugünde 110 kapattı
Kapanış 100.00
Kardaşı flap 9.94 ten taban
Kapanış 80.00
64.00 tabandan kapattı
niye açmadı
Neyin sabrını ediyor hisse kaç lira eder diye düşünüyorsunuz pek merak ediyorm, sadece hissede birileri varmı diye merak ettim..paranızı heralde sokaktan topladınız ne diyeyim... ytd
Dünkü kapanış 49.00