hayırlı işler beyler bugün biraz destek vereyim, dün piyasa ile meşguldüm :evil: ancak ilave kaldıraç etkisi gösterecek şirket içi habere ihtiyaç var !!!!!! (y.t.d.):drunk:
Printable View
hayırlı işler beyler bugün biraz destek vereyim, dün piyasa ile meşguldüm :evil: ancak ilave kaldıraç etkisi gösterecek şirket içi habere ihtiyaç var !!!!!! (y.t.d.):drunk:
Bugün itibarıyla mndrs te payımı %150 artırmış bulunuyorum.Bu mal speke mal nasıl taşınır ve nerde çakılır göstereceğim.Ha böyle giderse daha çok mal kaptırırsın sen.
Ilave habere ihtiyaç yok bence endeksi öküzün trene baktığı gibi izlemese yeter
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Phillipp cocu daki gömlekçi o eksi 90 K lotu sana 1.33 ten aldırmayan speğin ben spekliğini...eğer kadrolu adamı değilse.Bit yavrusunun robotu 1.31 e alım girdi kapanıyor.Darısı vakıf yatırımdaki gömlekçi okumuş çocuklara.
Phillpp resmen kadrolu eleman,Gedik moka konan at sineği.Yatırım finansman-alnus ve iş yat kadrosu gelmeden olmazzzz.
En iyi alıcı meri teyze bugün. Işlem hacmi düşük. Herkesin gözü burda ama takipte bence. Bankalara giriş hat safhada
Yav bu kadar MAL bı tahta olur mu
Lan 20 yıldır 2 Dememişin neyin kabızlık i bu
Spek Patron neyse
Tektu bile devre kesip bunu geçti. Bu mal daha kendi gibi mal beklesin.İlk satış yerim 1.5x li rakamlar o da malın çeyreği olur çeyrek altın gibi takarım.Sonra1.7x lerde diğer çeyreği.Kalan yarımı da 2.xx lerde verirsem ne ala.Bir daha da ne yazar ne de gelirim Davos'a ha.
Ortaklar BU PATRON bu fiyatın farkında değil mi COK YARDİMSEVER GARİBAN BABASİ DİYOLAR ama koskaca şirketin kağıdı 20 Yıldır 2 TL yı görememiş Ayıp be
Laan Tuvalet kağıdı bile bundan pahalı
Kalın parmak derin hisselerde,yine de 1,28-1,33 bayrak çiziyor gibi,derin hisselerde işi tamamlanınca bayraksız gitmem diyor sanki,direk boyu 1,49 da..
1,17 ikili dip ve de bayrak direği dibi çakıştı, çift dikiş üstüne 1. ünitesi 3 ay önce devreye alınan RESin kalan 4 ünitesinin kabulu ile toptan açılışı da bugünlerde gerçekleşirse..
Bugün ki kapanış 1.29 olabilir. Sabırları test etmekte
Bu Piyasada ,Piyasadan birazcık para bizim Tahtaya aksa ,, direk 2 tl ye gider" maalesef bizim gücümüz yetmiyor , tabii bu ortamda bu fiyattan veren var mı bilmem, bir haftadan beri sabah sat akşam al uygulanıyor, bunu daha önce bazı arkadaşlarda görmüştüm, (y.t.d.):drunk:
Info sabah 1.3 m lot almış. A1 yine en fazla satıcılı 700 k
Info aldığı miktarin 900 bin lotunu zararına sattı. Sanirim bu hisseye çok fazla anlam yüklemişiz.
2018 mart-nisandaki hareketlere benzer bir durum oluşmaya başladı sanki, umarım yanılırım.
12 aylık bilançoda da kur farkı zararı nedeniyle tekrar eksiye düşmesini bekliyorum kar rakamının...
Hareket başladı gibi
Pasta rica etsek
Bence omuz baş omuz diyagramının sol omuz tamamlandı. Baş oluşturup sağ omuza geçecek. Tamamen benim fikrim
A1 2 (2)milyon alış, gedik 900k, alnus 500 k. En çok satıcı ziraat oda 500kSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A1 açikçi mi
Senin gibi kağıdın taaa
Malın yarısını yani 1 milyon lotu boşalttı ve hala satmaya devam ediyorSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
korkutmayın milleti , daha başını görmedik :plc:(y.t.d.):drunk:
A1 bugün net 1 milyon tl kâr yazdı. Demek büyük balık küçük balığı böyle yutuyor. Alayı ******** bunların. Şimdide gedik başladı
2 haftadır günlük al satçılara güzel para bırakıyor. 1,31 al 1,37 sat başka hiç biryerde yok bu
PATRON ne b....m yapıyor acaba
Borsanın 145.000 gideceği bir yil yatırımların çoğunu tamamlamış bir şirket buralarda kalmaz, bunu sadece ben bilmiyorum ve benim hedef fiyatlarıma gelecek (y.t.d.):drunk:
akşam al sabah satıcı arkadaşları silkeledik galiba :bravo:(y.t.d.):drunk:
Baş kısmı için bugün tavan yapmali
OO bizim bura şenlenmiş...ne zaman izlemesem bir sürpriz yapıyor.
Alnus kardeşim 1.39 tl ortalama ile 5 milyon lot alarak açıkçı kardeşlerimizi an itibariyle AVLAMISTIR