Sarı tişörtlü ve avanelerinin burada olması biraz korkutucu. İhlas kanalına dönmez umarım burasıda.
Printable View
Sarı tişörtlü ve avanelerinin burada olması biraz korkutucu. İhlas kanalına dönmez umarım burasıda.
Genel kurul açıklamalarında cihaz satışa hazır diye anladım. Diyarbakırda da başarılı bulunduki hastaya uygulandı.
Ne alaka kardeşim. İnsanlara yanlış bilgi vermeyin. Diyarbakırdaki hastanenin uzaktan yakından alakası yok gersanla. Üniversitenin kendi geliştirip bulduğu bir tedavi yöntemi. Millet size inanıp bu kadar primlenmiş bir hisseyi alır da zarar zarar yazarsa vebale girersin. Yanlış bilgi verip Birilerinin ekmeğine yağ sürmeyin
Genel kurula katılan ve notlari yazan biri olarak diyorum ki:
Diyarbakirla Gerelin bir ALAKASİ YOK..
lütfen genel kurul notlarımı tane tane okuyun..
www.virusendstop.com a girip katalog kismindan TURKCE kataloğu inceleyebilirsiniz..
Ürünlerimiz orda..MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türk ışını gerel ile ilişkilendirildi kuşlu sitede. Haklısınız vebal almak istemem. Herkes iyi araştırsın.
O haberle tek ilişkilendireceğimiz şey: Ultraviole ışınları korona virüsü öldüyormuş.
Bunu zaten biliyorduk.
İkinci gündeme alacağımız konu da Ultraviole konusu bir müddet daha gündemde olabilir..
Gerelin geliştirdiği ürünler daha çok kapalı alanlarda AVM HASTANE OKUL SİNEMA ARABA TAKSİ OTOBUS HAVALİMANI gibi çeşitli
yerlerde kısa sürede temizlik yapmaya yönelik.
Bilerek veya bilmeyerek evet Diyarbakırdaki sonuç Gerel ile ilişkilendirildi, bu yüzden iki hafta öncesine kadar forumda 4-5 kişi kendi aramızda konuşuyorduk. Şuan ise pazar sabahı ve bu sayfayı takip eden 5 kişi var :)
İnsanlar umarım iyi araştırırlar,
Buarada sn HEG e gerçekten teşekkürlerimizi sunalım, adam GK a katıldığı gibi birde oturup soru ve cevapları paylaştı.
Saygılar...
Son, yeni giren veya girmeye çalışan arkadaşlar, dikkatli olun ve kağıdın geçmiş hareketlerine bakın, inceleyin haber akışını iyi takip edin.
Selamlar herkese.
Şirketi 3.5 liralardan radarına alan biri olarak;
Şahsen genel kurulda verilen cevaplar beni tatmin etti.
Özellikle temmuz ayından sonra satışların artarak devam edecegini ve sirketin artık bir teknoloji şirketine evrilecegini belirttiler(olur olmaz izleyip göreceğiz)
Yeni alacaklar ya da hisseyi yeni takip edenler için:
hisse ederi ne kadar olmalı? burdan alınır mı gibi? sorulara cevap vermek oldukca zor.MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın @Cinali
Gelen soru 2019 da zarar ettiniz zararın nedeni neydi gibi bir şeydi?(genel kurul notlarım 2. Soru)
O da aslında 2019dada kar ederdik ama %20 iş yaptığımiz firma battı dedi bu da bizi olumsuz etkiledi dedi.
Soru da buydu
2) Virüs 2020 yılında çıktı ama bundan sonraki sürece etkileyecek ..ancak 2019 yılına baktığımızda şirketin hasılat kaybı ve faaliyet karlılığının düştüğünü görüyoruz.
Şirket 2020 yılında faaliyet karlılığını arttırmak için mevcut faaliyet gösterdiği alanlar olan Led bus üzerine mi yoğunlaşacak yoksa Uv işine mi yoğunlaşacak?
Cevap:
Maalesef %20 iş yaptığımız firmanın kapanmasından dolayı geçen sene zarar oldu dedi. Şuan mahkeme işi devam ediyor dedi.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın HEG ve cinali kardeşlerim birşirketin genel kuruluna katılmak için ne yapmak lazım aracı kurumumuzdan hisselerin dökünümü götürmek lazım yoksa spk dan adımıza kayıtlı senetlerimi almak lazım bilgi verirseniz çok memnun olurum saygılarımı sunarım....
Web sitemiz nihayet güncellenmiş. Çok sevindim..
Koreli SEOUL firmasıyla benzer olmuş..
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir güzel haber gelsin gerel çok istiyorum
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar kuran çarpsın kalbime dogdu eve vafmayikki çok istedim haber gelsin biyerimize kaçmasın dedim haberler peşpeşe geliyor
Valla ya Akbank mali bitse 6.70 kadar gitti mali yedirdi ama karşılanıyor çok güzel haberler geliyor bu kadar iş aldı ve alıyor çok güzel olsun ya
Hergun 4 milyon bugün 7 milyon iş alıyor ama gerel olduğu için birşey demek zor beklerim tek bildiğim borsada beklemek başkada bir şey bildiğim yok
bu haber başka şirkete gelse direk tavndı
Aynen öyle Akbank satıyor virmanda olabilir hele bitirsin bakalım az kaldiVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ak yatırım olmasa tavanlardı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Utanmasa eksi kapatacakti
Bugün ki anlaşmayı önemsiyorum rakamdan ziyade ABD merkezli bir flrma olması sebebiyle
Bende bugün bir haber istedim geldi keşke başka birşey isteseydim sağlık vb paradan daha onemliVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırsever arkadaş son durum pasta atabilir mi? Teşekkürler
sanırım kahraman diye biri mal çıkışı yapıyor haberi kullandılar ve millete mal mı dağıttılar ne
ne mal çıkması arkadaşım adami yıllardır tanırım satmaz o 3 dolar demişse gider bu kağıt hem adam şirketin yuzde 5 ortağı olmuş hisselerini satamaz spk tarafından yasak var 6 olmadan veremez bakın görün bu kağıt yılbaşına kalmadan 15 olur rahat aldıkları ihale miktarlarını görmüyormusunuz.
O satmiyor onun mal gedikte Akbank satıyor az kaldı 16.00 gibi aksiyon bekliyorumVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Derinlik
Bir oyun var hissede dün akyatirim 2 milyon lot sattı Takasta azalma yok çok garip
Aksiyon başladı 1 saat erkenVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.