bu futbolla 2. lik imkansız
Printable View
bu futbolla 2. lik imkansız
selam cefakar kanaryalar...
TFF Başkanı Yıldırım Demirören : (2. Futbol zirvesinde ) : 17 Nisan sabahı evet diyen bir Türkiye'de uyanmak dileğiyle ..
https://www.facebook.com/ibrahim.oks...6116523658403/
demirörene fikret mikret yok diyor (sanırım fikret beyle yanyana gelin diyor)
gümüşdağa hayır diyor muharrem usta ile el sıkışmasıı istiyor
ben aziz başkanın bu dik duruşunu seviyorum
aziz istifa etsinde istediği kadar dik dursun oralarda. Alkışlarız. Ama bıraksın artık kulübün yakasını...Dibe vurdurdu hala neyin inadındasın be arkadaş ?
Aykut uda getirecek, daha ne kadar batırabilir bilemedim
zamanı ve yeri geldi mi aziz başkan bırakacaktır zamanı da yaklaştı
İnşallah yanılan ben olurum ama umudum her gecen gün azalıyor (((
Bu yil zaten gitti, gidisata bakılırsa önümuzdeki yılda yine bize hüsran acı gerçek gibi duruyor....
Elinde kalan adam gibi topçu bir kaijer var, o da satılık...aziz ve ekibi hala sow u kiralamanın, volkanla sözleşme yapmanın derdinde...ben artık bunların futboldan ziyade başka işlerle uğraştıgını düşünüyorum...
5 para etmez futbolculara milyonlarca euro harcamanin bir sebebi elbette var ama bu sebep futbol degil bence...
Olan taraftara oluyor malesef, futbolcusundan yöneticisine hepsinin keyfi gıcır, yedikleri önünde yemedikleri arkasında gününü gun ediyorlar arkadaşlar
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aykut konusuna hic girmeyelim...sampiyon ettiği sezon alexi kızaga cekti 8 puan fark açılınca alexi kadroya aldi ve sampiyonluk geldi....
Şampiyon olunan sezon aykutun degil Alex in sayesindedir açın maçları izleyin...Aykutun bildigi tek taktik var gol attıktan sonra üzerine yat...mecbur kalmazsan orta sahayı bile geçme ))))
Kısaca önümuzdeki sezona bakalım
Aykut hoca, volkan kaleci, h.ali,sener,m.topal ,geride...ozan, volkan şen ortada, fernandao, sow ilerde ))))
Bu takım mucize olursa 2. olur, mucize olmassa 5,6,7 cilikte yer beğenin
(Amac moral bozmak degil, acı gerceklerin görülmesi)
Bu sezon sampiyon olunamayacağını ve hatta her yıl basarı olarak yutturulan ikinciliğin bile hayal olduğunu yazdıgımda aylardan kasım dı...
şampiyon olmasanda kupaları almasanda seviyorum işte varmı diyecegin.....
FENERBAHÇEYİ elbette seviyoruz...sevmedigimiz bu kulubü şahsı menfaatleri ve hırsları yüzünden bu hale getiren beceriksiz kabiliyetsiz koltuk sevdalısı kişiler
Bu hafta maç yok kafamız bir haftalığına rahat :)
Galatasaray, Olağan Genel Kurul'da Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün kulüp üyeliğinden çıkarılmasını reddetti.
Haydaaaa:)
fetöçüsün fetöçüsün 6alatasaray diye beste yapmıştık tescillendi.....
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray Mali Genel Kurulu’nda Hakan Şükür ve Arif Erdem’in kulüp üyeliğinden ihraç edilmesinin reddedilmesiyle ilgili açıklama yaptı.
Bakan Kılıç, “Galatasaray yönetim kurulu ivedi şekilde alınmış olan bu kararı düzeltmelidir. Çünkü ülkemize, milletimize ihanet edenlerin ülkemizin köklü kurumlarında ve kulüplerinde işi yoktur†dedi.
hahahahhaha 6s nin haline gülmekten yerlere yattım
adamlr şükürü atamdıar hadi diyelim o 6s li iken gol krallıkları avrupada altın ayakkbıları olan biri peki arif neydi:)
bi ayndan İzmir MArşı söyleyip bi yandan hakanı arifi savunmak çok komik bidurum
komiklikten öte rezalet bi durum:)
6s küçük fransadır, gs lisesi mezunlarına bakın...
Yabancilar 6s i sever, türkiye ile sıkıntısı olan etnik gruplar 6s sever..
Gel de bunları halka anlat
Çok şükür Fenerbahceliyim..
Fenerbahçe'nin yıllardır nededigini zamanla anlamaya başladılar.. dahada öğrenecekler..
Her şey aslına rücü eder...
Er ya da geç...
http://fenerdestek.blogcu.com/turkle...i-cozuldu/3156
https://resmim.net/f/aJwb6H.jpg
SON DAKİKA : Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Başkanımız ve Yöneticilerimiz ile ilgili BERAAT kararlarının onanmasını talep etti.
işte budur
Bu iş daha uzar.. Kısa süre deniyordu ama daha yargıtay başsavcılığı teblignamesini açıklamış.. Dosya buradan Yargıtay ilgili ceza dairesine gidicek, zaten işler çok yavaş Yargıtay'da .. daha sonra dosya tetkik hakime verilecek, tetkik hâkimi onca dosyayı inceleyecek bir rapor yazacak ve yargıtay ilgili ceza dairesi toplanacak ve heyetce inceleyip karar alacak.. daha coook var..
SON DAKİKA: CAS, Trabzonspor'un şike davasıyla ilgili başvurusunu reddetti /NTVSPOR
tısların eline CASta bi kupa sapı vermiş
😁😁😁
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önüne gelen Halkbank a vurdu bugün
http://image.prntscr.com/image/1e12e...65beba321f.png
Her zaman her yerde en büyük FENER [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji6]
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akşama maç var.. gene eziyet..
Van Persie bitmiş okeye dönüyor..
Fenerbahçe'de 68. dakikada oyuna dahil olan Volkan Şen, 78. dakikada Dick Advocaat tarafından oyundan alındı.
Goooooooool Van Persie
Geçen hafta Atiker Konyaspor u evinde yensen şuan 2. Baskasehirle puan farkı 3 e inecekti.. hafta Başakşehir GS maçı var .. çok kötüyüz doğru ama ismimizle bile en kotu 2. Olabilecek haldeyiz
Sezon başından beri söyledim hatta taaa gecen yil söyledim...Fabiano dünyanın en iyi kalecisi degil liginde en iyi kalecosi olmayabilir....Ama şu gerçek volkan dan çok iyi...Bu maç bu gerçeği azizin ve hocanın gozüne soktu
takım keyif vermiyor
Kadıköyde cicina kupa kaldırtmış bir hocayı ben şahsen istemiyorum...
Azıcık gurur olsa hoca da istememeli ama din iman para olunca herşey oluyor...