algılarla oynamak... :)
Printable View
2 (iki) sıfır süper oldu.:oleyo:
Buuuumberk sistemi girmemiş yanlış bilgi ekrana düşürüyor. :oleyo:
Bloom bile yanlış gosteriyo ulan bide ekonomi kanalı olacaksınız bari yazılımı önceden düzeltin.
Garanti yerlerde 1 milyar fk lik copler tavan yine
iki sıfır süper oldu ha.:halay:
Bir shortçu olarak söylüyorum: Ben hayatımda böyle dolandırılmadım.
Tosun'un çiftlikbank'ı çok daha insaflı.
eskiden 10 kaplandı...2 sıfır atılınca bu 1000 kaplan gücü oldu...
vicente demişti. teknik ky. nin en büyük düşmanıdır diye.
kısa vadeli grafikler bence de ky. için tuzaktır.
cuma günü ne yaptı.dibi yokladı,oradan yukarı.
the big short filmini izlediniz mi?
o aklıma geldi bugün. Emlak piyasasında krediler ödenmediği halde cdo değerleri yukarı gidiyordu.
yani şişmiş balon daha çok şişiyordu. michael burry 2008 de emlak krizini görmüş öncesinde aldığı pozisyonla milyar dolar üzerinde %500 para kazanmıştı.
Şirketler zarar ettiği halde yukarı gitmesi neyle açıklanır bişey demicem.
Hipnoluktan başka bir şey değil.
BİM zirve tazeledi.ABD nin NASD** ı varsa bizim de BİM miz var.
https://www.tradingview.com/x/vwjZB3JW/
Bu çizdiğim senaryo kadar hızlı olmasa da tepe noktasına geldik.
Yukarı geçeriz diye düşünüyordum ama artık şüpheliyim. Yurt dışı saplam durmuyor. Spx 3230 ların üstünde kalamaz ise durum kötü.
Bimas'ta görevini yaptı gün içinde kapatmayı düşünüyorum.
akıllı short poz açılması durumunda bu tür sürdürülemez durumlar ciddi potansiyel barındırıyor.. 30 kagıdın 10 tanesini kullanarak durmadan yukarı çekiyor..bir çok kişiyi zarar ettirebilir..burası bir gerçek.. ama jetonları iyi kullanan için (market neutral) bu tür manasız coşkular sürdürülemezlikle birleştiğinde bir fırsat..
136000 long. Anlik kelebek hedefime 500 puan yaklasip donmus ama yinede 138000 i tekrar gorecegimizi dusunuyorum. 135500stop
bir noktadan sonra 10 hisse üzerine oynanmaya başlayacak.. endeks vs 10 hisse..likidite neredeyse orada yani..hatta hacimlerden görüyoruz zaten.. ancak kaldıraçlı naked short açanı bitirebilirler.. asla naked short açılmamalı bence..hatta bence bu dönem ciddi riskleri barındırdığı için naked long da açılmamalı..
son 1 aydır hep aynı hikaye..yüksek açılış yap..bırak..
en büyük risklerden birisi son 2 ayda tüm ekonomik temelleri gözardı ederek dipten V şekli toparlanış.. olacağı manasına gelmiyor ama her zorlanma emaresi bir realizasyonu olası kılabilir.. büyük pozları olanlar birden dönemedikleri için kafa karıştırıcı uzun bir dönem olabiliyor pozların ayarlandığı.. poz derken sadece hisse değil.. hisseyi satsa nakite nerde dönecek ?? onların da hazırlanması lazım.. dolar mesela 2 aydır resmen sabit..belki bir "anlayış birliği" içindedir büyük oyuncular ve regülatörler..
ARTI GAP İŞİ ile istediği yere kadar üstelik satış yaparak götürebilir.
%1 artı gaple aç.sonrada kademe düşürmeden alta gelenlere ver.yeteri kadar verince üst kademeyi al.
sonuçta aldığından çok daha fazla satarak ralli yaparsın..
tam üç kağıt piyasası oldu.
Feribot kaçta kalkıyor..
Evet sevgili dostlar 17.80 den önerdiğimiz ve 22.50 hedef verdiğimiz arçelikte hedef fiyatı gördük babalar satıyor mu hayır hem niye satsın buralardan 3.çeyrek bilançosuna kadar ara ara düzeltmelerle yola devam yeni hedef fiyatımız 32.70 herkese bol kazançlar esen kalın.
Arkadeşler günaydın
Eski fiyatla bugün 137.500 mü gördü en yüksek
Alarak mı gördü ansızın mı gördü
Len valla arkadeş ben böle borsanın rezil olduğu dönemi hiç hatırlamam borsa Borsalıktan çıktı
yabancı takası 51.64 ve yukseliyor... artık geçen haftanın nette yabancı girişi ıle kapandığı kesinleşti denebilir...
120 bin endeksin de 5.79 olan halk
Endeks 100 bin olduğunda kaç olur acabe
Çok merak ediyorum
Bankalar shortçu dostu arkadeş
ikna edemedi galiba long coşkusuna.. patinaj çekiyor.. ikna edici olması lazım.. yukarı veya aşağı.. 50 puan (eski sistemde 5 bin puan) gayet iyi olur.. coşkulu bir satış veya alış.. uyutmasın ekran başında..
bu ne ya gözüm alışamadı tüyü yolunmuş tavuk gibi bi garip durdu.
1.199 gözüme garip geldi.
https://i.hizliresim.com/QOpaDV.jpg
burayı mı okuyorsun mübarek :kahkah:
evet evet ikna edici olmaya başladı.. biraz daha ver coşkuyu.. elini korkak alıştırma..
Tam malı kitlemelik bir gün
Endekste 00 atıldı düşmez bugün Show ederler DİE bekliyor millet
Palanın yerinde olacağım gelene gidene. Malı kitlerim arkadeş
ne kadar algı yaratırsan yarat yabancı böyle satar.
https://i.hizliresim.com/3UBIRx.jpg
Yesil dev hulk yine gocuyor
VİOP30 kademeler neden bu kadar zayıf ???
Gece seansı gibi resmen...
ekgyo 12 vade 24,5
tskb 12 vade 13,00
aracı kurum * 10 yapmış endeksten 2 sıfır atarken banada bir sıfır eklemiş sağ olsunlar :)