tadı tuzu yok ayrıca spk ve bist istediğine müdahale eder. Burası Türkiye unutmayın :D
Printable View
tadı tuzu yok ayrıca spk ve bist istediğine müdahale eder. Burası Türkiye unutmayın :D
iptal edilen basvurudan beri cok konustuk cok yazdik sonunda halka arz karari ciktik.
en onde butun portfoyde ne kadar nakit varsa talep girisi itina ile yapilacaktir.
hakkimizda hayirlisi olsun
Umarım bireysel için ayrılan %60 kısmından değişikliğe gidilmez. Aksi halde yine değmeyecek bir rakama muhatab oluruz.
halka arz işlemi. zamanı tarihi ne zaman.tarihi belli oldumu.
tüm aracı kurumlar katılıyormu.
sadece banka aracı kurumundanmı talepler toplanacak.
yoksa sadece 2 aracı kurumdanmı müracaat yapılacak.
arz fiyatı kaç tl dir..sabit fiyatmı.değişkenmi.nedir.
gene oransal arz ile dağıtım mı olacaktır. sıfıra yakın dağıtım olursa.
gecenki 0,72 lik datımıa benzermi.
aldığım hisse yok gibi oldu.gecen sefer.
küçük yatırımcıyı kollayack dağıtım yapılması lazım.
büyükler yabancılaryerli büyük yatırımcılardan sonra en küçük yatırımcıya yani bizlere,benim gibi olanlarada sıfıra yakın hisse dağıtımı halka arz değildir.
parası olanlara kıyak geçmek.parasına para kazandırmaktır.
gene böyle olmaz umarım...
az parası olana faydası yok.hisse düşmüyor bu oransal dağıtımla...ytd
Kimse sizi zorla halka arz veya ırz olayına sokmuyor
sonra bana 3 tane bana 5 tane düştü deyip ağlamayın
kendi düşen ağlamaz
oransal halka arz ları hala öğrenmediyseniz siz hala enayisiniz derim.
10,000 tl bağla 5 tane 10 tane senet versin....
Gördünüz dün glyho da dönen leri
babası tavan gösterip taban'a değdirecekti az kaldı....
Böyle bir ortamda nasıl güvenceksiniz kutman gruba siz söyleyin.
Ister alın ister satın karar sizin. Ben girecekmiyim halka arz girmem....
Güllük gülistanlık gösterenler aramızda siz siz olun inanmayın....
Sorsan Adı halka arz.
ama 1-2 adet halka arz, kalanı nereye arz?
bari bu halka arzların adını değiştirsinler...
Global Yatırım Holding iştiraki Naturelgaz 2021'in ilk halka arz edilen enerji şirketi oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) son gerçekleştirdiği toplantıda halka açılma için onay alan Naturelgaz, 8,50 TL fiyatla 25-26 Mart tarihlerinde talep toplanarak halka arz edilecek
Allah bu kurumların belasını versin vatandaşın alacağı hisselere kendileri çörekleniyor
SPK bugunku olaydan sonra bıraz kafası calısıyorsa veya baskalarına peskes cekmıyorsa halka arzda orantısal dagıtım sıstemını bır daha uygulamaz.
Dıyeceksınızkı neden O zaman acıklayayım
Bugun dusmeyen hatta tavan yap tek hısse TRILC sebıde basıt. Halka arzda orantısal dagıtım oldugu ıcın bu hıssenın cogu hatta nerdeyse hepsi buyuk yatırımcılarda o yuzden panık yapıp satmadıkları gıbı bır tavan daha oturtular.Eger bu hısse esıt dagıtılsaydı bugun taban oldugu gıbı bu kadar tavan serısıde yapamazdı.
Ne güzel oldu bu piyasaya denk gelmesi kutman arzı... şimdi arasın bulsun yatırımcı.
Geçen sene hile hurdayla geri çekmşti arzı. Ben dahil bi dünya insan mağdur olmuştu glyho da. Al şimdi tepe tepe kullan naturalgazını.
Emin olun hic bir sey degismeyecek arza katilimda.
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cebinde aracı kuruma para kazandıracak olan varsa o kadar para bağlar bu senede.
Ağa babası (glyho) ne ki bu ne olsun
babası baştan bizi mikiyor....
Sizide umarım bu mikmez....
Benim aklım bana yetiyor çok şükür.
Enayi değilim oransal halka ırz a gireyim
Bir lot gelmesi icin kac lira bağlamam lazım bilen arkadaş varmıdır :)
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8.5 ₺Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oransal dağıtımların hepsine fonlarımı teminat göstererek (blokaj koydurarak) katılıyorum. Benim fondaki getirim işlemeye devam ediyor. Aracı kuruma birşey kazandırdığım yok. Sizlerde böyle yapabilirsiniz. Çok yüksek nakit paraları bağlayıp beklerseniz tabiki zarara uğrarsınız burada aracı kurumları suçlayıp insanlara enayi yorumu yapacağınıza size yeten aklınızı biraz zorlamanızı öneririm.
Eilnde döviz, fon v.b. diğer para piyasası araçları bulunan ve bunları bozdurmadan halka arza katılmak isteyen varsa izahnamenin 196. sayfasından itibaren aracı kurumlar itibarıyla nelerin teminat alındığı bilgisi yer alıyor.
Linki bırakıyorum
http://www.naturelgaz.com/masterAdmi...%B0zahname.pdf
fiyat tespit raporu gelmiş integralden. %24,2 iskontolu imiş.
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ve-ticaret-a-s
bankadaki dövizimi teminat göstermek için ne yapmam lazım aracı kurumuna (a1) yazı mı yazmam gerekiyor
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oransal dağılımda yüksek miktar girmekte ayrı risk eğer yatırım kuruluşları hisseyi aşağı basarsa 5-6 yıl terste kalırız.
Ziraat yatırım yine yok galiba
Ben de iş yatırım kullanıyorum ve her zaman ki gibi yine yok o da. Şimdi yarın yine hisseleri virmanla, fonları boz transfer et filan. Saçma sapan...
Şu iş baştan sona saçmalık zaten. Ben her kurumdan her hisseyi alabiliyorum ama arzlara katılamıyorum?!? Niye böle bir şeyin önünü açıyorsun, izin veriyorsun spk? Konsorsiyum lideri belirlersin, onun dışında tüm kurumlarda da talep almak zorunda dersin, olur biter... Bu kadar basit bir sistem yaratmak varken şu an ki tam saçmalık.
Kurum listesi bellimi arkadaşlar
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şte Halka Arza Katılım Sağlayan Aracı Kurumlar
A1 Capital
Ahlatçı Yatırım
AK Yatırım
Alan Yatırım
Alternatif Yatırım
Anadolu Yatırım
Ata Yatırım
Bizim Menkul Değerler
Deniz Yatırım
Dinamik Menkul Değerler
Garanti Yatırım
Gedik Yatırım
Halk Yatırım
ICBC Turkey Yatırım
ING Menkul
InvestAZ Yatırım
İntegral Yatırım
Meksa Yatırım
Osmanlı Yatırım
Oyak Yatırım
Phillip Capital
Piramit Menkul Kıymetler
QNB Finans Yatırım
Strateji Menkul Değerler
Şeker YAtırım
Tacirler Yatırım
Tera Yatırım
Ünlü Menkul Değerler
Yapı Kredi Yatırım
Yatırım Finansman
Ziraat Yatırım
Timsah bey
herkezin elinde senin gibi fon yok...kusura bakma.sırf halka ırz için fon alamayız.
Tek kişi birden çok hesapla katılabiliyor mu ? Bankadaki fonu bozup taşımakla uğraşmak istemiyorum hem bankadan hem de aracı kurumdan başvurabilir miyim ?
Talep ede bilen var mı