sılvr devam bekliyorum 1.55 üstü 2 tl hedefim var yeni fabrika faaliyet haberi ucurur eli kulağında belki bu hafta kırılım olur
Printable View
Allah razi olsun Hocam
Evet Deva çok değerli bir şirket. 2020 onun yılı olacak . Biraz dinlenmesi lazım sonra onlu fiyatlar. Yalnız bu sektörde bahsedilmeyen lokman ile biraz farklı da olsa Rtlab var . Ası ve sağlık biyolojisinde geleceğin sektörü. Bedelli yapıp biloncuyuda sağlamlaştırdı. Sektöründe tek ve sağlam uzun vadeli 1.55 üstü nde düşünülebilinir. Öneriler için teşekkür ederim.[emoji106][emoji106]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
prkab sistem al tehit etti bakalım yarın nasıl olacak bedelli henüz spk da onaylanmadı hareket olmalı blanço güzel daha ne olsun :)
agyo 1.35 fiyatla portföy alıyorum ekranımda olacak ytd
Sayas kap 'a akşam düşen haberde iyi bir ihalenin kesinleşmiş haberini yollamış. Uzun süredir uydusundan uyanirmi . Fiyat zaten diplerde ....
sayas bu ay içersinde 1.60 drenç test eder kırarsa yeni zirveler görülür şirket iyi durumda ytd
aksgy.bucim .tatgd.rtalp.erbos perşembe cuma takip listem ekranım cook kalabalık seçmek cok zorr hisse :)ytd
Rtalp geleceğin Devası veya Hektasi çünkü sektöründe tek biyoloji ve sağlık konusunda sektörün ve Bist in en farklı normlarda hisse si. Çimento sekteründe en ucuz kalan iki hissesi biri Cimbeton diğeri bursa çimento. Tatgidayi anlatmaya gerek yok. Efsane marka . Bu hisselerin tek benzer noktası fiyatlar yerlerde [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
körfez gayet iyi bilanço ve yatırımlar ile hakettiği yerlere halen gelmedi . Bunun zamanida gelmiş olmalı...
Mepes ilgiyle izliyorum sizi birde aksen yorumu alsak.tsk
Merhabalar . Yarın için düşünceleriniz nasıl? Beklenti var mı? Iyi aksamlar ...
yarın için sayas.mtryo.btcım.prkab
akcns da grafik ve sistemim al vermiş boll kazançlar YTD
KRTEK nasıl ? Teknik manada sinyal var mı?
Bugün için açılış 1,85 fiyat
Selam Bjkas.. Adel... Egpro... Bu hisselerdeki öngörünüz nedir teşekkürler iyi akşamlar
bjk 2.55 haftalık direnç üzeri hedef 3.60 olur adel beğenmedim şimdilik bir kaç soru işareti var grafikte izlemek lazım.... egpro olumlu görüyorum 2.3 ay içersinde sabrederseniz yeni zirveler görürsünüz YTD
Ttkom hakkındaki düşünceleriniz nedir acaba. Teşekkürler
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ttkom iyi görünüyor..6.84 drenç izlenmeli drenç aşılırsa daha güzel olur
aksgy bu hafta favorim..aghol orta vadede değerlendirilir ..hedefim 35.civarları sanko devam hurgz devam sılvr devam msgyo devam düzeltmelerini tamamlayıp yollarına devam edecekler
durumlar nasıl arkadaşlar diyeceğim benden başka kimse yok topikte :):)
günaydın sayın celik comak,
sessizce takip ediyoruz, böyle birçok kişi vardır diye düşünüyorum.
sığ kağıtları (tekniğe uymayabildiklerinden dolayı) bir çok kişi teknik analiz dışı tutuyor, ancak siz çok başarılı ve tutarlı bir şekilde güzel analizlerle değerlendiriyorsunuz.
bir çoğunu almayı düşündüm, ancak almak nasip olmadı. özellikle sığ tahtalardaki isabetli öngörülerinizi hayranlıkla takip ediyorum ve şapka çıkarıyorum.
kimse yazmasa da takip edildiğinizi bilin. zaten egosu olan birine benzemiyorsunuz yazma stilinizden anladığım kadarıyla. kimsenin sizi övmesine ihtiyacınız yok, zaten başarılı olduğunu başkası söylemese de siz yine değerlendirmelerinizi paylaşmaya devam edersiniz umarım. paylaşımlarınızdan bir kişi bile fayda sağlasa ve içinden de olsa size minnet duysa büyük mutluluktur diye düşünüyorum.
tüm iyi niyetli insanlar olarak bizlere bol bereketli kazançlar diliyorum.
Takipteyiz[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Sayın celik comak aksgy de stop neresi
tatgd ..pagyo.ersu.hurgz eli kulağında hisseler msgyo ve sılvr da dahil abd deki görüşmeler ve gelişmeler bu hisselere yön verir
sayın celik comak . güzel şeyler yapıyorsunuz. tebrik ederim.
Bugün tatgd hoşuma gitti 73 den almıştım bakalım akşam umarım kötü senaryo olmazda tam destek civarı zaten yukarı teper hisse
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.