Hisse 1,50 den 3 liraya gitti daha kimseler yok,hadi bakalım şöyle 4-5 lira olunca hala kimseler olmayacakmı merak ediyorum
Printable View
Hisse 1,50 den 3 liraya gitti daha kimseler yok,hadi bakalım şöyle 4-5 lira olunca hala kimseler olmayacakmı merak ediyorum
Patron büğün bayağı mal sattı,kafamıza malı verdikçe veriyor maşallah :) yine gireceklere duyurulur ona göre
@meritci abi nasılsın
Göz altı pazarından çıkmak için atılan ilk adımımız hayırlı olsun..
Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim kurulu almış olduğu kararla;
613.760.025 TL bedel ile Ak Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. tarafından değerlemesi yapılan 100.000.000,00 TL sermayeli Wowwo E Ticaret Telekomunikasyon ve Teknoloji A.Ş. 'nin sermayesinin %1' ini oluşturan 1.000.000 adet payın 6.137.600 TL bedel ile şirket faaliyetlerini artırmak, yatırımlarını güçlendirmek ve ilişkili taraftan alacaklı olduğumuz bakiyeyi yatırıma dönüştürmek amacı ile, cari hesaptan mahsup yapılarak Yeşil Holding A.Ş.' den satın alınarak, Wowwo E Ticaret Telekomunikasyon ve Teknoloji A.Ş.'ye, Genel Kurulun onayına sunularak iştirak edilmesine ,
Söz konusu işlemin, Sermaye Piyasası Kurulunun "Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği" (II-23.1) 5/e kapsamında önemli nitelikteki işlemler kapsamında olduğunun tespiti ile Tebliğin Önemlilik kriteri başlıklı 6. Maddesi kapsamında yapılan değerlendirmelere göre;
a) Tebliğin 6.maddesinde yer alan önemlilik kriteri çerçevesinde, İşlem tutarının kamuya açıklanan son finansal tablolara göre varlık (aktif) toplamına oranı %104,28
b)Tebliğin 6/2-fıkrasında yer alan önemlilik kriteri çerçevesinde, İşlem tutarının yönetim kurulu karar tarihinden önceki altı aylık günlük ağırlıklı düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması baz alınarak hesaplanan ortaklık değerine oranı %67,48 olup, Yapılacak alış işleminin Tebliğin 6/2 maddesinde yer alan "Önemlilik Kriteri" çerçevesinde %50 sınırını aşması sebebiyle;
1- Söz konusu satış işleminin; Sermaye Piyasası Kanununun 24. maddesi ile yine Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği" (II-23.1) 7/1 maddesi gereğince genel kurulun onayına sunulmasına, "Önemli nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği" (II-23.1)nin Ayrılma Hakkının Kullanımı başlığını taşıyan 9.maddesi kapsamında söz konusu satış işleminin onaylanacağı genel kurul toplantısına katılarak olumsuz oy kullanacak ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işletecek pay sahiplerimizin veya temsilcilerinin paylarını şirketimize satarak ortaklıktan ayrılma hakkına sahip oldukları hususunda, Sermaye Piyasası Mevzuatının Kamuyu Aydınlatma yükümlülüklerine uygun olarak, işbu Yönetim Kurulu karar tarihi itibariyle Kamuyu Aydınlatma Platformunda bilgilendirilmelerine,
2- "Ayrılma Hakkı'nın" kullanılmasında Sermaye Piyasası Kanununun 24. maddesi ile yine Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği (II-23.1) Ayrılma Hakkı Kullanım Fiyatı başlığını taşıyan 10. maddesi kapsamında, Şirketimizin 1 Türk Lirası itibari değerli beher payı için "Ayrılma Hakkı Kullanım Fiyatının" söz konusu satış işleminin ilk defa bu Yönetim Kurulu Karar tarihi itibariyle kamuya açıklanacağı dikkate alınarak, işbu yönetim Kurulu Karar tarihi hariç olmak üzere, işbu karar tarihinden önceki otuz gün içinde borsada oluşan "Ağırlıklı Ortalama Fiyatların Aritmetik Ortalaması" alınarak hesaplanan 2,75 TL olarak belirlenmesine ve pay alım teklif fiyatına ve pay alım teklif sürecine genel kurul toplantısı gündeminde yer verilmesine,
3- Gerekli iş ve işlemlerin ifası ayrılma hakkının kullandırılması ile ilgili olarak aracı kuruluşun seçimi ve görevlendirilmesi hususlarında Şirket yönetiminin yetkili ve görevli kılınmasına,
Bahsi geçen sınırlamalar ve/veya diğer şartlar hakkında işlemin görüşüleceği genel kurul toplantısına ilişkin gündemin ilanından önce ve her halükarda bu konularda Yönetim Kurulu Kararı alındığında derhal, Sermaye Piyasası Mevzuatı'nın kamuyu aydınlatma yükümlülüklerine uygun olarak, KAP'nda kamuya açıklama yapılmasına ve söz konusu sınırlamalar hakkında pay sahiplerinin bilgilendirilmesine,
Oy birliği ile karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Hayırlı olsun @meritli abim biz bu kağıdı seviyoruz çok güzel günler görürüz inşa llah
Yarın tavan olmasını bekliyorum ,tavan olmasa bile en az %15
%1 daha alınmış bakalim ne olacak çağrı fiyatı 2.79 oldu
% olarak alınan payların bilançoya etkisi olurmu
Hayırlı olsun bilanço çok güzel gelmiş 1.5 milyar....
KPHOL Solo 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1197805 Yıllık Değ%:189
KPHOL Solo 2019/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 307544 Yıllık Değ%:171
iştirakler konusunda gelişme var mı ?
irtibat kurulacak kişi :
ismail.suna@terrapowers.com
terrapowers.com yani https://www.ortenerji.com/?lang=tr
ortadoğu enerji çıkıyor.
bir haberde yok acaba şirket mi battı ?
Büyük beklentiler olan hissede hareket başladı diyebiliriz,
Beklentileri şöyle sıralayalım ,Ortadoğu enerji ,zincir gyo ve wowwo ,bunların hepsini almak için fiyatta anlaştı ,sadece Ortadoğu enerjinin değerleme raporunu bekliyoruz,sadece zincir gyo ve wowwo yu şirketin içine koymak bile göz altı pazarımdan çıkmamıza yeter inşaallah,örnek olarak ,ral yatırım Holding ,göz altı pazarıdan çıktı ,hisse 8.30 şu anda ,yeşil yaptırım Holding 35 lirayı gördü göz altı pazarından çıktığı zaman ,artık hedefinizi kendiniz belirleyiniz :)
Ayrıca Engin yeşil gibi bir deha var yönetim kurulunda,örnek olarak ,5 milyona kurduğu wowwo yu büğün 675 milyon tl değere ulaştırdı bir kaç sene içersinde ,
Birde 2 dakikanız ayırınız ve şurayı bir okuyunuz ,bu adamda müthiş bir zeka var,
Bedavadan şirketleri alıp müthiş para kazanıyor ,Amerika’n borsasında işlem gören hissesi .20 cent 40 dolara kadar çıkmış ,buğünlerdede hareketli ,
http://www.yesilholding.com/pages.asp?nid=279
Adam yeşil yatırım Holdingi 60 kuruştan 35 liraya götürdü ,
Ama diğerlerde var tabi .yeşil yapıyı 2 liradan 20 kuruşlara getirdi ,bunları göz ardı etmemek lazım tabi
Genel kurula 1 Aydan az süre kaldı ,normalde 3 hareketini yapması lazım ,bu fiyatlar artık bayağı ucuz
Genel kurul yapıldı,artık faaliyeti olan bir şirket olduk,ama öncelikle neye ortak olduk onu öğrenelim,zincir gyo ,
Zincir gyo daha önce Levent’te büyük işler yapmış bir firma,faizlerin düşmesi ile birlikte inşaat sektörü hareketlenmeye başladı,daha önceki ciroları yıllık 50-60 milyona kadar çıkmış bir firma,bu ciroları yakalarsak kapital büyük bir ivme yakalar .
Ayrıca 1.71 den hiç kimse ayrılma hakkını kullanmadı,büyük lotu olup satamayacak olanlar (örnek Ercan Pekalp ve diğer yüklü hissesi olanlar ) şerh koymadı,bu demek oluyorki şirketin başka büyük beklentisi var ,zaten derinlikte ilginç şeyler oluyor,her kademeye 5-10 bin lot satış konuluyor,altlarda ise hiç alıcı yok,1000 lot dahi yok tabana kadar,bu satışları koyan tahtanın speki ,adam tahtaya iyice satış baskısı koyup bir şeyler yapacak gibime geliyor,malın gitmeyeceğini bile bile ne diye satış yazıyor,sizce bu ne anlama geliyor.Eğerki tahtanın spekin derdi mal satmak gibi derdi olsaydı ,önce fiyatı yukarı çekip ardından alışa gelenin mal satmak olurdu,bunun içinde iyi alıcı bulur.zira şimdi göz altı hisselerinde büyük hareket var ,
Yakında büyük bir bedelli gelebilir,(kesinlikle iyi olur ) bunuda başka zaman anlatırız .
Burada beklenti nedir ? Gözaltından çıkarmı ?
Göz altında durmasının sebebi faaliyetinin olmaması ,şimdi faaliyeti olmaya başlayacak,artık gerisini siz hesaplayın
Ygyo daki patron satışı kphol için parasal kaynak yaratacak mı ?
https://resmim.net/f/qD2GO2.jpg
aylık takas
kapital de durum ne ?
cefaks son takasları paylaşır mı ?
Yeşillerde hareket var. Kapital yatırım da engin yeşil e ait. Yeşillerdeki Hareketin sebebini bilen var mı ?
Burada herkes investte galiba .
Kphol patlarsa 30 larda soluklanır.
ygyo yyapı yesil ve kphol kamil engin yeşil hisseleri peşpeşe yeşillenmek üzere kphol ün geçmişi ? Ortadoğu enerji ? Zincir gayrimenkul ?
ortadoğu enerji, ort gayrimenkulu devir almış.