son ıkı gundur ihlas hareketli bu kagıt durgun!
Printable View
son ıkı gundur ihlas hareketli bu kagıt durgun!
Diyoruz ya hisseye sahip cikmiyor galip napicak tek basina yukari surse patron satis yapar diye korkuyor gecmiste oldugu gibi.İhlas ygyo hergun tavan gidiyor..Sanki onlara faiz indirimi ve kanal istanbul var klgyo ya yok .Ne desek bos .yatirim tavsiyesi degildir .
Anlassalar bu hisse burda olur mu ? 10 tl olurdu en az yillardir neler gorduk bu hissede .Galip 2.50 den 5.80 goturdu sonra daha getircekken ne olduysa sert satislar geldi 1.55 e kadar dustu gecen yil adam 2.70 den bile tek kalemde 700 k hisse almisti ama 1.55 dustu yine de ..En son bikac ay once 4.80 gordu galip 6.5 milyon lotu satti .Anlassalar %150_200 prim le yetinmez bu galip %1000 den fazla prim yaptiriyor cogu hisseye .Yatirim tavsiyesi degildir
Bu son yukseliste galip var mi takaslardan anlasilmiyor 4-5 ay once kendi kurumu metro ile alim yaparak yukseltmisti metro takaslarda gorunmuyor ..İs yatirim patronun mallari sanki galip yok gibi bu son yukseliste .Cunku metro seker global gedik gibi galip kurumlari aktif degil hissede ..Galip te para cok ama anlasmadan hangi spekulatir tasir ki .Koskoca banka icbc yi çinliler le anlasip 1.50 den 9 liralara goturun de yine galip . Bu hisseyi 20 tl de yapacak gucu var ama iste tum hisserde buyuk cikislar ancak anlasma ile olur .Yatirim taviyesi degildir .
Spek garibanların üç lotunun derdindesin.
Borsa soygun yeri olmuş
Şirketlerin birşey ürettiği yok spk ya yedirip milleti soyuyorlar
Allah ne kadar soyguncu spek varsa hepsine çocuğunun ölüsünü göstersin.
Yeminle bizi kolluyorlar lot lot sayıyorlar alınca anında aşağı dönüyor. Korona dan düşünce kaybettik ve çok ilgin 82 binden burya geldi yine kaybettik. Bu lanet bordada kansız parababaları kazanıyor.
Sayın newzzz ne kadar aldığın önemlimi biri satar biri alır ama şirketin karı üretimi verimi önemlidir. Bunlar patron spek anlaşmış milleti tokatlıyorlar böyle borsamı olur. Sonrada yabancı gelmiyor gelmez tabi.. Ne kadar sahtekar patron var burda birkaç dürüst şirket hariç hepsi sahtekar. Hele galip burdaysa şirket mundar olur.
Bu kagit yillardir boyle en fazla 2 gun ust uste tavan yaptigi oldu ondan sonraki gun veya gunler taban yapar .karakteristik ozelligi milletin hisseleri 1 ay tavan tavan gidiyor ihgm yyapi ygyo kac gundur tavanlar hep .yyapi ygyo 0.20 den geldiler 1 tl oldu %400 yukseldi 1 yil bile olmadi buna bakiyorsun 1.50 den ancak %150 yukselebildi .Onlarda gyo buda ama onlar dunya kadar zarar ediyor bu kar ediyor yine de cok yukselen onlar . onlarin tek kademesinde 3_4 milyon lot oluyor ama takir takir tavanlari yapiyorlar .Neden cunku patronun ta kendisi hisseyi kaldiriyor bu yerinde sayiyor ne desek bos .yatirim tavsiyesi degildir
Endex artıda bunun gözü toprakta
Halka arz dan beri omrunden birkez olsun defter degerine git .Defter degerin 6 tl .pd//dd rasyon hala 0.70 .1 olmasi icin daha %40 prim yukselmen lazim buda asagi yukari 6 tl ye tekabul ediyor .Yyapi bile pd/dd 0.88 oldu .hergun tavan giiyorlar patronu hergun tavan goturuyor .Emlak konut 2 haftada 4710 ev satmis .Sende 3 aylikn donemde 100 ev satsan bilancon yine kar gelir kar katlanir .Ev satislari iyi faizler dusuk libya imari kanal istanbul bu kadar olumlulukla defter degerine gitmiyorsan artik ne denir ki .Sahsi dusunceler olup yatirim tavsiyesi degildir .
Klgyo dostlarımızın bu ky düşmanı yönetim ve avenesine karşı dikkatli olmalı.Asla tek kalemde yüklü alım yapmayın...1000 lot mu aldın 350 lotu ile trade edebiliyorsan bu 350 lotla alsat yap....10.000 lot mu aldın 3500 lotu ile ama yok ben trade edemiyorum diyorsan Klgyo kademeli al yada sat...Yok ben gideri neresi ise oraya gidip orda malı boşaltacam derseniz işte o zaman çuvallarsınız...Öyle dipten al en yüksekten sat öyle bir dünya yok...1.63 ten malı alan adamlar bugün bu fiyatlardan bile satsa dünya para kazandılar...Adamlar bize fırsat vermez en yüksekten satmayada almayada ...Bu hayali bırakın dostlar....Kademeli al kademeli sat...Borsada buna uyan para kazanır gerisi tokatı yer...Sağlıcakla Kalın...
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun yine gyo larin yarisin dan cogu tavan bazilari %6-8 yukseliyor klgyo %3 le devam ediyor .Hisse hep boyle yillardir diger gyo larin yarisi kadar cikar duserken onlardan cok duser su hisseye adam gibi kendini katlayarak yukselemedi hicbir zaman ...yyapi ygyo %500 primli dipten ...bu %175 ..Adam onlar takir takir hergum tavan yapiyor .Bu hisse hicbirzaman oyle gidemedi .Yatirim tavsiyesi degildir
Elinize vuran yok satan satsın kimsenin Akıl a. ihtiyacı yoktur
...........
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki gündür yabancılar alıp duruyor, deuthsche, citi
hacımsız sekılde kım satıyor ? patron mu satan?
Değerli dostlar,
Bu gün KAP haberinde yer alan "Şirketimizin 31/12/2019 ve 13/01/2020 tarihli KAP açıklamalarımıza konu işlemlere ilişkin Ayrılma Hakkı Tebliği'nin 12.maddesinin birinci fıkrasının (j) bendi hükmünce ayrılma hakkının doğmadığı tespit edildiği ve bu nedenle Sermaye Piyasası Kurulu'na muafiyet başvurusunda bulunulduğu açıklanmıştır.
Sermaye Piyasası Kurulu Karar Organı'nın 11/06/2020 tarih 35/733 sayılı toplantısında söz konusu açıklamalara konu işlemlerin ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde ayrılma hakkının doğmadığı haller kapsamında değerlendirilmiştir.
Sayın pay sahiplerimizin bilgisine sunulur. "
şeklinde bir haber var.
Bir üstat yorumlayabilir mi?
Selamlar..
ben pek anlamam ama konu safırın satısı ıle ılgılı :
Şirketimizin finansman yükünün azaltılması amacıyla Şirket portföyünde yer alan gayrı menkullerin borçlarımıza karşın ekspertiz değerlerinden belirli bir iskonto oranı ile alıcılara satışı tamamlanmıştır. Buna istinaden Şirketimizin toplam 583.019.301,86 TL'lik finansman yükü tasfiye edilmiştir. Buna ilişkin 13.01.2020 tarihinde yapılacak olan şirketin olağan üstü genel kurul toplantısında sayın pay sahiplerimize bilgi verilecektir.
Söz konusu işlemler Sermaye Piyasası Kurulu Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği (II-23.1) Önemlilik Kriteri başlıklı 6.Maddesi'nde belirtilen önemlilik kriterlerini taşımaktadır. Yine aynı tebliğin 12 nolu Ayrılma hakkının doğmadığı haller başlıklı maddesi " j " fıkrası nazara alındığında yapılan işlemlerin niteliği itibariyle ayrılma hakkının doğmadığı tespit edilmiştir. Bu nedenle Sermaye Piyasası Kurulu'na muafiyet başvurusunda bulunulacaktır.
Peker gyo ile ayni seviyeden ayni anda yukselise basladilar peker gyo 7.60 olmus bu hala ciksam mi dussem mi diyor mendubur hisse yanlis ata oynamisim
Sorma kardes gecmiste ki hisse hareketleri aklima gelince bu kagit cikamiyor patinaj cekiyorda sert geri geli geliyor o bakimdan buyuk cogunlugunu verdim cerezlik kaldi artik guvenim kalmadi bu hisseye endeks olmus nerdeyse 116000 6 lira uzerinde olmaliydi bu kadar olumlulukla ama yukselemiyor tasiyayacak kimse yok patron da tasimiyor zaten .Peker gyo yi seyrettikte yanlis ata oynamisim onun patron hissenin aldini basini goturdukce yukseltiyor kar mi patladi ? Altin madeni mi buldu ? Kanal istanbul da arazileri mi var ? Hicbiri yok ama patronu tasiyor .İyi kazanclar yorum yapacak birsey kalmadi artik .Yatirim tavsiyesi degildir
Bilemiyorum kardes ne yapmak istediklerini anlayamadim zaten hisse yerinde sayiyor .Olur olmaz gyo lar tavan tavan gidiyor dusuyor sonra yine tavan tavan gidiyor .Tek anladigim bunu tavan tavan tasiycak parali bir spekulator yok .Galip te ugramiyor kagida .Patron la hicbir spek anlasamadindan dolayimidir nedir yillardir boyle bu hisse .Birturlu diger gyo lar gibi %300-400-500-1000 prim yapamadi halka arzdan beri boyle .Elim de cok kucuk bir lot biraktigimdan dolayi arti yoruk yapamayacagim.Soylenecek tum olumlu seyleri soyledik fakat hisse hicbirini fiyata yansitmiyor yansitsa 6 tl ustunde yani en azindan defter degerinde olurdu .Bunca olumluluga ragmen yukselmiyorsa ve gecmis fiyat hareketlerine bakarak artik bu hissede kalmamama gerek kalmadigini dusundum .Kalanlara iyi kazanclar .Yatirim tavsiyesi degildir .
Kisaca yorum yapmaya deger birsey kalmadi hisse de yukari hareket yok olsa nereye gider direncler neresi konusurduk hisse nin pili bitmis adeta .Gecmis fiyat hareketlerini bilen daha once hissede al sat yapan arkadaslar bu hissede cok temkinli olunmasi gerektigini bilirler .Dusmeye baslayinca satis firsati vermeyen bir hisse .Hazir az bir kar etmisken onu da geri vermek istemedim .Bol kazanclar kalanlara .Sahsi dusunceler olup yatirim tavsiyesi degildir .
arkadaşlar pasta paylaşacak arkadaşlar yok mu? kım alıyor kım satıyor
Peker gyo dan 3 gunde %22 aldim buna bakiyorum hala sattigim yerinde altinda pili bitmis artik durum onu gosteriyor tekrar yilin en dusuklerine geldiginde alirim iyi kazanclar yatirim tavsiyesi degildir
6 aylık bilanço çok iyi gelebilir . emlak fiyatları uçmuş durumda . yatırımcı tavsıyesı değildir
Tüm gyo lar tavan ya da tavana yakın, bunun karın ağrısı nedir, bilen var mı? spek tatile falan mı çıktı?
Klgyo bugün endeksin göçtüğü gün ayakta kalan hisse oldu...Zamanında buraya biti piresi doldu...Klgyo laf ettiler şöyle rezil böyle rezil ama şu gerçek ki...Klgyo yönetimini bende sevmem ve iyi yönetilmediğini düşünenler denim...Ama tarihi bazı yazılar yazdım...Dostlar Klgyo çok şükür bizi mahcup etmedi...Defter değerine yaklaştı...Herkes kendi durumuna göre karar versin...Sağlıcakla Kalın...
Yatırım tavsiyesi değildir...
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.