Bankalarda bile devre kesici ve maliye bakanı ortalarda yok,merkezde onsuz iş yapamıyor,ireis ise batan gemiyi izliyor,zaten dövizci,altıncı,pırlantacılar,şu anda karlarını hesaplıyorlardır.
Printable View
Çelik: "İşi gücü kriz senaryolarına dilencilik yapmak olanların Cumhurbaşkanımızı ve bakanlarımızı hedef alan çirkin propagandaları yok hükmündedir."
Endex 994,düşüş dünkünün aynisi.
Burası çok önemli '' bist pozitif ayrıştı '' diyordu..
gördük pozitifi...
yine ortalarda yok, ekonomi profesörü
Bakalım endex 990 seviyelerinden dönecekmi.
Kemik ve popo yağlayıcı tayfa bu işlere ne der acaba.?
Lökus arabasiynan dolar bozdurmaya giden, gazetecilere poz veren,Futbolcu Tanju abimiz de yok ortalıkta.. Hayırdır.?
Bozduracak dolarları yok galiba.!!.
990 destek dedik onuda kırıp 988 yaptı...mart ayında 82.000 göstermişti,karşılığı şimdi 820,izleyip göreceğiz...en fazla üzüntüm,millete düşük faizli kedi aldırıp borsalara soktular,onlarda paramız katlayacak havalara girdiler,uyarı yaptık bize moruk dediler,neyse her koyun kendi bacağından asılır.
Babacan ellerini ovuşturuyodur şimdi geldi bana 2- 3 puan deye..:wu:
Daha bu iyi günlerimiz. Herşeyi gizliyorlar. Ama nereye kadar gemi su alıyor.Gerçeklerin bir gün su yüzüne çıkma gibi bir huyu var.Olan yine bu millete olacak.
Bu, Bostan İstanbul'dan ,sağ salim bi çıkayım,Gidip, papu yeni gine Kınası'na yatırım yapacağım..!!.. ;-))
Bir yılda, değeri %100 artmış..
990 altına sarksa bile endex burası şu an çalışmış gibi şu an 1000 üstünde endex.
Şişe de ykb robotu 1,5 milyon lot açıkta yakalandı gibi
Soda da aynını yapıyor.
6,65 yazdıydım aldıklarımı gitmiş.
Şişelerde 5,97 den gitti.
YTD.
Diğerlerinde işlem bile yapamıyorum.
Hep geriye gidiyor.
Algyo da dahil.YTD
Öyle çakal varki borsada,zaten çakallara teslim borsa,1 puan aşağısına talimat veriyorum alım,satım için sanki gözlüyorlarmış gibi işlemim onaylanmıyor,öyleya para onlarda,resmen borsada dalgasınıo geçiyorlar,işte biz bu ortamda birde onlarlan uğraşmak peşinde kalıyoruz,nasıl olsa para onlarda gani,bizim 3-4 milyonumuz olduğu yerlerde onlar 100-500 milyonlarlan gezeliyor,biz soymadıkya bu ülkeyi:seyt:
Hayırlı olsun
BLN-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCMB Başkanı Uysal, banka genel müdürleriyle bir araya gelinen toplantıda, salgın döneminde piyasaya verilen likiditenin fazla kısmının sistemde bir likidite açığı oluşturmadan kademeli olarak geri çekileceğini ifade etti
Ykb robot Şişe de 800 bin lot açıkta hala.
Kapattı pozisyonu
alış yönüne geçti.YTD.
2krş zararda şimdilik.
Bankadaki dolar lara
Değer artış vergisi gelirmi?
Yada %10 varlık vergisi
İnönü paşamızın zamanına dönermiyiz.
*erdoğan: Türkiye bir tırmanışta, görmek istemeyenler var
erdoğan: Türkiye bir uçuşun içerisinde
erdoğan: Türkiye bir tırmanışta, görmek istemeyenler var
erdoğan: Türkiye bir uçuşun içerisinde
Endex 1037 ve artıda...Hele şükür önceden aldığım kağıtlardaki zararı yeni aldıklarımlan sıfırladık,üstelik yarısı elimde hala,borsada ağlamanın faydası yoktur,düştükçe elindekilerden fazla düşenleri toplayacaksın... destek noktam 990 idi ve çalıştı.bundan sonra çok daha temkinli olmak kayıdı ile,borsa zor iştir,kazanman için hedef belirlemen şart.Kar_Adama duyurulur:)
Cumhurbakanı Erdoğan: 105 milyar dolar rezerv var, Türkiye dimdik ayakta
Endex 1040 yükseliş %0.50
Dolar 7.20.