bu ana kadar bu hafta.
https://i.hizliresim.com/3mmnu8.png
Printable View
bu ana kadar bu hafta.
https://i.hizliresim.com/3mmnu8.png
Ben pas geçtim hubvc tavan olunca size bol kazançlar
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünkü işlem hacmini 40 dakikada gerçekleştirdiler SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saatlıkde çanak formasyonu var. 24.50 üzeri hacimli olursa 27.50 hedef oldu y.t.d
elimdeki hisse senetlerimi borsada işlem görmeyen tipe dönüştürmek istiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim mkk, spk, yatırım firmam hepsini aradım hepsi kendilerinin yapamayacağını söylediler.
Elindeki hisseleri borsada işlem görmeyen tipe dönüştürmek için spk dan ceza almanız gerekmektedir. kİŞİNİN İSTEĞİNE GÖRE BÖYLE BİR TALEP GERÇEKLEŞTİRMENİN OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM. Genellikle bu olay hisselerde manipülasyon yapan kişilere ceza niteliğinde yapılan bir aşamadır. Siz suçunuz ykken bana ceza verin demişsiniz resmen. Neden böyle bir isteğiniz var anlamadım doğrusu.
Sn Tabu MKK nezdinde bloke koydurabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla.
Sanırım stresli zamanlarda satmamak için düşünüyorsunuz bu işlemi
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yada x aldığınız bir şirketin hisse senedinin borsada işlem gören tipte olmamasını istiyorsanız , alacağınız hisse senedine ait olan şirket ile görüşüp dışarıdan ( A GRUBU ) hisse senedi almanız gerek. Böylece aldığınız paylar borsada işlem görmez ve borsada alım satım işlemi gerçekleşmez. Sadece dışarıdan alıp satabilirsiniz. Ama siz elinizdeki mevcut hisseyi herhangi bir yatırım aracı kurumu kullanarak almışsanız ( B GRUBU ) hisse senedine sahibsiniz demektir. Bunu şirketi arayarak görüşebilirsiniz.
cevaplar için teşekkürler amacım çok uzun süreli bir ortak olmak 3 haneli rakamlara geldiği zaman elimden kaçırmamak, son aldığım 3 hisse senedini blokaj koymama rağmen elimden kaçırdım hedeflediğim rakamlarada geldiler ama ben asıl yükselişi kaçırmıştım ben sattıktan sonra haftalar veya aylar içinde %200 lere hatta daha yüksek rakamlara varan getiriler sağladılar bu sefer bu olmayacak blokaj koyucam orası tamam ama hedefim uzun yıllar elimde tutmak geçmiş tecrübelerin meyvesini yiyemiyoruz al sat ile kaçırıyoruz ekran takip programlarını sildim blokaj mkk kaydına girince koyucam bugün aldığım için en erken pazartesi blokaj koyulabiliyor burda endişem yok satıp elimden kaçırmayacağım içim rahat yinede mümkün olursa işlem görmeyen tipe dönüştürücem.
Şaşırdık mı ? Hayır???? Finansal rapor. Patinaj yapmasından belliydi??? 😜 bu sefer az aldım lütfücüm, o yüzden sinkaf yok. Dünya liginde olmak insanın hayallerini süslüyordu işte...Ama işte hayaller ve gerçekler??? 🥳.Ytd
Yine hüsran.
Daha öncede yazmıştım. Ciddi mal dağıtıldı. Bu malların toplanması uzun zaman alacaktır. Emeklilik fonlarının yeniden topa girmesi lazım öncelikle.
Bu hisseyle ilgilenenler genelde hayal aleminde yaşıyor. Gerçekler ise çok farklı. Kront potansiyelli bir şirket ama aldığınız seviye önemli. 1 ayda 11 liradan 30 liraya gelmiş hisseyi 30 liradan alan o kadar çok kişi var ki, insan hayret ediyor.
yurtdışı satışlar yüzde 400 azalmış , doların bu kadar yükelmesine rağmen... bu şirket yatırımcıları bir kez olsun mutlu eden bir bilanço açıklamadı 2016 dan beri....
KRONT Konsolide 2020/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1069930 Yıllık Değ%:-13
Sn. VALENTİNE; '' Ciddi mal dağıtıldı '' konusunda size katılmıyorum. Evet bir kısım mal şutlandı K.Y. ye ama sizinki biraz abartı olmuş. Şu kadarını söyliyeyim , eğer bu güne kadar analizlerimde bir hata yapmamışsam sıkı çalışmamdandır. Kront BU SEN aĞUSTOS AYINDA yeni zirvelerini görecektir. A1 aldığı malın kime gittiği belli. Kurumlar takaslarda top çeviriyor bütün gün . O yüzden çok aşırı salacağını sanmam. Hatta yarın ++++ kapatabilir. 3 AY DAHA EN FAZLA BURADA TAKILIRIM. Asla Y.T.D.
Bu hissede eski olan arkadaşların bu bilanço karşısında düşüncelerinin olumsuz olduğunu biliyorum. Bunun en çok etkisi geçmişte fonlardan alınan malının dağıtılarak hissenin aşşağı baskısı olmuş ama süreç değişti. Şu an fazla zamanları yok.Hissenin usd bazlı değeri 41 tl ise bence daha gidecek çok yolu var. Tabi yinede herkes kendi kararını kendi verecek. Elbette Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bol kazançlar.
aceleci olmamak gerek bi şirketi tek bir bilançosu içinmi alır insanlar bilanço süper gelmeyince hayallleri olmamışmı olur hayaller insana 3 ay kadar yakın olmaz genelde daha uzun süreli zaman dilimleri hayal kapsamına girer. ayrıca dünyada çok şirket corona dolayısı ile ilk çeyrek sipariş iptallerine gitti olayı kapsamlı göze alın bir bilançoya göre hisse alıp satıyorsanız ki bilanço bana göre iyi sizin işiniz zor.
Böyle bir dönemde kaar açıklamış halen begenmeyen arkadaşlar var.Dünya kasıp kavruluyor.Dünyada ve bizde bir çok şirket acayip buyük zararlar açıklayacaklar.hemde kıytırık olmayan daha önce iyi bilanço açıklayan şirketler.teknoloji ve bilişimle alakasi olmayan her yıl zarar açıklayan patronu defalarca spk dan ceza yiyen son bir yilda 54 kuruştan 5 tl ye gelen Escom bile uçmuşsa kront bedavadır bence.bu ortamda gelebilecek en iyi bilançosunu açıklamıştır.inşaallah yakin zamanlarda 41 kere maaşallah deriz.ytd
4 senedir yurtdışı yırtiçini ikiye ye katlayacak ,küresel şirket , yüksek teknoloji sözde sonuç yine hüsran ,sonuç ne oldu yurtiçi yurtdışını dörde katladı
Sadece 29 - 30 nisanda TEB BANKASI nın aldığı en tepeden 30.88 maliyet ile 102.000 adet hisseyi Ak banka virmanlıyan adam kim?
Sizce KY mi?
İş YATARIM ın aynı günlerde aldığı toplam 176.000 adet hissenin yine 90.000 adedi daha önce ismini vermiş olduğum kurumlara parçalı virman yapan kim? KY. mi
Hiç sanmıyorum.
Bunların tamamı bilinçli yapılan işlemlerdir. Böylesine dar bir tahtada 1.5 milyona yakın hisseyi 3 günde hiç kimse dağıtamaz. Bunuda zaman gösterecek. Y.T.D.
Çok vasat bilonca geçmiş olsun begenmedim
Bugün belliydi iyiki almadım yoksa gecem harap olacakti
Sen götür bunu bizde 41 kere maşallah diyelimVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 Takaslar
2 Teknik
3 Yasaklar
4 iç Güdü
Bu hissede bu sene 3 rakamlı fiyatların konuşulacağına adım gibi eminim.
Yine söylüyorum 3 günde bu tahta da 1.5 Miyon hisse K.Y. ye devredilemez!
Bu iş o kadar kolay değil! Bıraktıım Tekniği bir kenera Takaslar bile bunu bana net söylüyor.
İdaalı olduğuma bakmayın. Bu benim bilgim dahilinde verdiğim karar düşüncemdir.
Söylemlerim Yatırım Tavsiyesi olarak algılanmasın. Asla Olamaz!
Bu haber piyasaya iyi gelir.
https://www.reuters.com/article/us-h...KBN22Q2V6?il=0
çelebi 22 liralarda almanya faaliyetleri ciddi zarar yazıyor hemde yılllar oluyor peşpeşe yatırımcı diyor madem zarar madem almanyada kurallar sıkı vs diyorsunuz neden almanyadasınız burası bize yeter şirketin karını düşürmeyin (hep günlük bakış açısı) sonuç çelebi havayolu krizine rağmen dağıttığı temettüye rağmen nerelerde hiç unutmam birde klimasan nijerya faaliyetlerine başlamıştı yatırımcı ilişkileri bölümünde Emre bey vardı aradım sordum nijerya nasıl gidiyor diye cevap şuydu orası zor bir pazar kolay ve kısa bir sürede sonuç beklemiyoruz şimdi klimasan nerelerde o günlere göre...
şimdi bu iki örneği niye anlattım amerikada faaliyetler ne zaman başladı neden hemen kar bekleniyor bu kısa vadeli düşünceler şayet şirket yönetiminde olsa aman yarabbi der korkardım.
ben neye bakıyorum biliyormusunuz 2019 karı 11 milyon ar-ge 12 milyon buna çelebideki gibi bakacak olursa yatırımcı ar- ge ye para harcama 23 milyon kar edelim der ama şuna bakmaz bu nasıl bi şirket açıklanan kar rakamından fazla ar-ge harcaması yapmış...
ar-ge geri dönüş çarpanlarını düşünebiliyorsanız bu size çok şey söyler daha söylenen çok şey varda kulak var işitir ama sadece işitir anlamlandıramaz az ufkunuzu geniş tutun derim naçizane yazım hataları ile dolu bu yazımı okuyan arkadaşlar kusura bakmasınlar yanımdaki birine anlatır gibi yazmak benim kötü bir huyum.
hep olumsuzu yazacak değilim .. 2 tane çok olumlu nokta var bilançoda
1 nakitler iki kat artmış
2 yurtiçi satışlar yüzde 48 artmış
ha bi de bu yurtdışı satışarına aksaklık var deniliyor yani bu dönem satışlar önümüzde bilançoya yansıyabilir diye anladım faaliyet raporuna göre, Eğer öyle olursa toplam satışlar yüzde 48 artış olacak bu sene için
Arkadaslar aradı söz konusu hissenin cirosunda artış yokmuş ama esas faaliyet karı yaklaşık yüzde yüz artmış karıda artmış ama borç ödemiş karamsar olmamak gerek ben bu hisseden ümitliyim
o şekilde bakarsanız borcuda artmış diyebiliriz ama daha farklı bakabilirmiyiz acaba mesela aşağıdaki rakamlara bi odaklansak hayaller kurmaya devam etmezmiyiz içim kıpraşıyor şu ar-ge giderleri artınca bi hoş oluyorum anlatamam :)
araştırma geliştirme giderleri 2020 (4.304.142) 2019 (2.750.769)
yani 1.553.373 lira arge ye fazladan para harcanmış geçen yılın ilk çeyreğine göre aradaki fark sadece
şimdi yukarıda önceki mesajımda belirtmiştim ar-ge ye ayrılan bütçe konusunu aynı açıdan tekrar bakıyorum şirket ilk 3 ayda 1 milyon kar etmiş 4 katı ar-ge ye para harcamış keşke 6 milyon ar-ge harcaması olsaydı 1 milyon zarar olsaydı (kağıt üstünde)
aslında ar-ge olmasa kar 5 buçuk milyon dimi bide böyle bakalım.
doğru argeye lafım yok...
Ancak yurtdışı büyük sıkıntı eğer ertelenme yoksa satışlarda.. yani satış yapılamaıysa çok büyük sıkıntı var ..
Burda eskiler bilir herkes yurtdışı satışları için bu şirkete bu kadar güveniyoor..
Ancak 4 sene olmasına rağmen bunca pazarlma , tanıtımlar ,istihdam vs ve geldiğimiz noktada 200 bindolar lık yurtdışı satışı .
Yaıtırımcı ilişkileri ile görüşmek gerek , bu satışlar bu çeyreğe yansıyamadı mı yoksa satış mı yapılamadı bu çeyrek diye..
24 saat çalışan bir şirket için ironsphere+ kron türkiye ( şu an amerikada gündüz) yurtdışı satışları bu kadar düşük olamaz ( çeyreğe yansımamış satışlar olabilir) muhakkak bir açıklaması vardır .. yatırımı ilişkileri ile görüşmek gerek..
ben o taraftan bir yansıma bekliyorum kendi adıma 2020 olur 2021 olur ama katmerli olur bunuda kendi beklentim olarak belirteyim günü gelir vay bee amerika tarafına laf ediyorduk ama şu an amerika olmasa bu şitket 10 değil 2 lira ancak kazanır diyeceğiz diye düşünüyorum tr pazarı firmanın ana pazarı olmaktan çıkmak üzere yani bir iki yıl en fazla, gelişmelere odaklanınca ben bunu görüyorum.