ben 18 e 28 e bakmam, öyle bişey de demedim, ben açıklanacak arsa ile ilgili bir perspektif var mı ona bakarım, birde TURGG ye bakarım, arsa turgg den daha iyi bir yerde...
ytd değildir
Printable View
ben 18 e 28 e bakmam, öyle bişey de demedim, ben açıklanacak arsa ile ilgili bir perspektif var mı ona bakarım, birde TURGG ye bakarım, arsa turgg den daha iyi bir yerde...
ytd değildir
nereden baktığına bağlı... böyle bakarsan....kar
https://i.hizliresim.com/HAljhS.png
birde bu persfektiften bakarsan...senin sözünle...
https://i.hizliresim.com/BHGIpq.png
heer ne ise....
herkesin gönlünden geçeni versin....
TURGG de hala imarla uğraşıyorlar, proje açıklanmadı bile, bizim şirket arsa ile ilgili bir sözleşme ,perspektif atsın ortaya görelim bakalım bizde grafik nasıl olur, kıyamete kadar böyle bekleteceklerse bilmem orda bir işlerine yarar mı ???
ytd değildir
ziraatin sattığı indes tavan 15,70 geçti ateksi....
hateks te geçti geçecek
indes ,hatek feş mekan ama sen burdasın,umudun olmasa bişey beklemesen neden burdasın...bildiklerin var ama paylaşmıyorsun...sobeledim seni...
ytd değildir
ben her yerdeyim....
mesela netaş tayım...mesela ray sigortadaydım...mesela rodrigodayım...tat dayım...cemtaştayım.. yataş taydım.
anlayacağın..aşk yok bizde..sevgi var dostluk var...iyilik var bizde...hinlik yok...bizim yüreğimiz ne ise lafımızda gözükür...
dünyada hiçbir insan kalmasa bunları söyleyen son kişi sen ol... onun için mi atekste insanları hisseden soğutmaya çalışıyorsun...he he bir sen sahip ol, kimse olmasın, sonra insanları yaftala, suyundan da koy.. madem iyisin ateks hakkında yakın gelecekte ne var acaba... neden burdan ayrılmıyorsun, gelenleri kovalamaya çalışıyorsun... doğum vakti yakın mı???
ytd değildir bu yazdıklarım kişiseldir
ben mi kötülüyorum....
bi git....
sen daha ne dediğimizü anlamamışsın...ezbere konuşup duruyorsun...
nasıl takılırsan takıl...sana kolay gelsin...
Olur da bugün artı kapatırsa tarih yazacak. İki gün üst üste artı kapatmasi pek görülmemiş... İnşallah iyi şeyler olacak....ytd
günlük pasta 21 bin lotla artıda
halk yat 40500 lotla en iyi alıcı,
5 aracı kurumun dışındakiler 25 bin lot dökülmüş, daha ne olsun..
ytd değildir
Kemerleri bağlayın uçuyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TURGG ; varlıkları
Kartalda 70 dönüm arazi imar bekliyor
Hisse Fiyatı :84.90 TL
Ateks : varlıkları ; lüleburgazda devasa bir arsada kumaş faprikası
ticaret ve müşteri ağı, kasada nakit vb
Bakırköy osmaniyede 51 dönüm eski faprika ve yapıları ,tektil demirbaşları,araçlar bilimum gereçler
Hisse fiyatı ; 15.06TL buna adalet mi diyorlar, bunları tekrar tekrar yazınca kusur mu oluyor !!!
ytd değildir
https://www.akintekstil.com.tr/wp-co...eme-raporu.pdf
buyrun inceleyin varlıklar burda hisse fiyatı nerde ??? 15.06 TL
ytd değildir
Atekse bak be,, temel verileri harikaymış ,nasıl göremedim 6 yıldır
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakırköy osmaniye Arsa alanı :ARSA ALANI 51.383,00 m2
böyle bir atıl arsa kaç şirkette var, eski binalardan alınan kiraya razı olmaz bir şirket yönetimine yakışır mı, böyle bir imkanı nadasa bırakmak, altın yumurtlayacak tavuğu kuluçkaya yatırmaktır faydasız bir şekilde..
ytd değildir
sahi 6 yıldır göremediğin şeyler için neden burdasınınız, size başka bir yermi yok, rızık arayacağınız, japon yapıştırıcısıyla mı yapıştınız bu değersiz kapıya, başka kapı mı yok size.. yoksa herkesten gizlemeye çalıştığınız bişey mi var bu kapıda ???
ytd deü,ldir
Windows senin yanındayım bu sefer bu tayfa burda düşse umurlarında değil çıksa da aynen öyleYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turgg da 1 yılı aşkın bekledim düştükçe aldım 30 da da aldım 23 dende sonuçta güzel kar yaptım iki üç kere trede ederek. Aslında 100 e gidecek diye bekliyordum erken sattık nasib... Burada da arsa işi ne zaman çözülür ben o zamana kadar devam turgg gibi düşmezse satmam düşerse 10 un altına alıma başlarım bu kadar... Sabır sabır
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rtalb ve uluun la girdim mart girdabına kar yaptık ama sabretmediğimden dolayı uçuk karlar gitti. Bu borsada doğru şirkete girip hedefi belirleyip bekleyeceksin bana göre bu doğru şirket beklemek düşüyor
Yıllardır temel veri dedik,12 haziranda ne olduğunu gördük,siz hatırlamazsınız belki yoktunuz.Benim yazdıklarımdan da bihabersiniz,sadece oyuna göre oynuyorum,sizin gelmeniz bile benim için oyunun bir parçası ,hoşgeldiniz,,
Japonla yapışmıyorum artık,çok değiştim,emeği geçenler sağolsun
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maalesef demiri tavında dövemediler... Petrol yine tepetaklak, grip sezonu yaklaşıyor, virüs son sürat yayılıyor dünyada... Can sıkacak çok şey var Hayırlısı olsun
[QUOTE=frekans;4735247]Teşekkür ederim o tarih aralığında takip edemediğim için görmemişim.. şirket Kemal İNAY adındaki yatırımcının akıl ve objektif ölçülerde sorduüu sorulara cevap vermiş ve hemen her konuda kapıyı açık bırakmış,demekki o konularda iletişim devam ediyor , bir gün bir KAP bildirimibe ytanacağız demektir ,böyle hep uyumayacağız.. soru ve cevaplara bakınız.
12. Bakırköy Belediye Meclisinde onaylanan ve şirket taşınmazını da kapsayan İmar
Planları 13.01.2020 günü İBB Meclisi gündemine alındıktan sonra İBB İmar
Bayındırlık Komisyonuna sevk edildiği dönemde şirket ve-veya yönetimi
tarafından İBB İmar Bayındırlık Komisyonu toplantılarına yazılı ve veya sözlü
talepler iletildi mi belirtiniz. Bakırköy Belediye Başkanlığının İBB Başkanlığına
ilettiği İmar Planları, şirket taşınmazının 2018089 nolu Değerleme Raporunda da
konu edildiğinden açıklama gerekmektedir.
Cevap:İBB ile iletişimimiz her aşamada devam etmektedir gerektiği zaman ihtiyaç
duyulan bilgilendirme kamu ile paylaşılacaktır.
13.Şirketin Bakırköy, Osmaniye Mahallesi, 192 ada, 24 parseldeki 51.383 m2 alanlı
taşınmazının akıbetiyle ilgili şirket yönetim kurulu üyeleri veya bu üyelerden
bazıları ile İBB Başkanı-Başkanlığı arasında herhangi görüşme-iletişim sağlandı
mı belirtiniz.
Cevap: İBB ile iletişimimiz her aşamada devam etmektedir gerektiği zaman
ihtiyaç duyulan bilgilendirme kamu ile paylaşılacaktır
9. Şirket, proje isteğindeyken İBB Başkanlığının kamulaştırma kararıyla
14.01.2013te 256104 nolu KAP ile duyurulan Emlak Planlama İnşaat Proje Yön.
ve Tic. A.Ş. (EPP A.Ş.) müşavirlik sözleşmesi feshedilmiştir. Kamulaştırma
şerhinin terki sağlandığına göre Bakırköy’deki şirket taşınmazının akıbetiyle ilgili
şirketin planları, projeleri nelerdir. KAP da yayınlanan ve EPP A.Ş. nin de taraf
olduğu Müşavirlik Sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesine sebep kamulaştırma
şerhinin terkiyle bu sözleşmenin veya geçerlilik kazanması gerekmektedir. EPP
A.Ş. nin ve sözleşmedeki diğer tarafların hakları nelerdir.
Cevap: Emlak Planlama İnşaat Proje Yön. ve Tic. A.Ş. (EPP A.Ş.) ile halihazırda bir
sözleşmemiz bulunmamaktadır
7. Şirketin Lüleburgaz fabrikasına yapılmış yatırımlar, şirket bilançolarında daha az
kar veya zarar açıklanmasının sebeplerindendir. Lüleburgaz fabrika
demirbaşlarına değerleme yaptırılmaması suretiyle de şirket bilançosunda Öz
sermaye Defter Değeri gerçeğe uygun değerinin altında gösterilmesi,
yatırımcılara karşı haksızlıkların örneklerindendir. Lüleburgaz fabrika
demirbaşlarına değerleme yaptırılması gerekmektedir.
Cevap: TMS 16 hükümlerine göre işletmeler sabit kıymet guruplarını maliyet
değeri veya gerçeğe uygun değeri ile muhasebeleştirme konusunda seçimlik bir
hakka sahiptir. Bu tercih hakkı varlık grupları itibariyle ayrı ayrı
kullanılabilmektedir ve gerçeğe uygun değer yönteminin uygulanması için hiçbir
standartta zorlayıcı bir hüküm yoktur. Şirketimiz de bu çerçevede sadece
gayrimenkulleri için bu tercihi yapmıştır. Fayda maliyet analizi çerçevesinde
yapılan analizde diğer varlık grupları için gerçeğe uygun değer yöntemi tercih
edilmemiştir. Burada önemli olan nokta şu dur ki; eğer demirbaşlar için bu
yöntem tercih edilseydi bile oluşacak değer artışları kar zarar ile değil direkt
özvarlıklar altında değer artış fonları ile ilişkilendirilecekti. Yani dönem kar
zararımız ile demirbaşlar için gerçeğe uygun değer yönteminin seçilmemesi
arasında direkt bir bağ yoktur.
son soruda bu bizim tercihimiz diyor yani, bu faprika ve techizatlar bugün neye kurulur onu söylemiyor bir tercih diyor,seçimlik hakkımızı kullandık diyor.. İşte Kemal İNAY gibi yatırımcıların sayısı artarsa daha nitelikli sorular ve cevaplar gelecektir..
Yukarıda sorulan ve cevabı alınan her konu için bir gelişme beklemek mümkün yoksa dün olduğu gibi,yine önceki gün gibi Halk yatırım 1 günde : 41511 lot bir günde neden alsın, benim alım satım yaptığım bir kurum değil zaten...yani bir günde sadece halk yatırım; 622.000 Tl civarında bir para girişi yapıyor hisseye neden ??? diğer alanlan da satanlarda var elbet.. iş yatırımda daha önceki gün 32 .000 lot almış ve geçtiğimiz gün 10.000 lotunu satmış, bir hareketlilik var bu bir telaş mı onu bilemiyorum, Tavana yakın prim yaptığı gün Pramit o kadar işlem hacmini neden yapmış ve 1 lot brakmadan satıp çıkmıştır.
ytd değildir
Kimsenin yanımda veya karşımda olmasının bir önemi yok, öyle bir talebim de yok, herkes bildiği objektif doğruları yazsın yeter. Birileri hisse hep kendi boyundurukları altında kalsın istiyor, yıl boyu,yıllar boyu belli merjlarla al-sat yapıyor hep onlar kazanıyor..
İşte TURGG de 45 Tl ye kadar yıllarca boyunduruk altında tuttular ama şimdi tutamıyorlar, hisse 80-90 arası gidip gelmeye başladı, hikayesi nedir 70 dönüm arazinin imar durumu, aynı hikayenin daha güzeli Ateksin arsasında var mı yok mu ?? ayrıca arkasında devasa bir faprika lüleburgazda 17 parsel bir arası,işleyen bir bir ticaret var...
Gün gelecek ateksi de bu fiyatlarda boyunduruk altında tutamıyacaklar benim savunduğum düşünce budur, sadece ama sadece şirket tarafından bir KAP haberi ve kıvılcım bekleniyor yıllardır...umarım bu çok yakındır,yıllardır sabırla bekleyenlere nasip olur... Geçmişte ASUZU arsa olayıyla nasıl bir destan yazmıştı ve diğer onlarca şirket benzer şekilde..
ytd değildir
4. Borsa İstanbul A.Ş. ‘nde işlem gören şirketiniz hissesi ATEKS için piyasa pozitif
tepki vermesi gerekirken bile negatif tepki vermesi en basit ifadeyle güvensizlik
ile açıklanabilir. Sektöründeki hisse senetleri kadar bile yükselemeyen şirketiniz
hissesi ATEKS çıkabildiği zirve fiyatından kısa sürede yüzde 63 düşerek adeta
obruk çukuru gibi göçmüştür. Şirket ve yönetimine neden güvenilmediği ile ilgili
tahminlerimi yazmayacağım. Yönetim kurulu üyeleri artık yerlerini çocuklarına
ve-veya profesyonellere bırakmalıdırlar. Dava başlatılması durumunda Temsil
Kayyımları da ihtimaller dâhilindedir.
Cevap: Hisse senedi fiyatları piyasa arz ve talebi üzerine şekillenmekte olup
şirketimizin bu piyasa mekanizmasına müdahale edebilmesi mümkün değildir
6. Dünya ekonomisini de etkileyen durumlar nedeniyle faaliyetleri etkilenen diğer
şirketler, yatırımcılarının haklarını ve menfaatlerini koruyacak kararlar
almışlardır. Şirket hisse senetlerinizi geri alım yoluyla desteklemiyorsanız,
şirketten temin ettiğiniz tüm menfaatlerden de feragat ediniz.
Cevap: Ancak bir temenni olarak anlaşılan belirtilen bu konuda söz konusu bu
dönem için alınmış bir karar yoktur.
15.Şirket tarafından 12.07.2019 günü 775193 no lu KAP bildiriminde yatırımcılarla
toplantıda, Bakırköy’deki yatırım amaçlı gayrimenkulün şirket piyasa değerine
yansımadığı ve bu hususun nasıl çözüleceği, öz kaynaklarda bulunan ihtiyatların
sermayeye ilave edilmesi için gerekli prosedürler vs konuşulması doğrultusunda
kararlar beklenilmektedir.
Cevap: Şirketimiz hisse senetlerinin değeri piyasa kuralları çerçevesinde arz ve
talebe göre oluşmaktadır. Bu piyasaya şirketimizin bir müdahalesi söz konusu
olamamaktadır. Bizlerin burada yükümlülüğü şeffaflık ilkesi gereği her türlü
bilginin tüm yatırımcılara eş zamanlı olarak ve en ivedi şekilde ulaşmasını
sağlamaktır. Bildirim yükümlülüğü doğuran her tür gelişmeler KAP sistemi
üzerinden paylaşılacaktır.
yani sözün özü şirketin olağanüstü haller, ekonomik krizler,2003,2008, 2016 hain darbe girişimi, kovid salgını gibi hisse senedlerini ve yatırımcıyı koruyucu hiçbir tedbir almamasına rağmen,hiçbir desteği olmadığı halde bunun üstüne geçmişte ortak satışına maruz kaldığı halde bu fiyat aralığımda gidip gelebiliyor...bu yatırımcının gücü ve hissenin potansiyel gücüdür ve beklentisi vardır..
Ancak onlarca,hatta yüze yakın hisse şirket geri alım proğramı açıklamış, spk bu konuyu desteklemiş,geri alımı teşvik etmiştir, yatırımcıyı korumak ve vatanseverlik duygularıyla şirketler bu duruma destek vermiş,
Akın tekstil en zor anlarında bile yatırımcısını ve hisse fiyatını kendi haline bırakmış,yatırımcısını üzmüştür..geçen zaman içinde hiçbir telafi yoluna gitmemiş, hemen her konuda ketum davranmayı benimsemiş görünmektedir..Halka arzla yatırımcıdan almış olduğu süresiz, sorunsuz krediyi ,yıllar içinde yatırımcıya ödediği 3-5 kuruşluk temettüyle oyalamıştır...yatırımcıyı asıl üzen bu hususlardır...
ytd deü,ldir
Nice yatırımcı yukarıda bahsedilen sebeplerle hisseye, şirkete küsmüş ve karına-zararına satıp çıkmıştır, geçmişte forumlarda yazan çizen niceleri artık yoktur, şirketin gönlünü kırdığı, sahipsiz bıraktığı, şirket gelirlerinden zamanında hakkını ödemediği yatırımcılar ile helalleşmesi mümkün değildir öyle bir dertleri var mı onu da bilemiyorum. Borsada birçok şirket için bu durum aynen geçerlidir..
ytd değildir
Kendilerine, çoluk çocuklarına,yakınlarına maaş ve gelir kapısı yaptıkları,gelecek hazırladıkları borsada olan yada olmayan çok ortaklı şirketler ve zorda kaldıkça halka arz yaparak faizsiz,süresiz kredi sağladıkları halka arz veya borsa yatırımcısı/ortakları zurnanın son deliğindedir, sözde kanunlar yatırımcının hakkını korumaktadır. Hani nerde herşey Şirketi yöneten bazen % 51 in iki dudağının arasında kalmıştır bazeb de çoğunluğu temsil etmediği halde şirketi şöyle yada böyle yöneten yönetim kurulunun keyfine...
Ahlak, vicdan, inanç, adalet ve hukuk bunun neresinde vardır biri bunu bana açıklasın...
ytd değildir
Sonuç olarak ATEKS varlıkları bakımından ne tekstil grubunda ne de gayri menkul grubunda hakettiği ölçüde fiyatlanamamış, açıklanan reeli yansıtmayan 18.50 tl defter değerine bile ulaşamamıştır. içinde bulunduğu tekstil grubunun en kıymetsizi bile yaklaşık defter değerinin 3 kat fazlasıyla işlem görmektedir . sahip olduğu gayri menkullerle sözünü ettiğimiz TURGG veya Lüks kadife, bossa, yünsa, karsu tekstil vs vs yanından bile geçememiştir..
ytd deü,ldir
Ateksin Tarihi dolar değeri 2013 yılında 4.90 usd seviyesinde olmuştur ,
2020 9 eylül itibarıyle 2.01 usd değerinden işlem görmektedir, diyeceğim odur ki hangi yönüyle bakarsanız bakın ateks yatırımcısı zarardadır ancak, zamanı geldiğinde hakettiği fiyat seviyesine ulaşabilecek potansiyeli içinde taşımaktadır.
ytd değildir
Şirketin 4.8 milyoncuk lotu var. Bütün dünyadan 48 kişi 100'er bin lot alsa sürtünmesiz ortam. Patronla anlaş... arsa de, bedelsiz de... antivirüs kumaş de.. bilançoyu düzelt huzur hakkı vs kaldır.. Al sana 100 tl. 48 kişi.. 100 bin lot. Bu kadar. Ytd.
RSI indikatörü 53,15 seviyesinde olan hisse, en son 4 gün önce 70 seviyesini yukarı keserek AL sinyali üretmeye başladı ve bugünkü 53,15 değeri ile satım bölgesindeki konumunu korudu.
MACD indikatörü en son 4 gün önce hareketli ortalamasının üstüne çıkarak AL sinyali üretti.
Stochastic Osilatör en son 1 gün önce 20 seviyesini yukarı yönde keserek AL sinyali üretmeye başladı.
http://bigpara.hurriyet.com.tr/borsa.../teknik-yorum/
yukarıdaki sinyallerde bir yere kadar ,şirketle ve potansiyeliyle ilgili dinamik bir gelişme, açıklama veya KAP haberi olmadıkça kopuş yani hakettiği değere ulaşamaz. Piyasadaki hisse sayıcı az zaten ,onların dediğine göre şirket hisse fiyatlamasını kendi haline bırakmış farzedelim, yatırımcı desteğiyle bu fiyatlarda tutunan gelen-giden ateks şirketin geri alım başta olmak üzere, diğer potansiyellerinden herhangi birinin desteğiyle tekktil sektörü hisselerinin ortalama performansına gelebilir..bana kalırsa doğruyu söylemiyorlar,çekiç gibi hisseye takoz olanlar var..her defasında aynı seviyelerden dönmesi desadüf değil, birçok hisseye uyguladıkları gibi, bi ara konfurta böyle yapıyorlardı,sonra patlattı bedelsizi, % 400 bedelsizi verdiği halde Konfurt 5 kat hisse sayısıyla şimdi aynı fiyatlardan yani 11.75 den işlem görüyor yani 5 katı=58.75 Tl anlaşıldı sanırım.. 1 Turgg hissesi 84.90 TL bunları yazmak yanlış mı yani???
Covid öncesi Şubat 2020'de 1 ateks hissesi 15.75 iken, lüks kadife 12 TL değerinde,
Bugün itibarıyle 1 Ateks hissesi 15.06 iken, 1 lüks kadife hissesi 26 TL seviyesinde ,neyle mukayese yapacağız ateks hissesini şaşırdık, bu rezilliği kim ortadan kaldıracak ??????? 1 TURGG, 1 KARTEK,,1 BOSSA, YÜNSA.....böyle gider...
ytd değildir
TURGG sermayesi ; 7 milyon 120 bin,
Geçmiş yıl karları; 12 milyon 594 bin,
Varlığı ; Yatırım amaçlı gayri menkul kartalda 70 dönüm imar bekleyen arazi ;162 milyon 105 bin tl
Hisse fiyatı ; 84.90 TL gözünüzü gözünüze kürdan olsun bu bilgiler,
ATEK : ne fabrika ne arazi yazmıyorum yukarıda yazdık hepsini ;
Ödenmiş sermaye :25 milyon 200 bin,
Geçmiş yıl karları : 218 milyon 744 bin TL bu miktar bir şekilde duruyor zaten
Hisse fiyatı 15.06 TL
Hani faprika arazileri, araç gereçler, bakırköydeki 51 dönümün reel değeri ???hepsini dışarda tutsan
Atekste yatırım amaçlı gayri menkuller 267 milyon 548 bin gösterilmiş, 1 ateks = 1 Turgg uyar mı ??? insaff yahu!!!!
ytd değildir
Yahu çağır şurdan sıradan bir müteahhit firmasını bu Bakırköydeki arazide ne olur diye sorun !!!
Yok yok zahmet olmasın ben size söyliyeyim, üstelik devletten iyi de teşvik alırsınız,nasılsa bu salgın 1-2 yılda anca biter..
51 dönüm araziye modern anlamda bir COVİD-19 HASTANESİ projesi yaptırın bakın nasıl gece gündüz para sayıyorsunuz, belki tekstil işini de bırakırsınız, işi ehline sağlık kahramanlarımıza bırakırsınız hem çok hayırlı olur sevap ,hemde para kazanırsınız.
ytd değildir
Sabırlı olan günün sonunda ateksten ekmek yer. Turgg örneği ortada gayet açık ve net. Sadece spek ve patronun tamam diyip tahtayı yurutmelerine bakar. Tek sorun ne zaman sorunu... bizim için gereken yalnızca sabır.
2013 den beri sabır diye diye bekliyorum da artık inancım kalmadı .Artık tek korkum klasik ben çıktım hisse patladı olayını tkrar yaşamak .
Hemen zengin olacağım diyenler için değil bu hisse. Arkadaşın yazdığı gibi aynenYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burda takas grafik paylaşanlara bakmayın yıllardır paylaşıyorlar sonuç ortada... Patron vakit geldi diyecek sonra kap haberleri gelecek ve limandan ayrılacağız sabır edenler görecek günlük düşünenler kızıp terkedecek... Bakalım 1 hafta mı 1 ay mı 1 yıl mı 3 yıl mı bekleyeceğiz. Orasını patron bilir