Sesli düşünüyorum sadece. TVF dan açıklama geçiyor alt yazıda. At yarışı ihalesi 2021 başında yapılabilir diyor. Kumarbaz milli piyango kötü tecrübesinden sonra buna ilgi gösterirmi ki..🤔
Printable View
Sesli düşünüyorum sadece. TVF dan açıklama geçiyor alt yazıda. At yarışı ihalesi 2021 başında yapılabilir diyor. Kumarbaz milli piyango kötü tecrübesinden sonra buna ilgi gösterirmi ki..🤔
Bakan Koca: Aşının kimlere vurulacağı üzerinde bilim kurulu çalışıyor- TRT Haber
ben hakkımı kocaya verdim...biline cabuk olun...merite müşteri lazım..:cool:
ytd..ytd..
malı sattılar nasılsa alttan koyarız diye..
thy bile nerdeyse 6 yuzde...
ytd.ytd..
ahaaa
beni mi izliyorsunuz..:cool:
thy havalandı kıbrısa inse bari..
ytd..
Tek rakibimiz THY de bizi yalnız bırakacak sanırım. Bugün tavan gördü. 1 tavan daha yaparsa PD/DD değerinde bizi geçecek.
Yıllardır dayak yiyen bankalar, coronazede havayolları, batık şirketler, özkaynagi ekside şirketler...hepsi bizden daha iyi değerlerle işlem görüyor.
Bence bunun artık mazereti vb olmamalı ve utanmalılar...
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, BM temsilcisini ağırlamış. Türkiye sıcak mesajlar veriyor. Kıbrıs için yeni bir açılım sürpriz olmaz. Gerçi olsa da fiyata yansımadiktan sonra ne yapalım...
https://s12.directupload.net/images/201202/gb9a8o3t.jpg
üç aylık takas
ben beklemekten sıkıldım...
hadi be abicim...
ytd.ytd.:wave:
Nispeten daha düşük portföye sahip olduğum DOHOL ve IHLGM'de bile para yaptım. Bir tek bununla BRSAN gına getirdi. Beklemeyip şunu yapalım diyecek bir ortam da yok maalesef. Bunu satsak ucuz veya beklentisi yüksek bir kağıt bulmak da pek mümkün değil.
KKTC’ ye girişlerde 23 Aralık tarihine kadar karantina uygulaması başlamış, bu haber umarım olumsuz bir etki yapmaz!
Yaza kadar bişeyler olmaz ise dahada bu hisse bizdeyken bisey olmucak.Aşı ve endekse tepki vermeyen tek hisse.. Aşı en cok seni ilgilendiriyo besim abi , bari havayollari gibi bi kez tavan yapsaydın.Kibrıs girişlerde birde ücret alınacakmis.2 bin ttl civarı virus masrafıymis ,,kimsede gelmez artık..
Bu haber yeni, 08-23 Aralık tarihleri arasındaki dönemi kapsıyor, sonrasına gelişmelere göre karar verilecekmiş.
Orlando'nun satışının ardından Bulgaristan kapandı arkasından Meksa Qnb ve Vakıf satışları geldi 3 civarını son aylarda daha düşük endeks seviyelerinde savunan şirketten henüz bir hamle yok ve cuma aksamı kktc haberleri ögrenildi...
Samimi olarak Orlando'nun satışının bunlara dayanmadıgını düşünüyorum adam 3,70 atagı geldiginde hem ortada aşı maşı yok hem endeks daha düşükken satardı öyle olsaydı...
Ama olayların akışı insanların aklında soru işaretleri dogurmustur...
Ha umurlarındamıdır muhtemelen degildir...
Ama şirket güven kaybetmemek istiyorsa sembolik de olsa burdayız demeli bu hafta...
buna alıntı yaparak yazmak zorundayım.
kusura bakma.. hafta sonu oxygensiz kaldın galiba..
niye yazıyorsun ki böyle bir yorum..
gerek yok..adam sadece kayıtlı mal alıp satıyor mu diye sorgula..
ben olaylara iki şekilde bakarım...
sen benim bir bakış açı mı doldurdun...2 .sine bie bakmam artık..
yazık sen de mi. pes..
ytd.ytd.
hatta yuh..
akılları zorlamayın..böyle yazarak..
Bulgaristan ve Kıbrıstaki kötü gelişmelerini önceden öngören bir grup yatırımcı Orlandanın satışını kendi lehlerine çevirdiler ve
hisseyi haftanın en dip fiyatlarında kapattılar.
İsterdim ki bu fırsatı bende değerlendireyim ama her zamanki gibi yine platonik aşkımın gazabına uğradım.
Evrimin dediğinde çok haklı , holding hisseye belli destek fiyatlarında müdahale etmez ise işin tadı kaçacak gibi duruyor.
Holdingin yanlış anlaşılmalara mahal vermemek anlamında, gücü nispetinde geri alım yapacağı inancımı halen koruyorum.
Hayırlara vesile olur İnşallah...
Yatırım tavsiyesi değildir.
şimdi ...
şıracı şerbetçi...
mustafa ve evrim kardeşler...
boşuna buraya artık positif yazmayın bence..
defans ta yapmayın..
siz de bende 100 e sıfır mağlubuz..
ben sene lerce yurt dışında yaşadım .. şerefli maglubiyetler seyrettim..hem de canlı oarak stadyumlardan..
şimdi mağlubiyetlerin izahını bırakalım da artık yol haritası çizelim..
yani güzel haberi ve fikri olan varsa paylaşssın ki bundan sonrakiler sevinç yaşasın...
ytd.ytd..
Şurda yazan adı sanı belli 2 kişiyiz Mustafa ve ben...
Ama şıracı ile bozacı biziz he mi?
Bunu diyenlere bak gül...
:hah::oleyo::Sad::bravo:
gülelim bari ..istedin ya..
seni cimcime..
Eozdemir...Besim Beycimm
Mdinçel...Hande Hanımcım
Yıllardır kazanan yok gibi...
Bunlar canımmm...cicimm...canımmm...
Yazık!!!
Tahta iş hanı gibi olmuş kafasına esen girip 10 15 kademe yukari aşağı yapip çıkıyo ara sira patron girip 3 5 lot alip kapa geri alim yaptim diye haber veriyo he diyo bu oyalar 1 ay daha umut olur bizim yatırımcıya diyo kaç senedir bu borsadaydım tecrübe etmiş olarak konuşuyorum 1 iyi 1 kötü bisey var iyi olan 3.10 3.30 civarı iyi yattı bu yeni bir yukari hareketin habercisi kötü olanda bu tahta çok dillendi bu tahtanin ucuz oldugunun kaldıginin herkes farkinda bu kadar dillenen kagitta gitmez genelde yani gidecek kagit bu kadar dillenmez beklemez yolcu istemez ve kagit 4.50 den sonra izlemesi çok keyifli bir tahta olucak kesinlikle kendi görüşüm olup YTD
1 yıldır hem şirket hem bizim için kötü bir yıl oldu bu corona illeti bazı sektörleri 30 yılda gelemeyecekleri fiyatlara getirdi nthol gibi turizmle bire bir ilişkili kağıtlarıda bırakın yükselmeyi her an batma korkusu yaşattı. ama ben bir sağlıkcı olarak güzel günlerin bizi beklediğini rahatlıkla söyleyebilirim dünya da bunun farkında petrol fiyatları ekonominin tansiyonu gibidir. bakın 49 dolara yerleşti yarın ingilterede aşılama başlıyor en kötü aşı bile coronadan iyidir bunu bilin ister yaptırın isterseniz ölün o sizin seçiminiz ben hem çin aşısını yaptıracam hemde 2- 3 sonra fhazır biontec aşını bunlardan bize ne diyebilirsiniz ama bu üç ay içinde nasıl dandik gıda firmaları ilaç firmaları konjuktürü kullanıp fiyatlarını akıl almaz yerlere getirmişlerse turizm kağıtları da benzer hareketleri yapacak bu ara yazdıklarım beni bağlar
Daha once de defalarca yazdim,.. goruntu o ki deniz bitmis... merit satiyorlar,.. Onceleri evet cok iyi nakit yaratma kabiliyetleri vardi, parayi yuzduruyorlardi, ama simdi paralar gomulu,.. kredi de var,.. dun meritin takasina gore 200 bin lot alim yapmis sirket,.. bir o kadar daha para var simdilik, ama mutlaka 3.19 ustune atip kalici olmali.... Ben kotuluklerini istemiyorum, kendi ayagima sikmak olur,.. insallah durum duzelir, bir turlu haber , asi, vs.. hak ettigi yerlere gelir... yoksa bu oz sermaye ile batacak hali yok bence... 2021 nethol yili olsun...
E cizdik ya 8-9 gun once... 3.xx bilmem, once 19 ustu..
cimcime "kucuk ve tatli bir karpuz cinsi" demek oldugundan mecazi olarak "ufak tefek, akilli, becerikli, konuskan ve sevimli" anlaminda kullanilirmis ama genelde kadinlara soylenirmis... :yahoo::plc::kmk:, olsun yinede iltifat olarak aliyorum... :wave:
şimdi bu sitede seviye var sa bu yazdıklarım önemli..
yoksa hiç bir önemi yok..
cim cime.. anlamını bilmem..bilmezdim..taki eöztemir bana cim cime diyene kadar...
o yüzden architecte bende cim cime diye yazdım..
sonra karsıma bu çıktı..
Cimcime
[isim] Küçük ve tatlı bir tür karpuz
[sıfat] Küçük ve sevimli (çocuk, kadın)
sonra dedimki eöztemir ne demek istedi..
onu anlamadım bende bazen buraya insanların anlamadığı şekilde yazıyorum..özür dilerim ..
hem arcitect ten hemde forumdan..
ama ben ne karpuzum nede kadın...
ytd..
.16 -.21 - .30 - .36